Davranış Bozuklukları Obsesif oglum...ve ben

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

suefsan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2013
1.417
2.326
208
12 yasında oğlum var..takıntıları var..bir çok psikoloğa ve psikatira gittik...bayağı yol katediyoruz ama sonra gene başlıyor....cok yoruldum artık..şimdi bir bebeğim daha oldu iyice cıgrından cıktı..cok bunalıyorum...derslerinde başarılı ama cok konuşmasından hocaları cok şikâyetçi...sınıfın huzurunu bozuyormuş..ben istermiyim böyle olsun...bende cok uzuluyorum ama olmuyor..inanın yiyecek ekmeğimden kesiyorum en iyi psikologlara goturuyorum...buda cozum değil...şimdide dikkat çekmek için farklı seyler yapıyor...anne saka yaptım diyor

Canım bu yaşlarda olur merak etme.. Atlatacak emin ol. Sana anlatıyor mu peki takıntılarını.

Allah yardımcımız olsun. Sabredin n'olur. En ufak bir sevgisizlik ifadesi ömür boyu onlarda kalabilir. Bu çok zor ve anneler olarak bizim de danışmanlardan destek almamız gerekiyor, başka türlü altından nasıl kalkılır?

Back
X