15 yildir obsesif kompusif ve ansiyete hastasiyim, ara arada panik atak. Obsesyon takinti ve cok takildikcada anksiyete yani kaygi bozuklugu basliyor.
Daha once 3 tedavim oldu ve 3 er ay surdu yani ben ilaclari biraktim iyiyim aliskanlik yapmasin dedim. En son biraktigimda cocuk istiyordum. Cok sukur cocuklarim oldu 22 ayliklar, 3 ay once bidaha hortladi.
Dr a gore daha onceki tedaviler 1 yil surseydi tekrarlamazdi diyor. Hem genetik bizde bu hemde bu ara kansizligim ve b 12 eksikligim varmis bunlarda tetikliyormus. Birde cok uykusuz kaldim, buda etkenmis.
Benim takintim daha once sevdiklerimi kaybetmeydi, simdi oda var ama hastalik hastasi oldum, gunde kac tane hastalik olabilir diye dusunuyorum, ya varsa, ya, kotu hastaliksa, ya ölürsem... ya....ya.....o kadar cok ki kaygilarim.
Sana tavsiyem iyiyim diye ilaci birakma, ilac beyindeki stres hormonunu durduduyor, icmezsen dusunce ve kaygiya engel olamiyorsun cunku olay kontrolden cikmis beyin stres hormonunu salgiliyor senin elinde degil yani.
Tedavini dr un dedigi kadar devam etki sinirlerin yipranmasin.
Keske ailem yada dr gerektigi gibi bana bunlari anlatsaydi bende bu kadar yipranmadan gereken tedaviyi gorseydim. 4. Kere tedaviye basladim, simdi dr um acikladi 1 yil kadar surecek diye Allah nasip ederse devam ederim. Lustral kullaniyorum, 20 gun oldu, iyi geldi baya. Yasami kendime zehir etmek istemiyorum, o kadar kaygiliyimki bende fiziksel problemlerde yapiyor. Yasamimi cok etkiliyor.