Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslr beyaz esya bolumune de baslik actm.simfr set ustu ocagm var ustu cam kenarlari gri.gri yerleri damla damla leke oldu ckmyo.yag sokucudn olablr.ne yapablrm
Yag dgl kendinden bi leke su lekesi tarzinda.yag sokucudn snra oldu zaten cikmadi camasir suyu denedm.sehpalarda uygulanan kolonya ates denedm oda olmadi
Bendede cam ocak var bikaç tane su lekesi oldu ne denediysem çıkmıyor. En son telle azcık ovaladım bu seferde çok ince çizikler oluştu. Çözümü olan varsa bende çok merak ediyorum.
Arkadaslr beyaz esya bolumune de baslik actm.simfr set ustu ocagm var ustu cam kenarlari gri.gri yerleri damla damla leke oldu ckmyo.yag sokucudn olablr.ne yapablrm
Gri damvulumbazım var imkanım olsa söküp atıcam , hiçbir çöZümü yok . Özel spreyini bile aldım . Herşeyi denedim . Metalinden kaynaklanıyor. Kötü malzeme . Buzdolabımda öyleydi sırf o lekeler yüzünden dolap aldım . Geçmiş olsun /: