Ocağınıza düştüm kızlar :)

Merhaba konuyu doğru yere açıyorumdur umarım topiklere baktım uygun bir yer göremedim.
Daha önce de konu açmıştım evlilik işlemleri için izin alamıyorum diye,bu konuda size bir şey sormak istiyorum.
Şimdi nikah başvurusu yaptığımızda kan tahlilleri vs. A dan Z ye ne kadar zamanda sürüyor?
Sabahtan çıkıp başlasak 1 günde bu işi halledebilir miyiz??
Siz ne kadar zamanda almıştınız nikah gününü?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[/kanı 1gün önceden veriosun diye biliyrm

Canım ben yeni evlendim bi kaç test yapıyorlar sadece kan değil erken saatte çıkarsanız özelde yaptirirsaniz sağlık ocağına gidip sadece onaylattircaksiniz bu kadar gidin anında günü alıyorsunuz zaten herşey hazirsa öğlene biter öğlenden sonraya bırakmayın öğünhalledememe iimkânı yuksek

Merhaba konuyu doğru yere açıyorumdur umarım topiklere baktım uygun bir yer göremedim.
Daha önce de konu açmıştım evlilik işlemleri için izin alamıyorum diye,bu konuda size bir şey sormak istiyorum.
Şimdi nikah başvurusu yaptığımızda kan tahlilleri vs. A dan Z ye ne kadar zamanda sürüyor?
Sabahtan çıkıp başlasak 1 günde bu işi halledebilir miyiz??
Siz ne kadar zamanda almıştınız nikah gününü?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
7 yıl önce piiii ne çok olmuş :) sabah erkenden çıkmış hepsini halletmiştik

2 ay once gun aldim ben.
aile hekimliginden degil devlet hastanesinden aldim raporu, 2 3 saatte cikti tahlil bekleme süresi dahil. Film cektirmedim.
nikah gunu almak da sanirim 5 dk falandi.

Belediyeden belediyeye fark ediyor. Bazi belediyeler son 10 senede yenilenmis nufus cuzdani istiyor. Bizimki de istiyordu, ama sorun cikarmadilar. Telefonla detayli bilgi alin, ona gore halledin hizlica. Yarim gun bile yeter.

"Gencim güzelim seni üzerim"

dedim aile hekimime :D :D

Hemen raporu aldık ..

Ertesi gün evlendik ...

8 ay önce evlendim, tüm işlemimiz sabah 10 da başlayıp, öğlen 2 de bitmişti.
O da öğle tatiline denk geldik diye.
Sabah kan verdik, ardından belediyeye gidip başvurup günümüzü aldık.
Bu kadar...

Kizlar kan tahlili tm kanlar uyusuyormu diyede.
Ciger testi ne icin???

Kizlar kan tahlili tm kanlar uyusuyormu diyede.
Ciger testi ne icin???

yani işte sorun şu benim 1 gün izinim olacak ve o bir günde tüm işlemleri halletmem gerek,nikah memeurunu düğüne çağırmak istiyorum zaten o yüzden orada bir sıkıntı yok tek bir gün işlemler yetecek mi o problem..

o konuda hiç sıkınt yok die düşünme cnm bizde salona çağırdık adam istediğimiz güne müsait değil dedi sonuçta salon fln tutulmuş birde eşinin bağlı olduğu evlendirme dairesine sorun dedi şansımıza tuttuğumuz salonda aynı gün bizden bi önceki düğüne gelicekmiş adam da ölelikle uydurduk öle gezici bi memur ekipleri yok malesef özellikle de yaz ayıysa ki biz eylülde evlendik

Canım ben yeni evlendim bi kaç test yapıyorlar sadece kan değil erken saatte çıkarsanız özelde yaptirirsaniz sağlık ocağına gidip sadece onaylattircaksiniz bu kadar gidin anında günü alıyorsunuz zaten herşey hazirsa öğlene biter öğlenden sonraya bırakmayın öğünhalledememe iimkânı yuksek
peki özelde ne kadar tutuyor bu işlemler ücret olarak??

Back
X