Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende ocak ayında yaptırıcam.bu ay olur sanıyordum ama ocak ayına kaldı.ınsallah bu sayfa hepımıze ugurlu gelırde ocak ayında hepımız hamıs oluruz.
haydi hayırlı olsun diyelim o zaman ben bu ayı boş geçiyorum ama ocağın sonuna yetişiyor 2.aşılamam ceymi,aralıkta ilk yaptıranlardandım ocakta da sonlarda olacam:))
bende araniza katilayim simdiden ozaman, 30 aralik asilamam olacak, artik devamini buraya yazarim :)
insallah hepimiz muradimiza ereriz![]()
ben ocak ayının kacınca olacagımı bılmıyorum.cunku henuz adet olmadım.ılac kullanıyorum olmak ıcın.adet olunca 3.gun gıdıcem.ona gore bellı olacak sanırım haftaya bellı olur kacında olacagı.raporumda cıkmıs cok mutlu oldum.ıgnelerımı alıcam ınsallah.hepımız ıcın ınsallah hayırlı olur arkadaslar.
senin için heyecanlı bir süreç başlayacak umarım mutlu sonla biter......
aşılama artık bizim için normal birşey oldu bu son aşılamamla bende aşılama defterini kapatıyorum
kızlar bende yarın gidecem doktora geçen ay yumoşlar çok oluştu diye iptal oldu inşallah kist oluşmamışsa bende bu ay istiyorum ilk olacak .umarım bi aksilik çıkmaz gene. inşallah bu topik ve yeni yıl bize uğur getirir bebişlerimize kavuşuruz.
insallah arkadasım ugurlu gelır hepımıze.kac tane yumurtan oldu kı yapmadılar? bırde ıgne mı oldum klomen falan gbı hap mı ıctın acaba?bende ıgne olucamda acaba cok mu oluyor yumurtalar ıgneyle?onceden klomen kullandım en fazla 2 falan oldu.ınsallah ıgne ıse yarar.
kacıncı asılaman olcak arkadasım senınkı.bırde eger soylemek ıstersen sorun ne sızde?yada sorun yok ama bebıs gelmıyormu? ben pkoluyum bır dusugum var gecen sene oldu.bır yıldır bır daha olmadı.esımın testıde 29 mılyon cıktı.dusuk cıktı yanı.
canım benim bu 4. aşılamam olacak toplamda ama benim ilk aşılamam tuttu ve bir kızım var 3.5 yaşında sonra 3 aşılama denemem daha oldu 2 tanesi tutmadı bu sonuncuyuda bekliyorum bakalım bizim hiç bir sorunumuz yok açıklanamayan infertilite. eşinin 29 milyon yıkamadan sonraki halimi yoksa öncekimi? benim bu son aşılamada yıkamadan sonra 16 milyon sperm verildi ve doktor gayet iyi dedi burada en az yıkamadan sonra kaç olmalı acaba?
benim 5 6 tane büyük yumurta oluştu iğne kullandım.klomen kullanmadım.kişiye göre değişiyor mesela benim en düşük dozdan başlattı yine de sayı çoktu.başka bir hastaya daha yüksek dozda vermişti 2 yumurta oluşmuştu sürekli dozu artırarak zorlanda olsa büyüttüler.az ve kaliteli yumurta olması gerekiyormuş fazlası da iyi değil.ben birde ondan önceki ay soğan kürü yapmıştım ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.senin kaçıncı aşılaman hangi iğneleri kullanıyorsun. inşallah iyi sonuçlar alırız
kacıncı asılaman olcak arkadasım senınkı.bırde eger soylemek ıstersen sorun ne sızde?yada sorun yok ama bebıs gelmıyormu? ben pkoluyum bır dusugum var gecen sene oldu.bır yıldır bır daha olmadı.esımın testıde 29 mılyon cıktı.dusuk cıktı yanı.