Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hoşgeldin aramıza canım tedavinin şimdiden hayırlı olsun inş bu sefer tutar sen biraz daha şanslısın en azından gebe kalabiliyosun bizim de ilk denemeler negatif bu ay dinleniyoruz inş burada mutlu haberlerini alırız canım.

bende aranıza yeni katıldmm 1buçuk yıldr evlym bir yıldr bebek istyorzz aşılama yaptrdmm tutmadı çok moralm bozukkkk:59:

arkadaşlar slm,benim yengem bu ay çamlıca erdem hastahanesinde aşılamayla gebe kaldı,hemde ıkız bebek ve yengem 42 yasında,senelerdir denemelerinde hiç sonuç alamamıslardı ve burda nasip oldu.
çamlıcadaki erdem de yılbasından beri tup bebek merkezi acıkmıs ve kampanyaları var,ücretsiz dr görüşmesi,muaynesi ve erkeğe sperm testi yapıyorlar.bizde bu kampanyadan faydalandık,doktorda emel türkoğlu,hastanenin 12 yıllık doktoruymus ve cok bılgılı bır kadın.
funda hanım ılgılenıyor hastalarla ,cok detaylı bılgı verıyorlar ve ılgılıler.bence gıdın gorusun derım.yengemle bırkaç kere kontrollere gıttım butun hastalar memnun ve mutlular.522 66 66 (2114) den randevu alabılıyosunuz.
allah hepinize bu mutluluğu yasatsın.

Merhaba arkadaşlar ben 2 yıldır evliyim ve saklaşık 14 aydır deneme içerisindeyiz.hormon testı ve yumurtlama testlerimi yaptırdım herşey gayet yolunda çıktı yumurtam istenildiği zamanda çatladığını öğrendim fakat eşimin sperm sayısı minimum sayıda çıktı en son gittiğim dr bu ayda regli tarihimi bekliyeceğimizi sonra aşılama deneyeceğimizi söyledi bana bir yol gösterirmisiniz neler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim çok kafam karışık

slm kızlar bende aşılama yaptırdım bugün 3 gün oluyor belirdiler ne zaman başladı ve gögüsler ne zamandan sonra ağırıyor söylerseniz sevinirim allahım hepimize nasip etsin

hayırlı olsun canım, Allah tamamını erdirsin inşallah. benimde aşılamamın 8. günü bugün. klasik bel ve kasık ağrılarım var. ama hiç önemsemiyorum valla, pek bi umudum yok yani. ama kendimi gün saymaktanda alıkoyamıyorum :1: pazar günü test yaparım artık

işallah olur benimde 3 gunüm ama bende hiç belirti yok

arkadaşlar slm,benim yengem bu ay çamlıca erdem hastahanesinde aşılamayla gebe kaldı,hemde ıkız bebek ve yengem 42 yasında,senelerdir denemelerinde hiç sonuç alamamıslardı ve burda nasip oldu.
çamlıcadaki erdem de yılbasından beri tup bebek merkezi acıkmıs ve kampanyaları var,ücretsiz dr görüşmesi,muaynesi ve erkeğe sperm testi yapıyorlar.bizde bu kampanyadan faydalandık,doktorda emel türkoğlu,hastanenin 12 yıllık doktoruymus ve cok bılgılı bır kadın.
funda hanım ılgılenıyor hastalarla ,cok detaylı bılgı verıyorlar ve ılgılıler.bence gıdın gorusun derım.yengemle bırkaç kere kontrollere gıttım butun hastalar memnun ve mutlular.522 66 66 (2114) den randevu alabılıyosunuz.
allah hepinize bu mutluluğu yasatsın.

çok sevindim darısı bütün isteyene inşallah

Back
X