Tamam canım öyle yapalım doğru diyorsun hem o da dr dan duyar nasıl bi yol izleyeceğimizi.Bana diyorki nasıl bir bebek aşkıdır bu bu kadar şeyi nası göze alıyorsun diyor bende kucağına alıp yüzünü görünce hatırlatıcam sana bu sözü diyorum![]()
ahhh erkekler ahhhhhh :)))) kesın esınle gıt derım doktorun soyledıklerını duyunca sok olsun
Ohss ve dondurulmuşlar hakkında biraz daha geniş bilgi verebilirmisin canım yaa bilmiyorum hiç
sımdı cnm senden yumurta toplıycaklarya bakıcaklar gelısımıne dondurulmaya degecek onları ayırıp senın ıcın donduracaklar 2.3. bebek için cunku 1. tutacak gozunde bakıyorlar yada en kotusu tutmadı dıyıp aynı ıslemlerden gecme dıye hem daha ucuz 1750 hemde daha az zahmetlı kı hazır olsun dıye donduruyorlar 5 yıl suresı var ama ıstemezsen atıyorlar tabı. ohss de yumurta topladıktan sonra vucudun su toplaması oda yumurta toplamadan once ıyneler bıttıkten sonra e2 testı yapılıyor bunun degerı bıldıgım kadarıyla 4000 altında olamsı gerek ben 2 kere yaptım 4300 ve 4000 cıktı catlatma ıynesını yaptım ve yumurtalar toplandı 5. gun embırıyosuydu benım ve 7. gun hastaneye gıtım 6 aylık hamıle gıbı karnın sısıyor ıdrara cıkamıyorsun az gelıyor ve onemlısı nefes alamıyrosun ve cıgerlere su gıdıyor kı hayatı tehlıkesı var bunun dıkkatlı olmak gerek kabız olmmak gerek yuruyus yapmmak gerek malesef hastanede serumlar sonrasında antıbıyotık ve ılaclar olunca bebegım duramadı bende ve adetımda parcalı geldı
Son düzenleme: