- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
Ohhh ikinci kez annelik mis gibi :))) benim tam olursa ocağın 3 diyolar aralıkta olabilr bu durumda benim de oglum olck allah izin verirse ilk hamileligim korkuyorum açıkçası :)))Amin canım inşallah. Bende ocagin sonuna olacak Allahın izniyle 13 haftalık suan cinsiyetini merak ediyorum bi tane oğlum var inşallah buda eli ayağı düzgün bi kız çocuğu olur
Acmazmiyim ilk rabbime emanet bebeğim bizler elciyiz allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insHmm. Neden korkuyosun ki korkma kasma kendini sen kastikca sorunlu geçer Allahın izniyle hayırlısıyla doğar umarım. Sen namazını kıl Allaha elini aç bak gor nekadar rahatliycaksin ;-)
Ederim etmezmiyim allah içindeki tüm sıkıntıları gidersin allahım hamile duasını kabul edermiş inş senin için etcegim Dua da kabul olur allah katındaİnşallah canım. Senden bişey rica edicem benim bu ara sıkıntılı günlerim var zordayim benim için dua edermisin demet kulunun sıkıntılarını gider diye buna çok ihtiyacım var da. Bnde sana edicem sıkıntılarından kurtulman icn tabiki sadece bi rica :'(
İnşallah canım duaya çok ihtiyacm var sen dua et yeter namaz kılarken et özellikle gerçekten Allah razı olsunEderim etmezmiyim allah içindeki tüm sıkıntıları gidersin allahım hamile duasını kabul edermiş inş senin için etcegim Dua da kabul olur allah katında
Canım bol bol ye iştahı yok deme ben ne zaman yesem bebeğim hareket ediyo doktoruna sordunmu hareketlerini bide bişi dicem benim bebegimde 24. Haftada az hareket etti 25. Haftada hergün düzenli hisetim üzülme dönem dönem olabiliyo suan 26. Haftadayim bendede kansizlik problemi var onla uğraşıyorum halsizlik yorgunluk oluyoKızlar 24 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri düzensiz olmaya başladı uç gundur doğru düzgün hissetmiyorum yemek yediğim zaman yediğim yemekten birşey anlamıyorum sebebi ne olabilir istahim yok hareket etmediği için de yiyesim gelmiyor
. Slm canim ....Doktora gittim doktor deli gibi hareket ediyor ama sen hissetmiyosun dedi herşeyi gayet iyiymis :) ....Canım bol bol ye iştahı yok deme ben ne zaman yesem bebeğim hareket ediyo doktoruna sordunmu hareketlerini bide bişi dicem benim bebegimde 24. Haftada az hareket etti 25. Haftada hergün düzenli hisetim üzülme dönem dönem olabiliyo suan 26. Haftadayim bendede kansizlik problemi var onla uğraşıyorum halsizlik yorgunluk oluyo
Canım ultrason geçerlidir herhalde benimde 26 hafta olmam lazim hep oyle gidiyodu bugün bende Dr gittim 27+3 günlük dedi sorunca bebegin gelisimi suan 27 haftalık dedi senin bebis te belki önden gidiyodur şimdi nasil düzene girdim i hareketler benim oglusum da hiç durmuyo bu günlerde bin şükür saglikla alalım bebislerimizi inş. Slm canim ....Doktora gittim doktor deli gibi hareket ediyor ama sen hissetmiyosun dedi herşeyi gayet iyiymis :) ....
Bide internette gebelik hesaplamaya girdigim de su an 24 haftalık gözüküyor ama ultrason kağıdın da baktım 26 hafta 4 günlük yazıyor ultrason mu doğru internetteki mi anlamadım kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?