Ocak 2017 de doğum yapıcak anne adayları hadi toplanalim

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Selam sevgili anneler
Bu dönemde yaşadığımız sıkıntı ve olumlu herseyi buradan paylaşıp destek olalım birbirimize *allahım tüm hamillerin bebislerini kucağına almayi nasip etsin #

Amin canım inşallah. Bende ocagin sonuna olacak Allahın izniyle 13 haftalık suan cinsiyetini merak ediyorum bi tane oğlum var inşallah buda eli ayağı düzgün bi kız çocuğu olur

Amin canım inşallah. Bende ocagin sonuna olacak Allahın izniyle 13 haftalık suan cinsiyetini merak ediyorum bi tane oğlum var inşallah buda eli ayağı düzgün bi kız çocuğu olur
Ohhh ikinci kez annelik mis gibi :))) benim tam olursa ocağın 3 diyolar aralıkta olabilr bu durumda benim de oglum olck allah izin verirse ilk hamileligim korkuyorum açıkçası :)))

Hmm. Neden korkuyosun ki korkma kasma kendini sen kastikca sorunlu geçer Allahın izniyle hayırlısıyla doğar umarım. Sen namazını kıl Allaha elini aç bak gor nekadar rahatliycaksin ;-)

Hmm. Neden korkuyosun ki korkma kasma kendini sen kastikca sorunlu geçer Allahın izniyle hayırlısıyla doğar umarım. Sen namazını kıl Allaha elini aç bak gor nekadar rahatliycaksin ;-)
Acmazmiyim ilk rabbime emanet bebeğim bizler elciyiz allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins

İnşallah canım. Senden bişey rica edicem benim bu ara sıkıntılı günlerim var zordayim benim için dua edermisin demet kulunun sıkıntılarını gider diye buna çok ihtiyacım var da. Bnde sana edicem sıkıntılarından kurtulman icn tabiki sadece bi rica :'(

Ederim etmezmiyim allah içindeki tüm sıkıntıları gidersin allahım hamile duasını kabul edermiş inş senin için etcegim Dua da kabul olur allah katında

Ederim etmezmiyim allah içindeki tüm sıkıntıları gidersin allahım hamile duasını kabul edermiş inş senin için etcegim Dua da kabul olur allah katında
İnşallah canım duaya çok ihtiyacm var sen dua et yeter namaz kılarken et özellikle gerçekten Allah razı olsun

Kızlar mrb.bu başlık çok iyi olmuş arkadsm..ben de 21 haftalk hamileyim.19.haftadan beri dayanılmaz bi ağrı yaşıyorum.hiç yürüyemiyorum yatamıyorum oturamıyorum harekt edemiyrm agrı tam olarak vajinanın solunda dış dudaktaki kemikte oluyo dudaktaki en üst kısmında hafif solda yanda. bacagın birleşimi mi desem.tam tarif edemiyrm ama..tek bi noktada kemikte bi ağrı.ordan sol bacagın eklem yerlerine yayılıyo.çatı ağrısı mı bu,kasık fıtığı filan mı var acaba dayanamıyorum artık.)bir sürü dr.a gittim hiçbi araştrma yapılmadan normal deyip gönderiyolar.ama normal oldguna inanmıyrm artık.genel cerrahtan randevu aldım bi de ona baktrıcam.bunu yasayan var mı lütfen yardmcı olun bana..

Kızlar 24 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri düzensiz olmaya başladı uç gundur doğru düzgün hissetmiyorum yemek yediğim zaman yediğim yemekten birşey anlamıyorum sebebi ne olabilir istahim yok hareket etmediği için de yiyesim gelmiyor

Canım bol bol ye iştahı yok deme ben ne zaman yesem bebeğim hareket ediyo doktoruna sordunmu hareketlerini bide bişi dicem benim bebegimde 24. Haftada az hareket etti 25. Haftada hergün düzenli hisetim üzülme dönem dönem olabiliyo suan 26. Haftadayim bendede kansizlik problemi var onla uğraşıyorum halsizlik yorgunluk oluyo

Slm canim ....Doktora gittim doktor deli gibi hareket ediyor ama sen hissetmiyosun dedi herşeyi gayet iyiymis :)

Bide internette gebelik hesaplamaya girdigim de su an 24 haftalık gözüküyor ama ultrason kağıdın da baktım 26 hafta 4 günlük yazıyor ultrason mu doğru internetteki mi anlamadım kafam karisti

. Slm canim ....Doktora gittim doktor deli gibi hareket ediyor ama sen hissetmiyosun dedi herşeyi gayet iyiymis :) ....
Bide internette gebelik hesaplamaya girdigim de su an 24 haftalık gözüküyor ama ultrason kağıdın da baktım 26 hafta 4 günlük yazıyor ultrason mu doğru internetteki mi anlamadım kafam karisti

Canım ultrason geçerlidir herhalde benimde 26 hafta olmam lazim hep oyle gidiyodu bugün bende Dr gittim 27+3 günlük dedi sorunca bebegin gelisimi suan 27 haftalık dedi senin bebis te belki önden gidiyodur şimdi nasil düzene girdim i hareketler benim oglusum da hiç durmuyo bu günlerde bin şükür saglikla alalım bebislerimizi inş

Evet düzene girdi canım maasallah durmuyor :) inşallah sağlıklı şekilde kucağımiza alalım başka bisey istemiyorum

Kızlar 17+4 haftalık hamileyim sanırım 7-8 haftalıkken kahverengi lekeler başladı ara ara duruyor sonra yine başlıyor Dr kırmızı adet kanaması olmadığı sürece sorun yok diyor da artık bu lekelerin bitmesi lazım değilmi niye durmuyor acık bi cevap alamıyorum doktordan sizlerden böyle bir durum yaşayan oldumu bi sorun olacak diye korkuyorum

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…