OCAK 2017 de Tup Bebek Dusunenler

tusem72

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
66
27
8
38
mayis ayinda yaptik tutmadi yeni yilda tekrar yeni bir umutla deneyecegiz . varmi bizim gibi ocak subata tup bebek yspacaklar burda dertlrselim

mayis ayinda yaptik tutmadi yeni yilda tekrar yeni bir umutla deneyecegiz . varmi bizim gibi ocak subata tup bebek yspacaklar burda dertlrselim
slm canım nasılsın biz kendimiz deniyoruz bir kaç aydır macunlar falanla, ocak yada çok büyük ihtimal şubatta tekrar tüp için gidicez bu 3. denemem olacak die pgt yaptıracağız transfer öncesi

arkadaşlar merhaba b ende nasip de 3 ekimde muaynemi olup tüp bebek için iğnelerime başlıycam fakat aklıma takılan bir şey var benim gittiğim doktorum herhangi bir hastanede çalışmıyor özel muaynanesi var ve toplama ve transferide raporlu olduğum için acıbadem hastanesinde yapacağını söyledi toplamayıda transferide kendisi yapacakmış böyle birşey gelen varmı başına

Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun kucağınız evlatlarınızla dolsun..tüp bebek zorlu süreç...Ben Antalya tüp bebek merkezinde bir doktora gidiyorum...toplama işini başka doktor yapmıştı cerrah mı operatör mü neymiş...transferi kendi doktorum yaptı...transfer toplamadan daha kolay zaten...7 embriyomu dondurdular merkezde...senin anlattigin olayda embriyo nasıl dondurcak peki..karışık geldi senin durum bana...ama aynı doktor operatörlük vasfı da varsa toplar heralde yumurta...benim doktor uzman..sadece yumurta takibi ve ilaç tedavisi yapıyor..transfer basit iş onu da yapıyor...umarım olumlu sonuç alırsın.

transfer ve opu anlaşmalı olduğu hastanede yapılacakmış yumurtayıda orda dondururlar galiba inşallah fazlaca olgun sağlıklı yumoşum olur

slm canım nasılsın biz kendimiz deniyoruz bir kaç aydır macunlar falanla, ocak yada çok büyük ihtimal şubatta tekrar tüp için gidicez bu 3. denemem olacak die pgt yaptıracağız transfer öncesi
biz bu aralar pek kafaya takmiyoruz ama subata ins tup bebk ypcz sen nasilsn cnm

Herkese iyi aksamlar insallah hepimiz pozitifi alir konu baya omce acilmis ama hala takip eden varmi :) benimde 4.denemem ocakta dr gidecegim muhtemelen subatta dondurulmus transferim olcak baska varmi transferi olcak olan birlikte sureclerimizi konusalim

İyi akşamlar ne tesadüf benimde 4.denemem ve ocak ayında nasipse transfer .dondurulmuş embriyolarım var herkesin pozitif sonuçlanır inşllh

İyi akşamlar ne tesadüf benimde 4.denemem ve ocak ayında nasipse transfer .dondurulmuş embriyolarım var herkesin pozitif sonuçlanır inşllh
Hayirlisi olsun canim insallah bukez hersey yolunda gider ve tutunur bebislerin daha onceki denemelerinde hep negatifmiydi ve sorun ne sizin bizim erkek infertilitesi ilk pozitif ikinci kimyasal 3.negatif oldu

Hayirlisi olsun canim insallah bukez hersey yolunda gider ve tutunur bebislerin daha onceki denemelerinde hep negatifmiydi ve sorun ne sizin bizim erkek infertilitesi ilk pozitif ikinci kimyasal 3.negatif oldu
Canım bende genetik problem var translokasyon bide pko eşimde sorum yok 9 yıldır evliyim ama bikez kimyasal yaşadım gerisi hep negatif oldu . Bu kez pct yapılıp transfer edilecek nasipse.

Biz de kismetse ocakta düsünüyoruz, su anda yasmin içiyorum, 2 gün sonra suprefact igne basliyor, sonra adet gelince kontrol var ,hersey tama sa uyarici igneler baslanacak, bizim erkek sperm sayisi tam sinirda, baska sebep bulunamadi, belki ondan olmuyor dedi dr., allah hepimizin yardimcisi olsun insallah..

Canım bende genetik problem var translokasyon bide pko eşimde sorum yok 9 yıldır evliyim ama bikez kimyasal yaşadım gerisi hep negatif oldu . Bu kez pct yapılıp transfer edilecek nasipse.
Ayy allah yardimcimiz olsun canim heryonuyle bu is gercekten zor nezaman yapilcak peki

Ayy allah yardimcimiz olsun canim heryonuyle bu is gercekten zor nezaman yapilcak peki
Çok saol canım allah hepimizin yardımcısı olsun.çok zor ve sabır isteyen tedavi bide sonu güzel olur inşllh.benim opu oldu 8embriyom donduruldu bir ay doğum kontrol hapı içtikten sonra transfer hazırlığı başlıcak nasipse ocak ayının ortası gibi sonlanır inşlh.

Selam kızlar bu kervana bende katıldım. Nasip olursa ocak ya da şubatta 3.tüp bebek denemem olacak. Allah ın hakkı üçtür diyor ve yürekten inanıyorum. Allah nasip eder inşallah umutlarımız yeşerir fidana dönüşür. Hayırlı evlatlar yetiştiririz ülkemize.

Sende hoşgeldin canım aramıza inşllh bu son tedavin olur pozitifi hep beraber görürüz inşllh. Sizin sorun neydi bu arada?

Ayy neguzel ocak ayina az kaldi benden once bebeginin haberini alicaksin insallah bende ocak ortasi gibi gitcem subat adetiyle tedaviye baslicam 2 tane orta kalite embriyolarim var bana genelde dondrulmus olmuyor tabi allah bilir evet stresli bi surec ama bunu birlikte atlatabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…