• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2021 catlatma ignesi kullanacaklar buyrun

inşallah canım ilaçlar böyle bir etki yapar mı acaba. ben geçen ay da klomen+ovitrelle kullandım ama hiç belirti yaşamamıştım
Hiç bilmiyorumki bende ilk defa bu ay tedaviye başladım, geçen ay olmamış bu ayın olması bir belirti olabilirmi diye düşünmedim değil senin için :dua:

Bugun 14 günüm bugun tekrar test yaptım kurcaladim flaşı açıp baktım görmek istedim diye gözüme silik czgi gözüktü testi parçaladım içinden cikardim birazda öyle baktım bidaha bakmamak için de yırtıp çöpe attım bu ayda olmadi :110:

Kızlar günaydın rüyamda gördüm kontrole gidiyordum hiç büyümemiş yumurtaları bir kutu daha verdi ilacı, çok moralim bozuk uyandım 😅
Kızlar şaka gibi ama rüyamda bugünü görmüşüm resmen şimdi çıktım doktordan aynı rüyamdaki gibi henğz daha 11 mm olmuş bi kutu daha klomen ve iğne yazdı 3 gün kullancam pazartesi tekrar gelicem :KK70:

Hahaha gözümüz çizgi görsün demi moralim bozuktu güldürdün beni kiz :))
Ama napalım hepimiz bekliyoruz inşallah hepimiz bigün atıcaz buraya 🤣 Canım moralini bozma 14. Gün dimi bugün adet olana kadar umut var, olmazsada önümüzdeki ay olucak hiç sıkma canını:stop:

20210108_115540.jpg

20210108_115855.jpg

Nasil dayanıyorsun ben normalde 11den önce uyanmam bugun test günüm diye 8de uyandım:)
Kizlar resim attim lütfen bi bakin ve cvp verin sizce hamilemiyim böyle silik cikti

Back
X