Ocak 2021 Hamile olanlar toplanalımmm

Merhaba.. benim de sat 22.01.2021.. Testim de pozitif çok şükür.. 5 yaşında bir kızım var.. Allah izin verirse abla olucak :anne: hepimizin gönlüne göre olsun inşallah.. Sağlıkla, hayırlısıyla, eli ayağı düzgün alalım kucaklarımıza çocuklarımızı..

Kizlar merhaba 29 yaşımdayım ve bir kac gun önce hamile olduğumu ogrendim 🥰 bu süreç de neler yaşayacağım , başıma neler gelicek hiç bilmiyorum 😇 benim gibi acemi anne adaylarını buraya beklerim, birlikte yürüyelim.. 😍
tebrik ederim 🥳 ben de 31 yaşındayım bir buçuk hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Süreç konusunda maalesef acemiyim ☺️

Teşekkür ederim ☺️ sizinde hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebiş ... evet doktor yazdı bi bulantı ilacı bayağı rahatlatı fakat geçti sayılmaz hala bütün enerjimi alıyor evde bi çöp kaldıramıyorum 😞
Tüh ya senin ki ağır geçiyor.. bol bol dinlen uyumaya calis bir de iyi hissettiginde yürüyüş yapmaya calis ferahlatir belki

Konuyu görînce anıları depresti bendw ocak 2019 da ogrenmistim gebeligimi.. vay be zalim zaman.
Hepinize saglikli dogunlar dilerim

Obirponcik Obirponcik merhaba cnm ya hamileymissin🥰 nasil sevindim aklimda hep sen vardin acaba ne yapti diye rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeğini 🤲

Obirponcik Obirponcik merhaba cnm ya hamileymissin🥰 nasil sevindim aklimda hep sen vardin acaba ne yapti diye rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bebeğini 🤲
Yaa arkdasimnn cok tesekkur ederim 🥰🥰 yok boyle bisey ya hep baskalarinin haberini alir okurdum cok sukur allahim bana da nasip etti aratmadan verdi hamdolsun 🙏🙏 aminn insallahh ve herkese nasip etsin ins 🥰 sen nasilsin napiyosun 😍

Yaa arkdasimnn cok tesekkur ederim 🥰🥰 yok boyle bisey ya hep baskalarinin haberini alir okurdum cok sukur allahim bana da nasip etti aratmadan verdi hamdolsun 🙏🙏 aminn insallahh ve herkese nasip etsin ins 🥰 sen nasilsin napiyosun 😍
Cnm kendim hamilesymişsim gibi sevindim inan insallah minik kuzuyu sağlıkla alirsin kucagina🤲bende iyim cnm bu ay degerlendirdim beklemedeyim bakalim 🤭rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın🙏 herzaman duamdasin cnm hersey gonlunce olsun 🥰🥰

Cnm kendim hamilesymişsim gibi sevindim inan insallah minik kuzuyu sağlıkla alirsin kucagina🤲bende iyim cnm bu ay degerlendirdim beklemedeyim bakalim 🤭rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın🙏 herzaman duamdasin cnm hersey gonlunce olsun 🥰🥰
Sende benim duamdasin canim benim insallaj sende guzel haberi alirsin hemen mujdelersin 🙏🙏🥰 hersey gonlunce olsun 🥰🥰

Bende birşey sormak istiyorum kafam çok karışık internetten laboquick marka ovülasyon testleri almıştım 2 adette gebelik testi gönderdiler dış poşetleri aynı hepsini farkında olmadan bir torba içine koydum adetin 5.günü testlere başladım arasına gebelik testide karıştığı için 13.gün onu yapmışım ertesi günü yaptığım ovulasyonları sırasıyla tarihe göre sıralarken şok oldum hepsinde lh yazarken birtanesi hcg yazıyordu bayağ ikinci çizgi belliydi ama ertesi günü gördüm akşama 1tanede farklı marka gebelik testi yaptım negatif çıktı 19 günde yada 21 günde bir adet olurum düzensiz biraz adetime 5 gün var daha resmi ekliyorum kafam çok karışık birinde var diğerinde yok.
20210531_004317.jpg

Back
X