Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 HSG cektirecekler birlikte bekleyelim🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, hsg sonrası güzel haberi alabildiniz mi acaba? Ben de kısmetse bu ay çekileceğim, 2 ay klomenle sonuç alamadık 🥺 1 yılımızı da doldurduk
Merhaba, malesef alamadık canım.. 14 ay oldu bizim de isteyeli.. Bu ay aşılamaya başlamıştık ki eşimle covid olduk diğer aya ertelendi, ilaçlar iğneler boşa gitti.. Martta bakalım neler bekliyor bizi.. Ekimde klomen tedavimde de covid olmuştum. Sanki evren engelliyor gibi geliyor 🤷‍♀️🤷‍♀️

Merhaba, malesef alamadık canım.. 14 ay oldu bizim de isteyeli.. Bu ay aşılamaya başlamıştık ki eşimle covid olduk diğer aya ertelendi, ilaçlar iğneler boşa gitti.. Martta bakalım neler bekliyor bizi.. Ekimde klomen tedavimde de covid olmuştum. Sanki evren engelliyor gibi geliyor 🤷‍♀️🤷‍♀️
Sağlıkla atlatın inşallah 😌 Bakalım Çarşamba günü doktor bize ne diyecek. Eşimin değerleri normal ama bu pcos… Yumurtlama çatlamaya rağmen bi sonuç alamadık. Rahim filmi vesile olur inşallah bize 😌

Sağlıkla atlatın inşallah 😌 Bakalım Çarşamba günü doktor bize ne diyecek. Eşimin değerleri normal ama bu pcos… Yumurtlama çatlamaya rağmen bi sonuç alamadık. Rahim filmi vesile olur inşallah bize 😌
İnşallah canımm..ne pcos ne çikolata kistleri ne de normal kistler direkt engel değil aslında. Nasip olduğuna tamamen inanıp kabullendim. Gerekli tedavileri olup gerisini Allaha bırakmak iyi hissetiriyor. Doktorumun da dediği gibi bu işin matematiği yok aslında öyle olsa bütün tüp bebekler olumlu sonuçlanırdı 🤷‍♀️🤷‍♀️ Allahım hepimize daha fazla beklettirmeden nasip etsin 🤲🤲 çokk çok zor bir sınav ama bizlerin de bir gün evlatları olacak inşallahh🤲

Back
X