Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hayırlı sabahlar kızlar.
Benimde bugün transfer günüm inşallah saat 13 de. Üç saatlik bir yolculuk yapmamız gerekiyor ve arabamız arızalandı şuan geri döndük sanayideyiz 🙈. Bu bebiş bi gelsin totosuna vurcam 😅
Dualarınıza talibim 🥰
Rabbim hayırlara sonuçlandırsın hepimizin emeğini
hayırlı sabahlar canım allahım işlerinizi rast getirsin
hayırlısıyla gidin bebişinle geri dönün inş 🙏🙏🙏

Gunaydın kızlar 16.01 transferim oldu benimde cuma günü kan vercem zaman gecmiyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏
2 denemem 2 adet 3 gün embriyolar inşallah tutulmuştur , dün erken idrar testi yaptım silik bir çizgi cıktı havada uçtum ama cokta umitlenmek istemiyorum acıkcası en iyisi test günüme beklemek 🥰🥰

Hayırlı sabahlar kızlar.
Benimde bugün transfer günüm inşallah saat 13 de. Üç saatlik bir yolculuk yapmamız gerekiyor ve arabamız arızalandı şuan geri döndük sanayideyiz 🙈. Bu bebiş bi gelsin totosuna vurcam 😅
Dualarınıza talibim 🥰
Rabbim hayırlara sonuçlandırsın hepimizin emeğini
Hayırlı olsun en kolay şekilde çabucak olsun bitsin 🙏🤗

Günaydınlar Bende dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. Pazartesi günü. Ve 8 Şubat da transfer tarihim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bol pozitifli günler bizi beklesin. Kafamıza tokadan başka bisey takmayalım :)
Harika! Kolay gelsin tedavinde 🙏

Benim de 6. Günüm geceleri uyuyamıyorum. Dün gece çok ağladım. Adet sancım başladı sanki
Daha cok var boyle devam edersen gun gecmezkş benim son 2 günüm kaldı aslında son gunler zor geçiyor aglamayin sevdiğini bişeyler yapın bişeyler izleyin kitap okuyun sadece sizi iyi gelen seyleri yapın bende hep boyle yaptım bugün 10günum , uyku ile ilgili ben opudan once hiç uyuyamıyordum 2 transferim cok heycan yapmıştım bu sefer transferden sonra cok sukur gece cok uykum oluyor muhtemelen progestan ignesi yapıyorum vurdugum gibi. Hemen uykum geliyor

Hepinizeee bol şans diliyorum tekrar hanımlar☺️ Benimde cuma günü sabah toplama olacak. Ben de heyecanlıyım. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah🙏🏼 Birazda tırsıyorum daha önce hiç narkoz almadığım için bakalım nasıl geçicek😂
Hiç stres yapma canım hemen bitiyor ben transfer den daha çok korkuyorum mesela🤭 narkozsuz oluyor diye

Back
X