Ocak anneleri kaç kilo verdiniz kaç kilonuz kaldı :)

kizlar ben doguma girdigimde 79 kiloydum,simdi 64 :lepi:inanamiyorum hala insallah daha da veririm vermesem de bu kiloda kalsam yeter.laelaelaelaelae

74 kiloyla doğum yaptım.şu an 63 kiloyum.59 la hamile kalmıştım.kıyafetlerimin çoğu oluyor.lahana kürünü yapmayı düşünüyorum.eşime lahana al dedim.kara lahana almış :) 3-4 kilo daha versem tam süper olacak :)

ben extra ac karnima yesil cay iciyorum tavsiye ederim ayrica emzirenlere de bir zarari yokmus dr a sormustum.sindirime de cok iyi geliyor ...gunde 4-5 fincan iciyorum,antioksidan oldugu icin yag yakma özelligi varmis.intten ögrenebilirsiniz.

kızlar benimde acilen kilo vermem gerekiyo aranızda en berbatı benim 30 kilo aldım hamileliğimde
şuanda 10 kaldı. 21 imde psikolojim çok bozuldu anlatamam. esranın bahsettiği kürü yapsammı diyorum fakat maydonozun sütü azalttığını duymuştum maydonoz ve nane... sizler ne diyorsunuz ?
esracım sütünün kalitesinde değişiklik oldumu bu süreç içerisinde?

esraaaaaaa ne kürü kiz ben duymadim gir de yaz bakayim belki atariz birkac kilo daha:)

53 kiloyla hamile kaldım 16 kilo aldım
doğumda 8 kilo verdim kalan kilomuda lahana formülüyle verdim,şuan 55 kiloyum
tarifi veriyorum,
3 bardak suya 3,4 yaprak lahana, 5 dk kaynat sonra 10 sap maydonoz ekle 3 dk kaynat,bunu 7 gün sabah akşam yemekten yarım saat önce bir bardak ılık olarak iç,7 günün sonunda 3 gün ara ver,sonra yine 7 gün yap,yine 3 gün ara ver ve yine 7 gün yap,yani 3 tane 7 gün olmalı aralarda 3 er gün ara verilmeli,bu bir kür oluyor arkadaşlar,çok güzel zayıflatıyor,emzirdiğim için rejim yapamıyorum ama bu formülle eski kiloma kavuştum

bahsetttiğim kür bu.
hemen listeye geçirdim ama merakım var esra sütünün kalitesinde değişiklik oldumu?
birde bebeğe lahana gaz yaptımı? :)

ya kızlar sadece bu kürle zayıflandığından eminmisiniz yani zayıflamak için ya az yemek lazım ya da yediğinden fazla kalori yakmak.iştahı azaltıyosa doğru olabilir ama yiyip yiyip de kilo vermek mümkün değil eğer çok hareketli bi yaşantınız yoksa.eğer işe yarıyosa ben de başlıayayım hemen.ben emzirmediğim için rejime başladım.rejim dediysem ben katı kurallı rejime gelemem dondurmamı baklavamı bile yerim yeri geldiğinde ama azcık yiyiorum herşeyden açım resmenbir de fırsat buldukça pilates yapıyorum 3 lt su içiyorum.2 haftada 1.3kg verebildim.şu tatlı olayını da halletsem daha çok verirdim heralde ama napayım dayanamıyorum

aynen canım bu kürü yapıp yanındada pasta börek tatlı yiyip oturmamalı tabiki kaydirigubbakcemile3 benim başımada ne geldiyse hep o tatlı takıntım yüzünden geldi.sayesinde 30 kilo aldım 3 çocuk doğursam bu kdar almazdım herhalde senağlama

merhaba ben de 53 kilo ile hamile kaldım 17 kilo alarak tamamladım şu an 56-57 kilo gibiyim. yani 3-4 kilo fazlam kaldı. ama ben verdiğim bütün kiloları ilk ay verdim, bir çaba sarfetmedim. kendi kendine oldu şükürler olsun. artık veremiyorum takıldı. gerçi vermek için de çabalamıyorum. çünkü emziriyorum. emziren anneler hızlı veriyor diye duymuştum. birde benim bebeğim çok yaramaz ve uykusuz. onun da etkisi oldu herhalde.

sütümde bir değişiklik olmadı canım,gaz sorunuda olmadı,ben ne yersem yiyim kızımda gaz yapmıyor,o konuda rahatım:ecrin_bebek:

kizlar 58 kiloda takildimya hala veremedim.kizlar hadi gelin yarisma yapalim.günlük spor ve biraz bogazimizi tutarak kilo vermeye calisalim.birbirimizi motive edelim.vVARMISINIZ kizlarrrrrrrrrrrrrrrr

kizlar bende 58im ama 50ye düsmem lazim cok zor,cok zor.gün icerinsinde spor yapmaya calisyorum yediklerime dikket ediyorum tabi herzaman olmuyorcokacimcoookneyse kizlar basarcaz insallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bende 58im ama 50ye düsmem lazim cok zor,cok zor.gün icerinsinde spor yapmaya calisyorum yediklerime dikket ediyorum tabi herzaman olmuyorcokacimcoookneyse kizlar basarcaz insallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

bu ne azim kiz masallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…