esraaaaaaa ne kürü kiz ben duymadim gir de yaz bakayim belki atariz birkac kilo daha:)
ya kızlar sadece bu kürle zayıflandığından eminmisiniz yani zayıflamak için ya az yemek lazım ya da yediğinden fazla kalori yakmak.iştahı azaltıyosa doğru olabilir ama yiyip yiyip de kilo vermek mümkün değil eğer çok hareketli bi yaşantınız yoksa.eğer işe yarıyosa ben de başlıayayım hemen.ben emzirmediğim için rejime başladım.rejim dediysem ben katı kurallı rejime gelemem dondurmamı baklavamı bile yerim yeri geldiğinde ama azcık yiyiorum herşeyden açım resmenbir de fırsat buldukça pilates yapıyorum 3 lt su içiyorum.2 haftada 1.3kg verebildim.şu tatlı olayını da halletsem daha çok verirdim heralde ama napayım dayanamıyorum
53 kiloyla hamile kaldım 16 kilo aldım
doğumda 8 kilo verdim kalan kilomuda lahana formülüyle verdim,şuan 55 kiloyum
tarifi veriyorum,
3 bardak suya 3,4 yaprak lahana, 5 dk kaynat sonra 10 sap maydonoz ekle 3 dk kaynat,bunu 7 gün sabah akşam yemekten yarım saat önce bir bardak ılık olarak iç,7 günün sonunda 3 gün ara ver,sonra yine 7 gün yap,yine 3 gün ara ver ve yine 7 gün yap,yani 3 tane 7 gün olmalı aralarda 3 er gün ara verilmeli,bu bir kür oluyor arkadaşlar,çok güzel zayıflatıyor,emzirdiğim için rejim yapamıyorum ama bu formülle eski kiloma kavuştum
bahsetttiğim kür bu.
hemen listeye geçirdim ama merakım var esra sütünün kalitesinde değişiklik oldumu?
birde bebeğe lahana gaz yaptımı? :)
kizlar bende 58im ama 50ye düsmem lazim cok zor,cok zor.gün icerinsinde spor yapmaya calisyorum yediklerime dikket ediyorum tabi herzaman olmuyorcokacimcoookneyse kizlar basarcaz insallahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?