- Emoji Skoru
- 100
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi polyannanin_gunlugu
-
tam gününü beklemen en sağlıklısı kendini yıpratmaHayırlısı inşallah canım aslında test tam negatifte değil çok ama çok silinim şekilde ikinci çizgi var resim çektim ama belli olmuyor kamerada en iyisi beklemek sanırım sabredebilirsem :))
inşallah tekte pozitifi görürsünKızlar selam bende 10 ocakta yaptırdım iğnemi. Ovitrelle kullandık biz. Doktorum adetini bekle dedi ama içim içimi sığmıyor ayın 22-25 i arası test yaptırsam diyorum ama bilemedim hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Pcos hastasıyım bu benim daha ilk denemem iğneyle. Umarım ilkinde tutar. 2 yumurta büyüdü bende biri 19 mm birisi 18 mm sizlerin nasıl geçiyor
İnşallah canım yaainşallah tekte pozitifi görürsünkaç yıllık evlisin? aşılama oldu mu yoksa sadece çatlatma iğnesi sonrası ilişki mi önerdi dr
Şuan ne durumdasınız kaşık ağrısı oluyormuİnşallah canım yaa1 buçuk yıllık evliyim ilk defa çatlatma iğnesi oldum başka hiçbir şey olmamıştım daha önce iğneden sonra 3-4 gün ilişkiye giriceksiniz dedi doktorum sadece o kadar
3 buçuk yıla doğru gidiyoruz 2023 aralıkta 1. aşılama yapıldı negatif. 2024 aralık yine negatif. Ocak ayında tekrar gittim hemen letu diye bi hapa başladı ama yumurta takibinde yumurta çatlayınca aşılama iptal oldu ilişki önerdi gebelik olabilir adet olursan gel dedi yine olmadı. Üst üste sinirim negatif sinirim bozuldu çok kafaya taktım gitmek istemedim eşim tüp bebeğe geçelim diyor ama o da çok pahalı raporlu olan bilesiz ne kadar tedavi gördünüz kaç yıllık evlisiniz@polyannanin_gunlugu
Anladım evet çok pahalı bana raporsuz olanını söylediler 150 ye yakındı3 buçuk yıla doğru gidiyoruz 2023 aralıkta 1. aşılama yapıldı negatif. 2024 aralık yine negatif. Ocak ayında tekrar gittim hemen letu diye bi hapa başladı ama yumurta takibinde yumurta çatlayınca aşılama iptal oldu ilişki önerdi gebelik olabilir adet olursan gel dedi yine olmadı. Üst üste sinirim negatif sinirim bozuldu çok kafaya taktım gitmek istemedim eşim tüp bebeğe geçelim diyor ama o da çok pahalı raporlu olan bile
Sonucunuz ne oldu inşalah bebek bvardırKızlar selam bende 10 ocakta yaptırdım iğnemi. Ovitrelle kullandık biz. Doktorum adetini bekle dedi ama içim içimi sığmıyor ayın 22-25 i arası test yaptırsam diyorum ama bilemedim hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorum. Pcos hastasıyım bu benim daha ilk denemem iğneyle. Umarım ilkinde tutar. 2 yumurta büyüdü bende biri 19 mm birisi 18 mm sizlerin nasıl geçiyor