- Konu Sahibi Su perisi86
çorumdansın demi
evet çorumdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorumdansın demi
evet çorumdayım
kızlar salı gunu 2.aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım sımge canım senı çok merak edıyorum nasıl gıdıyor
bende seni merak etmiştim simge diğer topiğe biraz önce mesaj yazdığını görünce orayada yazdım umudunu kaybetme bu işler hep moral işi birbirimize destek olalım. ayrıca benim doktorum aşılamanın yapıldığı günün akşamı ve ertesi günü önermişti.ilk aşılamamdaki doktorsa hiç bir açıklama yapmamıştı doktorlar bi garip bence sen evdede dene
merhaba arkadaşlar ben gecen ay klomen kulanıp çatlarttma iğnemı oldum fakat eczaneneın duphaston adlı ılacın tarıhını yanlış yazması yuzunden bebegımı dusurdum şimdi bu ay tekrara denıyoruz eger olmazsa doktorum asılama yapacagını soyledı amam nasıl oldugu hakkında hıc bır bılgım yok bu konuyla ılgılı olarak benı bılgılendırırsenız cok sevınırım .ayrıca agrılımı oluyor belırtırsenız cok sevınıcema.
listemızı guncelleyelım kızlarrrrrrrrrrListe hergün artıyor inşallah yakında anne adaylarının listesini de yaparız....
1. biricik mericik.......3aşılama......merional
2. 35sevi35...............2.aşılama
3. eevcimen..............2.aşılama
4. sakaduda.............2.aşılama.......gonal f
5. maviruya..............2.aşılama.......klomen
6. serenalar.............2.aşılama......pregon
7. edika.................2.aşılama.......gonal f
8. secemce...........2.aşılama........pregon
9. orkide0038..........1.aşılama.......menogon
10. pembesekerrr......1.aşılama.......klomen
11. bircan..................1.aşılama
12. RENO................1.aşılama
13. encıla
14. simge_wxyz.......1.aşılama.......menegon
15. DeliMavi............1.aşılama
16. nrcnylmz...........1.aşılama........gonal f
17. larra..................1.aşılama
18. cerensesil..........1.aşılama
19. siber..................1.aşılama
kaydirigubbakcemile5
listemızı guncelleyelım kızlarrrrrrrrrr
canım kapalı degıl ama arkadaş lıstemde kayıtlı degılsın o yuzden olabılır arkadaşlık teklıfımı kabul et
listemızı guncelleyelım kızlarrrrrrrrrr