Aşılama Ocak ayında aşılama yaptırcaklar neden aşılama yaptırıyosunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Aşılama öncesi tutması için neler yapabiliriz ?

Bende Bugün yaptırdım. Bakalım hayırlısı artık

Bende bugün yaptıracağım nasip Allah'ın isteyen herkesin kucağını sağlıcakla doldursun

hangi hastanede yaptirdiniz surecden biraz soz edermisiniz kac kac hastaneye gitmek zorunda kaldiniz
Kütahya’da yaşıyorum. Özel hastanede yaptırdım. Gonol f 300 kullandım 8 gün 75 ml. 2 kez yumurta kontrolüm oldu 3. De aşılama yapıldı.

Kütahya’da yaşıyorum. Özel hastanede yaptırdım. Gonol f 300 kullandım 8 gün 75 ml. 2 kez yumurta kontrolüm oldu 3. De aşılama yapıldı.
asilama yapma sebebi neydi bir sorun mu vardi yoksa hersey normal olmasima ragmen hamilemi kalamiyordunuz

asilama yapma sebebi neydi bir sorun mu vardi yoksa hersey normal olmasima ragmen hamilemi kalamiyordunuz
Rahim filmi ve sperm tahlilimiz temiz geldi herhangi bir problem yoktu ama 1.5 sene korunmasız ilişki de olmadı. Klomen çatlatma iğnesi kullandık kimyasal gebelik oluştu sonrasında da aşılama yaptık

Merhaba bende kütahyadayım Yasin beyde mi yaptırıyorsunuz aşılamayı

kızlar sonucu pozitif olan varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…