gayeeee böle yapma bak bende adet oldum ama hemen bi daha ki aya plan yapmaya başladım az öncede bu olayı kafamdan atmak için karar aldım sende öyle yap hastalanırsan eğer sakın sıkma canını bu hiçbirşeyin sonu değil demekki doğru zaman bu ay değilmiş de geç lütfen tatlım sakın üzme kendiniKızlar selam herkese... bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook
bende aynı senin gibi düşünüyorum kalp atışlarını duyana kadar kimseye sölemicem ama hamile kalnalar diyo ki insan dayanamıo herkese sölüyo diotabıkı bızlere soylıyceksın sekerım:))) amadısardakılere soyleme ben oyle yaptımama sonu husran oldu oyuzden kalp atışlarını duyun
günaydın arkadaşlar ben soğan kürüne başlamak istiyorum fakat başlamam için adet olmayı beklemelimiyim yoksa hemen başlamalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada bu ay içinde 3 gün benden çok az bi kahve tonuna yakın bi akıntı geldi nedenini anlamadım dr da gitmedim. acaba küre başlasam adetimi söker mi.
tatlım dur bakalım hemen oyle stress yapma bekleyelım
ya gaye lutfen sıkma canını dur bakalım bu gıbı akıntı hamıle olsan da gelebılırkı sen bunları bılıyorsun o yuzden umıdını yıtırme lutfen guzelce dınlenmeye devam et gerısı gelmez ınsalah :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar ben soğan kürüne başlamak istiyorum fakat başlamam için adet olmayı beklemelimiyim yoksa hemen başlamalımıyım bilgilendirirseniz sevinirim. bu arada bu ay içinde 3 gün benden çok az bi kahve tonuna yakın bi akıntı geldi nedenini anlamadım dr da gitmedim. acaba küre başlasam adetimi söker mi.
Valla gerisi gelecek gibi kızlar... adet gerginliği başladı belimde ve kasıklarımda. Zaten benim adetim bu akıntı ile başlar hep.
kızlar selam herkese... Bugün eşimi gönderdikten sonra geri yattım... Yeni kalktım sayılır ve moralim çok bozuk... Adet olacak gibi ağrım vardı belimde ve kasığımda wc ye girdim ve kahverengi akıntım geldi sanırım adet oluyorum kızlar mafoldumben çok canım sıkkın çooook
Valla gerisi gelecek gibi kızlar... adet gerginliği başladı belimde ve kasıklarımda. Zaten benim adetim bu akıntı ile başlar hep.
bızde oyle
kalp atısını duymadan kımsecıklere
kalp atısından sonra aıleye
4.cu aydan sonra herkese
kaydirigubbakcemile3
gayeeee böle yapma bak bende adet oldum ama hemen bi daha ki aya plan yapmaya başladım az öncede bu olayı kafamdan atmak için karar aldım sende öyle yap hastalanırsan eğer sakın sıkma canını bu hiçbirşeyin sonu değil demekki doğru zaman bu ay değilmiş de geç lütfen tatlım sakın üzme kendini
bende aynı senin gibi düşünüyorum kalp atışlarını duyana kadar kimseye sölemicem ama hamile kalnalar diyo ki insan dayanamıo herkese sölüyo dio
TATLIM BENIM OYLE OLDU TAM YILBASINDA GELDI HERKESE SOYLEDIK DAYANAMADIK
valla gerisi gelecek gibi kızlar... Adet gerginliği başladı belimde ve kasıklarımda. Zaten benim adetim bu akıntı ile başlar hep.
[ı]tatlım benım gecen ay hamıle kaldıgımda belım agrıyodu akıntım coktu heran boyle adet olucak gıbıydım karnım sısıtı gorguslerım oyle ama hamıle kaldım.bebegım tutunamadı belırtılere fazla takılma.hem stress en buyuk dusmanımız bıtanem o gulen yuzune uzulmek kötu dusunmek hıc yakışmıyo bılıyomusun[/ı]
benim göğüsler normal ne ağrı ne şişme... ama alt kısımda bugün gerginlik ve adet sancısı var ve zaten adet öncesi gelen kahverengimsi akıntı da geldi... Olmadı bu ay
Artık 2. denemeye kaldık.
adetlerim düzensizdir benim 2-3 ay düzenli sonra düzensiz olyor en son 50 gün sonra oldmuştu. onda da çörekotu+bal karıştırdım akşam aldım sabaha oldum. bu ay yine bozdu sanırım. doktora gittiğimde muayene edip smir testine ve ultrasona bakıyorlar birşey çıkmayınca da doğum kontrol hapı veriyorlar ve ben kullanmak istemiyorum artık çünkü bi çocuk sahibi olmak istiyorum ve fazla ilaç kullanma taraftarı değilim. benim fazla akıntı birikmişliğim var en son gittiğimde onu söylemişti dr. o kadar. şikayetin yoksa çocuk yapmanda problem yok dedi acıkcası çok rahat biriydi kan tathlillerime bile baktıramamıştım. sonra başka bi yerde baktırmıştım. en son aralık ayında baktırmıştım kan, hormon ve idrar tahlillerime adet olmadığım için sonuçlarda gayet iyi çıkmıştı. oyüzden soğan kürüne başlasam mı acaba. işten hastaneye gitmekte çok zor oluyor işyerim hastanelere uzak kalıyor çünkü.
canım o zaman sen ne yap biliyomusun ender saraçoğlunu sitesinden oku tam ne zaman başlanması gerekiyosa düzenli hery ay iç hem için temizlenir ondan sonra başlarsın çörek otu bal tarçın kürüne bi adetin düzene girsin de yani bu benim fikirm tabi
ender saraç mı ibrahim saraçoğlu mu ikisini çok karıştırıyoruz genelde ikisine bakmaya kalkarsam uzun zamanımı alır işte de ne kadar zaman ayırabilirim belli değil.a.s
teşekkür ederim ilgin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?