:çok üzgünüm: bir dahaki aya artık bile diyemiyorum yyaaaa mafoldumben
aralık geçtiii... ocak geçiyor... hala adet olamadım.... bi dahaki aya artık bile diyemiyorum... umut bile besleyemiyorum...
ne yapıcam ben yaaa....
mafoldumben
:a015:
uzulme canm benım
gelecek senın adetınde hep beraber sayacagız
senınkıde muhtemelen stres ten sokulmuyor.
rahatla bıraz
Bafocum
sıtenın ısmı neydı
bende bır zıyaret edeyım bakalım
kızlar su sarkı yarısmsındakılerı dınlıom dınledınızmı benım 4-9 da kı arkadasların sesı hosuma gıttı....
hadı sız de bakın topık olarak destek olalım arkadaslara...
daha oyumu vemredım bı daha dınlıcem bakalım
yok ben rahatım...geçtiğimiz 2 ay boyunca hep rahattım.. ilk kez başarmıştım bunu.. ama işte şimdide adet yok =(( benimki stresden değil pcos dan.. ne illet şey.. yakaya yapıştımı bırakmıyor.. bi fırsat verde bebeğimiz olsun dimi ama =(((((
:çok üzgünüm: bir dahaki aya artık bile diyemiyorum yyaaaa mafoldumben
aralık geçtiii... ocak geçiyor... hala adet olamadım.... bi dahaki aya artık bile diyemiyorum... umut bile besleyemiyorum...
ne yapıcam ben yaaa....
mafoldumben
:a015:
ii bari kızlar istanbulda olanlar la bir gn buluşalım ayrıca bu hafta en azından bi hamilemiz var mhmt...inşallah gayede yerleşme kanaması yaşamıştır...bakalım bu hafta sabır haftası dedim ya...tüm bekleyenlerin dileği olur inşallah
oohh afıyet olsun bende sevıom ama mıdeme dokunuyo :bbo:kızlar kendime güzel bi türk kahvesi yaptım... hepimiz için içiyorum...
ben 9 a oy verdim.
cnm sen sanirim adetinin 31. gununde kan testi yaptirmistin negatifti. bugun 52. gunun ilacta ictin ustelik adet olmadin. arada calismalar yaptinizmi belki gec yumurtlamissindir olamazmi? hic ihtimal vermiyonmu hamile olmana?
seninkide ayrı bir dert ya bu ne böle insan olmayınca sıkıntılı stresli balon gibi oluyor bi an duygusal bi an sinirli oluyor Allah sabır versin soğan suyuna başladın mı
hoşgeldiiinnnnnnnmerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bebek özlemi çekenlerdenim 1 tüp bebek 2 aşılama ama sonuç hep negatif zaman geçtikçe umudum azalıyo bende polikistik over var 5 aydır adet göremedim doktora gitmeye bile korkuyorum artık sanırım yine ilerledi kilo vermem lazım en kısa zamanda pko bırakırsa çok zor çok umarım herkesin dileği bir gün olur
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bebek özlemi çekenlerdenim 1 tüp bebek 2 aşılama ama sonuç hep negatif zaman geçtikçe umudum azalıyo bende polikistik over var 5 aydır adet göremedim doktora gitmeye bile korkuyorum artık sanırım yine ilerledi kilo vermem lazım en kısa zamanda pko bırakırsa çok zor çok umarım herkesin dileği bir gün olur
stresin haddi hesabı yok.. çookk fazlaa =((
soğana başlamadım.. kayınvalidemler bizde kalıyolar.. onlar gidince başlıcam..haftaya başlarım sanırım
cannım benim hoşgeldin.. inşallah bu topic uğurlu gelir sana... 2. tüp bebek denemende alırsın güzel sonuçları..bizlerde senin için burda halay çekeriz.... rabbim gönlümüze göre versin.. dualarımızı kabul etsin..
5 ay adet olmamak feci bişi olmalı.. ben 2 ayda streslere girdim =(((( neden bu kadar geciktiriyorsun.. bir an önce doktora gitmelisin... adet olamamak o sistemi iyice dengesizleştiriyor... kısır döngü oluşturuyor... yapma böyle... bir an önce adet olup düzenli adet olabilmeyi sağlamalısın...
soğan kürü denedin mi hiç?
arada doktorada g,ttim.. 39. günü gittim.. geçen ctesi gittim... ultrasonda birşey yoktu... pcos görüntüsü vardı.. bariz pcos benimki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?