Ocak ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sebinim sen kilo almaya başladınmı? benim bulantım ve kusmam oldugu için kilo almak yerine kilo vermişim CADIARZU

ben geçen hafta raporluydum.dr tuvalate gitmek dışında yatacaksın dedi.çalıştığım günlerde de eve gider gitmez yatmam gerektiğini söyledi.o nedenle kilo aldığımı düşünüyorum.mesela geçen haftadan önceki hafta rahat giydiğim pantalon bugün karnımı sıktı düğmeleri açık giydim :roflol: kilo aldım da ondan mı yoksa bebekten mi bilmiyorum.ilikleyebiliyorum ama çok rahatsız ediyor o zaman o yüzden açık bıraktım.koyverdim :roflol:

pisoncumm... benim SAT 29 kasımdı.. normalde 14 aralık muhtemel günlerdi... ve ağrım oldu..akıntı geldi.. tamam dedim çatlıyor.. çok ciddi hissederim ben çünkü hep... o günleri değerlendirdik.. 29 Aralıkda adet olmam gerekiyordu.. ama o gün yumurtma çatlamış... ve sadece tesadüf o gün birliktelik oldu ve tuttu.... dr diyorki... adet olana kadar sürekli aralıksız ilişki olsun.. ne zaman çatlayacağı belli olmaz... ben o kadar belirti hissettim hepsi hikayeymiş....

ümitlenmemek bir yerde daha iyi.olunca daha bir süpriz oluyor ama tabi bu ümitsizlik eyvah bebeğim olmuyor cinsinden değil.bu ay olmadı ne yapalım bir dahakine kısmet dediğin ümitsizlikten bahsediyorum

ümitlenmemek bir yerde daha iyi.olunca daha bir süpriz oluyor ama tabi bu ümitsizlik eyvah bebeğim olmuyor cinsinden değil.bu ay olmadı ne yapalım bir dahakine kısmet dediğin ümitsizlikten bahsediyorum

yok canim bebegim olmuyor falan hic aklima gelmedi, dusunmek bile istemiyorum oyle biseyi. yalniz bu ay o uzayan akinti olmadi diye uzuldum. ama devam edicez calismalara bu ayda, sonuna kadar bakalim kim daha inatci, olmassada gelecek ay insallah

canım alıstınmı hamılelıgeeee nasıl gıdıyo bulantıların basladımııı

evet canim benimde aslinda duzensiz adetlerim ama 2 aydir cok duzenli geldi. seni zaten herkese ornek gosteriyorum, birsuru arkadasima umit oldun. dedigin gibi adetim gelene kadar calismaya devam:lepi:
belkide simdiye kadar daha cok yumurtlama donemlerinde calistigimiz icin birsey olmadikafamçokkarıştı

yok canim bebegim olmuyor falan hic aklima gelmedi, dusunmek bile istemiyorum oyle biseyi. yalniz bu ay o uzayan akinti olmadi diye uzuldum. ama devam edicez calismalara bu ayda, sonuna kadar bakalim kim daha inatci, olmassada gelecek ay insallah

ama inş bu ay olur sen bile inanamazsın.kaydirigubbakcemile5

2x2=4 değil bu işte..herşey olabilir.. rabbim hepinize hayırlı evlartlar versin... bende onu düşündüm neden adet olana kadar düzenli ilşki yapmadık..belkide olurdu şimdiye kadar...

iyi akşamlar kızlar iyi bakın kendinize öpüyorum hepinizi

işlerin yoğunkuğundan giremiyorum girsem de pek yazamıyorum
ama acayip özlüyorum sizleri
ben bu aya kaldım yine
cuma günü regl oldum dün bitti
yeni çalışmalara başlayacağız :)))

cok sagolun kizlar, yuzumu guldurdunuz, insanin kendi arkadaslari bu kadar destek olmuyo gercekten. calismalara devam...

işlerin yoğunkuğundan giremiyorum girsem de pek yazamıyorum
ama acayip özlüyorum sizleri
ben bu aya kaldım yine
cuma günü regl oldum dün bitti
yeni çalışmalara başlayacağız :)))

hayırlısı olsun inş. 9 ay bir daha hiiiç o kırmızıları görmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…