sebinim sen kilo almaya başladınmı? benim bulantım ve kusmam oldugu için kilo almak yerine kilo vermişim CADIARZU
normalde olmasi gerekiyor biliyorum. gecen ay benimde oldu ve cok sevinmistim, ama o zamanda calisma yapamadik tatildeydik evimizde degildik. biryerde okumustum yumurtlama doneminde agri olursa kaliteli yumurta olustugunu belirtir diye ama..
of of bu ay cok umidim vardi ama olmadi sanirim.
ümitlenmemek bir yerde daha iyi.olunca daha bir süpriz oluyor ama tabi bu ümitsizlik eyvah bebeğim olmuyor cinsinden değil.bu ay olmadı ne yapalım bir dahakine kısmet dediğin ümitsizlikten bahsediyorum
pisoncumm... benim SAT 29 kasımdı.. normalde 14 aralık muhtemel günlerdi... ve ağrım oldu..akıntı geldi.. tamam dedim çatlıyor.. çok ciddi hissederim ben çünkü hep... o günleri değerlendirdik.. 29 Aralıkda adet olmam gerekiyordu.. ama o gün yumurtma çatlamış... ve sadece tesadüf o gün birliktelik oldu ve tuttu.... dr diyorki... adet olana kadar sürekli aralıksız ilişki olsun.. ne zaman çatlayacağı belli olmaz... ben o kadar belirti hissettim hepsi hikayeymiş....
Merhaba hamiş arkadaşlarımmm
pisoncumm... benim SAT 29 kasımdı.. normalde 14 aralık muhtemel günlerdi... ve ağrım oldu..akıntı geldi.. tamam dedim çatlıyor.. çok ciddi hissederim ben çünkü hep... o günleri değerlendirdik.. 29 Aralıkda adet olmam gerekiyordu.. ama o gün yumurtma çatlamış... ve sadece tesadüf o gün birliktelik oldu ve tuttu.... dr diyorki... adet olana kadar sürekli aralıksız ilişki olsun.. ne zaman çatlayacağı belli olmaz... ben o kadar belirti hissettim hepsi hikayeymiş....
yok canim bebegim olmuyor falan hic aklima gelmedi, dusunmek bile istemiyorum oyle biseyi. yalniz bu ay o uzayan akinti olmadi diye uzuldum. ama devam edicez calismalara bu ayda, sonuna kadar bakalim kim daha inatci, olmassada gelecek ay insallah
canım alıstınmı hamılelıgeeee nasıl gıdıyo bulantıların basladımııı
evet canim benimde aslinda duzensiz adetlerim ama 2 aydir cok duzenli geldi. seni zaten herkese ornek gosteriyorum, birsuru arkadasima umit oldun. dedigin gibi adetim gelene kadar calismaya devam:lepi:
belkide simdiye kadar daha cok yumurtlama donemlerinde calistigimiz icin birsey olmadikafamçokkarıştı
işlerin yoğunkuğundan giremiyorum girsem de pek yazamıyorum
ama acayip özlüyorum sizleri
ben bu aya kaldım yine
cuma günü regl oldum dün bitti
yeni çalışmalara başlayacağız :)))
hayırlısı olsun inş. 9 ay bir daha hiiiç o kırmızıları görmezsin
ben çıkıyorum.. herkese iyi akşamllarr...
opuyorumnanaktan
bu arada durmak yok yola devam))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?