OCAK '^' ayında gene gene hala bekleyen arkadaşlar buyrun :)))))

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
kızlar bütün ay çalışmalara rağmen hamile kalamayanlar ( bir örneğide ben :) inanıyorum bu topiğimde bi çok kişiye gene uğurlu gelecek inşallah :)
kaç yıllık ewliyiz?
ne kadar korunduk?
ne zamandır düşünüyoruz ?
veya bi rahatsızlığı olup hastalığıyla mücade edenler de buraya yazabilir paylaşabilir ?

herşeyden önce şunu söylemek istiyorum arkadaşlarım aslaaa rabbimin büyüklüğünü unutmuyorum ... her seferinde bunu düşünüp .. her düşündüğümüzde de daha çok ümitlenecez ... ümidimizi asla kaybetmicez inşallah
:46::20::21: benim 6 vea 7 ocak :(

Son düzenleme:
Edsofi sen nereye ben oraya :))) ilk msji ben yaziyim dedim her ne kadar ovulasyonu kacirip brz umutsuz olsamda ALLAH tan umut kesilmez diyorum :) inşallah guzel müjdeyi bu topiginden paylasiriz cnmm ;))

Edsofi sen nereye ben oraya :))) ilk msji ben yaziyim dedim her ne kadar ovulasyonu kacirip brz umutsuz olsamda ALLAH tan umut kesilmez diyorum :) inşallah guzel müjdeyi bu topiginden paylasiriz cnmm ;))
hoşgeldin tatlım ya saol :):):) sizlerde olmasanız :) ovulasyonu nie kaçırdın ve ne zamn adetin canım ??

Selam kızlar benim de bat günüm 6 ocak ama çok üstüne düşmedim kısmet takdir Allah'tan haziranda evlendik ve hiç korunmadık yeni sene ve bu sayfa herkese uğur getirir umarım..

kızlar bana da dua edin inşallah bu ay olmustur:) 5.5 aylık erken dogum yapıp kızımı kaybettım temmuzda sımdı tekrar ıstıyoruz ve ınsallah bu ay olur

kızlar ........:52::52:
aralık ın 17 sinde regl oldum ve 18.günüm....ilk kez NORMAL ovulasyon zamanlarımı hesALAYIP ona göre çalıştık:17:
28 günde bir sürdüünü düşünürsek 9 u ile 17 si arası bazen günde bazen 2 Günde bir denedik..Beklenen regl tarihi 13 ocak
çokkk heyecanlıyım...
AMAA bu ovulasyon tarihi kişye göre değişiyrdm adetinin hemen etesi gübü ilşkiye girip hamile kalan bile varr....Bu ay da oladı ovulasyon TESTİ YAPCAM.

BANA DA DUA EDİN İNŞALLAH HAYIRLISIYLA BU AY LURR..NASİP..Allah cümlemizin yüzünü güldrsün:49:

adet günüme 2 gün var. 4,5 aylık evliyim. ve hiç korunmadık. inşallah Allah herkese gönlündeki istedigini verir. bu ay hiçbir belirtim yok. heralde bu ay hiç ümit kalmıyor. gerçi geçen aylar vardıda ne oldu :40: cümlemize hayırlısını versin Allah

1 yillik evliyim 6 ay korunduk 1 kere hamile kaldim ama 3 aylikken bebegimi kaybettim ve ilk adetten sonra yni gecen ay denemelere basladik 10 ocak adet tarihim insallah rabbim hayirlisiyla verir o mujdeyi. benim ilk hamileligim cok kolaydi 1 hafta korunmayi biraktigimiz zaman oldu insallah yine ole olur ve tum anne olmak isteyenlere rabbim en kisa zamanda meleklerini kucaklarina verir

1 yillik evliyim 6 ay korunduk 1 kere hamile kaldim ama 3 aylikken bebegimi kaybettim ve ilk adetten sonra yni gecen ay denemelere basladik 10 ocak adet tarihim insallah rabbim hayirlisiyla verir o mujdeyi. benim ilk hamileligim cok kolaydi 1 hafta korunmayi biraktigimiz zaman oldu insallah yine ole olur ve tum anne olmak isteyenlere rabbim en kisa zamanda meleklerini kucaklarina verir
ahhh canm o duyguyu yaşamışın kısa da olsa anne olmuşunz bende cok istiorummmm . Sen kalırsın tatlm allah hayırlısını nasip etsin :)

edsofi canım yeni topişin hayırlı olsun inşallah bebeişler gelir bu ay :49::49::52:

1 buçuk senelik evliyim. 3 aydır korunmuyoruz. bat 11 ocak. ovulasyon günümü tespit ettim ve sadece o gün çalıştım. geçen 2 ay 2 günde bir çalışmıştım ama sonuç alamadım. bu ay böyle denedim. çünkü okuduğum bir yazıda yazdığına göre; sık birliktelik olduğunda spermler yumurtalık kanalında birikip yeni gelen spermlerin geçişini engelleyebiliyormuş. yani ovulasyon gününden önce sık sık birliktelik olursa, tam yumurtanın çatladığı günde birliktelik olsa da yeni canlı spermler diğer ölmüş spermlerden dolayı hızlı hareket edemeyip yumurtaya ulaşamayabilirmiş. ben de kendimi bir nevi hasata bırakıp tam o gün denedik. bakalım sonuç ne olacak. ağrım sızım yok sadece acaip iştahım açık 3-4 gündür doymuyorum....

merhaba edsofıcım yenı topığın hayırlı olsun :)
benımde bat 10-12 arasında beklıyorum yada beklemıyorum dıyeyım. bu ay cıddı cıddı calıstık hemde hergun :1::1::1: yumurtlamadan sonra devam eden kasık agrılarım var halada agrıyor bazen cıddı agrı bazende sızım sızım sızlıyor belımde agrıyor bırde sankı göğüslerımde şişlik var .... tabıkı bunlar gebelık belırtısı olabılır gelırsede artık hıc sasırmam alıstım artık...

bılıyorsun ben 4 yıllık evlıyım hıc korunmadık bugune kadar hep ıstedık rabbımden ama nasıp degılmıs kı henuz olmadı inşaALLAH bana bu ay mucızemı gonderır. ha bırde bırde baska topıklerde okuyorum yok kasık agrısı bel agrısı cıddı gebelık belırtısı dıye ama ıste ınsan her ay husrana ugrayınca umıtlenmek de ıstemıyor hayırlısı bakalım bu arada ne bende ne esımde sorun yok bu ay ılk defa klomen kullandım bakalım beklıyorum....:51:

Back
X