Aşılama ocak ayında Klomen ve Pregnyl iğnesi kullanıp beklemede olanlar.......

• Konu Sahibi Konu Sahibi moram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hoşbulduk canım.. Benim de ilk denemem olacak. 3 ay cyclo progynova kullandım ama sonuç nafile olunca doktor klomene geçti. Ama bir anda bana 3 tane verince şaşırdım valla bende.. çok geldi gibi ama doktoruma da güveniyorum. Ay inşallah hayırlısı olur ya.. Herhangi bir yan etki yaşadınız mı?

canım bende ondan sordum ne zaman başladın diye biraz fazla olmuş gibi ama toktorun daha iyi bilir yan etkisi kasıklarda şişkinlik ağrı yapıyo senin yumurtalıklarda bi problem varmıydı

Bende uzuuun süre prolaktin yüksekliği vardı.. gerçi hala var.. İlaç kullanınca düşüyor, ilacı bırakınca tekrar hoooop düşüyorrr.. Bir süre ilaç kullandım, sonra böyle in çık in çık, amaaaaaan dedim vazgeçtim.. O zamanlar yeni evliydik, çocuk falan düşünmüyorduk. Fakat ihmal etmemek gerekiyormuş. Çocuk yapmaya karar verdik, 5 yıllık evliyiz.. Ertelememek gerekiyormuş, onu anladım. yaşım da 31.. yumurta kalitesi düşmeye başladı tabii..
Eşimle Denemelerimiz boşa çıkınca 6 ay önce doktora gittik. Muayenede polikistik over çıktı..ve prolaktin yüksekliği.. PKO yüzünden yumurtalarım her zaman olmuyor olunca da kalitesiz oluyor.. Prolaktin de yumurtaları kalitesizleştiriyormuşş. Klomeni o yüzden verdi doktor.. Oooof of.. Bugün kan verdim.. prolaktin yeniden yükselmiş.. Yeniden ilaç kullanmaya başlıcam.. Hem prolaktin düşürücü.. bir de yanında klomen..

canım bu konu hakkında fazla bi bilgim yok benim bi problemim yok hormonlar yumoşlar falan güzel bana ondan günde bi tane demiştir.benimde 2yıl3ay oldu evliliğim ben bir yıl önce hamile kaldım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı aldırmak zorunda kaldım çok zor oldu benim için hala atamadım onu içimden sanki neyse şimdide olmuyohayırlısı olsun hepimiz hakkında

canım bu konu hakkında fazla bi bilgim yok benim bi problemim yok hormonlar yumoşlar falan güzel bana ondan günde bi tane demiştir.benimde 2yıl3ay oldu evliliğim ben bir yıl önce hamile kaldım ama bazı rahatsızlıklarımdan dolayı aldırmak zorunda kaldım çok zor oldu benim için hala atamadım onu içimden sanki neyse şimdide olmuyohayırlısı olsun hepimiz hakkında

Ay canım çok geçmiş olsun.. En azından bir kez hamile kalmışsın bu yeniden kalabileceğinin bir göstergesi. inşallah hayırlı haberlerimizi alırız en kısa zamanda.. Doktorum bana, herşey dört dörtlük bile olsa, hamile kalma şansı normal bir bayan için yüzde 25'tir demişti.. Eminim en kısa zamanda olacaktır senin bebişin.. Ve inşallah benim.. Hayırlısı olsun hepimiz için..

Back
X