ocak ayında kürtaj olup melegini kaybedenler :(

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
40
merhaba kızlar maalesef 2.5 aylık bebegimi kalp atışları olmadıgı için aldırdık çok mutsuzum o benim mucizemdi :( tam 3.5 yıl beklemiştim benim gibi olan varmı birbirimize destek olalım :(

canım başıma böyle birşey gelmedi ama inan senin adına çok üzüldüm okuyunca..ama şöyle düşün vardır hayır bundada öyle düşün inşallah yakın zamanda yeniden olur..

amin canım teşşekkürler.heralde ocak ayının tek bahtı karalısı benim :( yeni yıla ilk ayına böyle girdim insaallah bütün yıl böyle geçmez.
pazartesi kan vermeye çukurova üniversetine gidecem.insaallah herşey temiz çıkarda rahat bir oh ederim :(

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ara verecekmisin yoksa devam mı edeceksin??hemen devam etme bende 8 haftalık düşük yaptım 2.5 ay sonra hamile kaldım onuda kaybettim umarım tekrar bu duyguyu yaşarsın

Son düzenleme:
canım bebegi patalojiye gönderdik temiz çıktı çok şükür.şimdi ben kan verecem ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum pazartesi gifip kan verecem.şuan devammı etsem bilemiyorum ama bu ay korunmak istiyorum.önümüzdeki ay insaallah başlayacagız canım :D sanada insaallah rabbim saglıklı bir evlat nasip etsin :D

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ara verecekmisin yoksa devam mı edeceksin??hemen devam etme bende 8 haftalık düşük yaptım 2.5 ay sonra hamile kaldım onuda kaybettim umarım tekrar bu duyguyu yaşarsın

araştırdınız canım peki neden oluyormuş?

araştırdınız canım peki neden oluyormuş?

bi doktor hemen hamile kaldıgın için düştü dedi
digeri ahmin kalp şeklinde dedi
son gebeliğim kimyasaldı arastırma yaptırmadım çünkü ikincide bebek kesesi yoktu şimdi gene deniyoruz bakalım kısmet buda düşerse o zaman araştırma yaptırcam

canım kusura bakma ama tam anlamadım bebegin kese yokmuydu? nasıl yani ozaman bebek neredeydi?
bebekten önce kese oluşmuyormu_?anlamıyorum kafam karıştı ya rabbim dermansız dert vermesin.

canım kusura bakma ama tam anlamadım bebegin kese yokmuydu? nasıl yani ozaman bebek neredeydi?
bebekten önce kese oluşmuyormu_?anlamıyorum kafam karıştı ya rabbim dermansız dert vermesin.

canım biraz karmaşık anlatmışım ilk bebegimi 8 haftalıkken kaybettim ikincisi 4 haftalıktı kimyasal gebelikte bebek rahme tutunmadan adetle atılıyor yani kese oluşuyosada rahime tutunmadıgı için kanla atılıyooo

canım biraz karmaşık anlatmışım ilk bebegimi 8 haftalıkken kaybettim ikincisi 4 haftalıktı kimyasal gebelikte bebek rahme tutunmadan adetle atılıyor yani kese oluşuyosada rahime tutunmadıgı için kanla atılıyooo
anladım canım yaa rabbim insaallah saglıklısından versin sanada banada :D

amin canımmmmm bişey dicem tickerini kaldır bence kendine eziyet ediyosun:70::70::70::70::70::70::70::70:

kaldırmayı bilmiyorum canım bir arkadaşım ayarlamışttı oda müsait olunca kaldıralım dedi ama 2 3 güne kaldırırım .ewet kötü oluyorum gördükçe

kaldırmayı bilmiyorum canım bir arkadaşım ayarlamışttı oda müsait olunca kaldıralım dedi ama 2 3 güne kaldırırım .ewet kötü oluyorum gördükçe

canım kontrol paneline gir solda profil düzenle var oraya tıkla sayfayı biraz aşagı indir çizelge yazan yerdeki yazıyı sil değişiklikleri kaydet de tmm dır:70:

Son düzenleme:
canım kontrol paneline gir solda profil düzenle var oraya tıkla sayfayı biraz aşagı indir çizelge yazan yerdeki yazıyı sil değişiklikleri kaydet de tmm dır:70:

tamam canım oldu heralde teşşekkürler :d

öncelikle çok geçmiş olsun bidaha yaşatmasın rabbim. ağustos ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için sonlandırdık gebeliği. bebekte bir sorun çıkmadı kan pıhtılaşmasını araştırdılar sonuç heterozigot mutasyon çıktı. neyse 3 ay korunduk aralık ayında hamile kaldım malesef bu seferde kimyasal gebelik oldu. üstelik bu sefer kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım.

öncelikle çok geçmiş olsun bidaha yaşatmasın rabbim. ağustos ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi atmadığı için sonlandırdık gebeliği. bebekte bir sorun çıkmadı kan pıhtılaşmasını araştırdılar sonuç heterozigot mutasyon çıktı. neyse 3 ay korunduk aralık ayında hamile kaldım malesef bu seferde kimyasal gebelik oldu. üstelik bu sefer kan sulandırıcı iğnede kullanmıştım.

canım sanada büyük geçmiş olsun insaallah sende bir daha yaşamassın böyle birşey.canım heterozigot nedemek mutasyonmu var sendede.kan sulandırıcıyı neden kullandın.kimyasal gebelikte biliyorsun sen araştırmışsındır fayda etmezki.insaallah bir dahaki saglıklı olur şuan korunuyormusun benimde kan pıhtılaşma testim ay sonuna belli olacak insaalalh.

canım malesef yanlız degilsin bende 25 ocakta yani tam dogum gunumde bebegimi düsürdüm ilk bebegimdi 1 sene 8 aylık evliyim ve ugrasıyorduk:( sonunda geldi ama mutlulugumuz erken bitti:( 5 haftalık bebegim beni bıraktı bende onu tutamadım bir hafta oldu ama acım hiç azalmadı azalacagınıda sanmıyorum:( ALLAHIM İSTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI BEBEKLER VERSİN BENİDE UNUTMSIN İNŞALLAH.....:nazar::nazar::nazar:
benimkinin sebebide belli degil ilk oldugu için arastırmadı doktor ve hiç ara vermeyin korunmayın hemen hamile kalabilirsin dedi bakalım hayırlısı ama ben korkuyorum aynı seyle karsılasmaktan:( ne yapsam bana bi fikir verirmisiniz:?

canım malesef yanlız degilsin bende 25 ocakta yani tam dogum gunumde bebegimi düsürdüm ilk bebegimdi 1 sene 8 aylık evliyim ve ugrasıyorduk:( sonunda geldi ama mutlulugumuz erken bitti:( 5 haftalık bebegim beni bıraktı bende onu tutamadım bir hafta oldu ama acım hiç azalmadı azalacagınıda sanmıyorum:( ALLAHIM İSTEYEN HERKESE EN KISA ZAMANDA HAYIRLI SAGLIKLI BEBEKLER VERSİN BENİDE UNUTMSIN İNŞALLAH.....:nazar::nazar::nazar:
benimkinin sebebide belli degil ilk oldugu için arastırmadı doktor ve hiç ara vermeyin korunmayın hemen hamile kalabilirsin dedi bakalım hayırlısı ama ben korkuyorum aynı seyle karsılasmaktan:( ne yapsam bana bi fikir verirmisiniz:?

canım çok geçmiş olsun ben 8+2 günlük bebegimi kaybettim agustos ayında doktorum hemen hamile kal dedi buradaki arkadaşlaım birkaç ay bekle sonra hamile kal dediler dinlemedim kasım ayında 3 haftalıkken hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu dogurucam bu sefer yaşıcak dediğim zaman 15 kasımda 4+2 günlükken kimyasal gebelik sonucu onuda kaybettim 2 bebegimin arasında 2 ay var şimdi 2 ay geçti ve ben tekrar deniyorum sana tavsiyem eger psikolojın düzelirse hamile kaldıgında buda düşermi düşüncesi olmayacaksa hamile kal ama 1 adet geçir çünkü senin 5 haftalıkmış daha küçük ruhunu dinlendimeden hamile kalma umarım en kısa zamanda bebegine kavuşursun....:70:

tesekkurler canım ama ben cok istiyorum bebek sanki hayatımda tek eksigim o artı evim yuva olsun istiyorum bugun tekrar test yaptırdım ogleden sonra doktorla tekrar konusacam sonucu alınca hemen kalmam sorun olurmu diye bakalım gecen sefer hemen kal demisti ama karasızım:(

canm benim dr.umda ilk gebeliklerde olailiyor dedi.ama ben araştırılmasını istiyorum diye ısrar ettim.ya bu yap boz deilki canından can gidiyor illa araştırmak için 3 düşükmü yapmak alzım hayır dedi dr.um..ben adana ani. gittim ve dr.um dedigi gibi 3 düşük yaptım ve araştırılması için dr.um gönderdi dedim hiç bir belgede istemediler benden.benim hiç deilse kafam rahat edecek acaba neden demeyecegim ve Allah a tevekkül edecem bir sorun varsada araştırılacak.ben bu ay korunmak istiyordum ama eşimle iş kazası yaptıkama büyük ihtimalle ilk ay vucut toparlar kendini yumurtlama ve adet düzene girer yani pek umutlu deilim.tahlil sonucumda 25 şubatta çıkıyor kızlar.en çok korktugum şey kan uyuşmazlıgı ve neden korktuysamda başıma geldi :( ya rabbim korktuklarımızdan korusun bizi

QUOTE=canom_14;17440268]canım çok geçmiş olsun ben 8+2 günlük bebegimi kaybettim agustos ayında doktorum hemen hamile kal dedi buradaki arkadaşlaım birkaç ay bekle sonra hamile kal dediler dinlemedim kasım ayında 3 haftalıkken hamile oldugumu ögrendim dünyalar benim oldu dogurucam bu sefer yaşıcak dediğim zaman 15 kasımda 4+2 günlükken kimyasal gebelik sonucu onuda kaybettim 2 bebegimin arasında 2 ay var şimdi 2 ay geçti ve ben tekrar deniyorum sana tavsiyem eger psikolojın düzelirse hamile kaldıgında buda düşermi düşüncesi olmayacaksa hamile kal ama 1 adet geçir çünkü senin 5 haftalıkmış daha küçük ruhunu dinlendimeden hamile kalma umarım en kısa zamanda bebegine kavuşursun....:70:[/QUOTE]

canım çok dogru söylüyorsun bende kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmadan hep düşürecem gibi düşünecem ve kafama takacam.insaallah bir sorun çıkmazda rahat bir oh derim.senin adet günün ne zaman benim 17 si cnm

Son düzenleme:
Back
X