ocak ayında kürtaj olup melegini kaybedenler :(

canım çok dogru söylüyorsun bende kafamdaki soru işaretlerine cevap bulmadan hep düşürecem gibi düşünecem ve kafama takacam.insaallah bir sorun çıkmazda rahat bir oh derim.senin adet günün ne zaman benim 17 si cnm

canım benim adet günün 6 şubat ben bu ay denedim ama bilmiyorum bakalım görcez

merhaba arkadaşlar bende sizdenim bende 13 ocakta bebeğimi kaybettim bana da doktor korunmanıza gerek yok dedi ama biz 3 ay falan düşünmüyoruz hem vücut olarak hemde ruhen çok zor insanı çok yıpratıyor bende tahlil falan yaptırdım şükür birşey çıkmadı ilk gebelik olduğu için normal dedi doktor..:1:

canım benim adet günün 6 şubat ben bu ay denedim ama bilmiyorum bakalım görcez
aayyy az kalmış hadi insaallah güzel haberler verirsin canım

merhaba arkadaşlar bende sizdenim bende 13 ocakta bebeğimi kaybettim bana da doktor korunmanıza gerek yok dedi ama biz 3 ay falan düşünmüyoruz hem vücut olarak hemde ruhen çok zor insanı çok yıpratıyor bende tahlil falan yaptırdım şükür birşey çıkmadı ilk gebelik olduğu için normal dedi doktor..:1:

canım çok şükür senin tahlillerin temiz çıkmış insaallah darısı bana.benimde 25inde çıkacak.

kızlar napıyorsunuz şimdi ne durumdasınız.ya kimse ugramamış bile.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

canım sanada büyük geçmiş olsun insaallah sende bir daha yaşamassın böyle birşey.canım heterozigot nedemek mutasyonmu var sendede.kan sulandırıcıyı neden kullandın.kimyasal gebelikte biliyorsun sen araştırmışsındır fayda etmezki.insaallah bir dahaki saglıklı olur şuan korunuyormusun benimde kan pıhtılaşma testim ay sonuna belli olacak insaalalh.

test sonuçların belli oldu mu canım?

Back
X