Nişan OCAK ayında nişanlanacaklar!!! buradayız...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kelebek1989
Eklenti 118113

bende bunu begendim ama benim nisanim artik yazin olur

yaza bir sürü zaman var ne güzel elbiseni beğenmişsin bile

bohça hazırlıklarına falan başladınız mıı

ewet canım bir yandan da o var dimi:) henüz almadık ama eminönüne gidip gezdik neyi nereden alacağımızı belirledik. elişi olanlar fazlasıyla hazır.
biz ailelere bohça yapmayalım diye konuştuk. sadece sözlümle bana olacak.
bir de benim sözlümün ailesi burada olmadığı için bohçayı düğün zamanı çeyizimle götüreceğim, ailelere de el öpmeye giderken vermek üzere birkaç parça çeyizimden hediye götüreceğim. havlu, patik, lif, tülbent gibi. şimdilik böyle düşünüyoruz.
sen ne yaptın???

kızlar acaba elbisenin askısını tamen taş yaptırsam mı. önünde büyük taş var ya oradaki askının tamamı da taş olsa olur mu.
elimde elbise süslemede kullanılan taşlardan var bu elbisye hareket katmak için kullansam mı???

günayydınnn :)

bizde sadece bana ve sözlüme yapıyoruz...eminönünde aynı şeye başka başka fiyatlar diolar dikkat etmek lazım :44:

elbisenin askılarına bişi olsa sanki daha güzel görünür ama denemek lazım hepsi taş olursada çok parlak olmaz mı? o zamamn takı nası bişi takarsın ?

günaydın canım:)
eminönü çok komik bir yer bana göre. satıcının söylediği fiyatın yarısına ya da üçtebirine alışveriş yapabiliyoruz. biz bayağı gezdik ve eminönünden almaya karar verdik. fiyat açısından çok uygun olacak ve çeşit çok fazla. başka yerlerdeki çeyiz mağazaları da emniönünden alıyorlar onun için daha pahalı satıyorlar.

elbisenin askısını tamamen taş yaptırırsam kolye takmam küpe ve bileklik kullanırım muhtemelen.
zaten dekoltesi çok açık olmadığı için bu haliylede büyük bir gerdanlık ya da ışıltılı bir kolye takmayı düşünmüyorum. ben akşam taşları dizeyim askıya o haliyle foto ekllerim görüp karar vermesi daha kolay olur:)

eğer saçını yandan yaptırıcaksan elbisenin sadece taşı olan kısmının askısını taşlar süsle hani tek omuz gibii olur hem diğer taraf ztn saçlan kapınır ama sen nası seversin bilmiyorum :S
neden değiştirmeye çalışıyosun ki hala içine sinmiyor mu ?

ya içime sinmeyen bişeyler var en başından beri elbisede ondan uğraşıp duruyorum sanırım son güne kadarda böyle olacak:)
daha kuaförümle model belirlemedik ama saçımı yandan toplatmayı istiyorum.
bende sadece tek askıyı taş yapmayı düşündüm bakalım:)

eğer içine sinmiyosa her yerde indirim başlamış tekrar bi bak derim ben.. bu elbisen güzel değil demek değil ama senin içine sinmiyosa bin kişide çok güzel dese sen öyler görmzessin ztn

dün bizim orada yeni açılan bir kuaföre gittim nişan başı için fiyat sormaya.
ben ve yanımda gelecek olan 3 kişi istediği model saç ve makyaja 150 tl dedi.
kullandığı makyaj malzemeleri fena değildi. max factor, avon, oriflame, pastel falan vardı. yeri gayet temizdi.
benim kaç yıldır gittiğim kuaförüm sadece benim saç ve makyajıma 100 tl dedi. diğer geleceklerin yaptıracağı modele göre fiyatı konuşuruz dedi.
aklım karıştı açıkçası.

Makyaj için mac e gitmeyi ya da prof. Makyöz çağırmayı düşünüyorum ben

fiyatları ne kadar sordun mu canım. ben netten makyaj istanbul diye bir yerin çok iyi olduğunu okudum fiyat sordum ama ocak ayında çok yoğunlarmış 250 tl dediler bu arada.

eğer içine sinmiyosa her yerde indirim başlamış tekrar bi bak derim ben.. bu elbisen güzel değil demek değil ama senin içine sinmiyosa bin kişide çok güzel dese sen öyler görmzessin ztn

canım ya işte bu doğru tanı!!! elbiseyi beğenmeyen kimse çıkmadı şimdiye kadar ya da bana söyleyen olmadı en azından. 2.girdiğim mağazadan aldım elbiseyi çok aramadım ya ondan bi tereddüt oldu bende. geçen hafta yine gittim birsürü yer gezdim. hep aynı şeyler var onların yanında benim aldığım daha iyi gerçekten ama biraz sade gibi geldi tek sorun bu aslında. nişanın olacağı yer içinde en uygun model bu. bakalım:)

nerede yapıyosun nişanını? saç makyaj ayyakkabı çanta çok değiştir ama öyle çok gösterişlide olursunn... aman ne zor işmiş kıyafet seç ayakkabı fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…