Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım ben varım 7. Günüm benimde.Merhaba arkadaşlar bu ay transfer olup 12 günlük süreyi bekleyenler var mı benim transferin 7.günü 2.gün embriyosu belirtileriniz varmı varsa nedir
Ah canım çıktıysa kesin vardır.Merhaba, benim de altinci gunum bugun.. 3. Deneme ve dondurulmus 5. Gun embriyosu..
Ilk iki gun kasiklrimda oldukca agri vardi. Su an hic bir agrim ya da belirtim yok.. ara ara adet agrisi gibi bir agri geliyordu dune kadar..
Sabah erken gebelik testi aldim, aslinda cok karsiyim test gununden once boyle seyler yapmaya.. cok cok silik bir cizgi cikti ama bu testler oek guvenilir degilmis sanirim...
Insallah canim, hep diyorum hayirlisiysa olsun diye.. hepimiz icin ole olsunAh canım çıktıysa kesin vardır.![]()
Amin amin hepimize hayırlısıyla nasip olsunInsallah canim, hep diyorum hayirlisiysa olsun diye.. hepimiz icin ole olsun![]()
İnşalaj canım hayırlısı olsun ben de dayanamadım yaptım anan tek çizgi Cumartesi kan testim olacak inanılmaz gerginimMerhaba, benim de altinci gunum bugun.. 3. Deneme ve dondurulmus 5. Gun embriyosu..
Ilk iki gun kasiklrimda oldukca agri vardi. Su an hic bir agrim ya da belirtim yok.. ara ara adet agrisi gibi bir agri geliyordu dune kadar..
Sabah erken gebelik testi aldim, aslinda cok karsiyim test gununden once boyle seyler yapmaya.. cok cok silik bir cizgi cikti ama bu testler oek guvenilir degilmis sanirim...
25 Ocak hcg testi ama hiç hiç belirtim yok ne gecem ne gündüzüm belli aklımdan çıkmıyorMerhaba canım ben varım 7. Günüm benimde.
5. Gün embriyosu ama hiç bir belirtim yok çok nadir kasıklarıma ve bacaklarıma ağrı giriyor.
Normal gebelik testiyse zaten cikmaz canim, erken gebelik testleri bile guvenilir olmuyor. Gebelikte salgilanan hormon, bebek rahme tutunduktan sonra salgilanmaya basliyormus, once kana sonra idrara geciyor.. bu nedenle hic gerilme, sikma canini, icini ferah tut ki bebegin rahat rahat yerlessinİnşalaj canım hayırlısı olsun ben de dayanamadım yaptım anan tek çizgi Cumartesi kan testim olacak inanılmaz gerginim
Seni çok iyi anlıyorum bende hep acaba tuttu mu tutmadı mı diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi.ilk denemem ilk 3 gün evde dinlendim ama kendimi çok kolayabilen biri değilim.Elimde olmadan rafa uzanırken bile buluyorum kendimi.Tabi bu durumda hep beni olumsuza yönlendiriyor.Allah hakımızda hayırlısını nasip etsin.Kısmette var ise olur.25 Ocak hcg testi ama hiç hiç belirtim yok ne gecem ne gündüzüm belli aklımdan çıkmıyor
Aynen canım inşallahSeni çok iyi anlıyorum bende hep acaba tuttu mu tutmadı mı diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi.ilk denemem ilk 3 gün evde dinlendim ama kendimi çok kolayabilen biri değilim.Elimde olmadan rafa uzanırken bile buluyorum kendimi.Tabi bu durumda hep beni olumsuza yönlendiriyor.Allah hakımızda hayırlısını nasip etsin.Kısmette var ise olur.
Erken gebelik testi mi ondan bakmadım ona mı baksam acaba çok meraktayım canım yaNormal gebelik testiyse zaten cikmaz canim, erken gebelik testleri bile guvenilir olmuyor. Gebelikte salgilanan hormon, bebek rahme tutunduktan sonra salgilanmaya basliyormus, once kana sonra idrara geciyor.. bu nedenle hic gerilme, sikma canini, icini ferah tut ki bebegin rahat rahat yerlessin![]()
Ben erken gebelik testi yaptim ama foruma bakiyorum ona da pek guven yok diyorlar, bence bir kac gun daha sabret oyle test yap.. dusuncelerimiz ve duygularimiz cok etkiliyor bedenimizi.. negatifi gorunce insanin icinde kocaman bir bosluk oluyor sonrasi da uzuntu.. sabret canim az daha en azindan bir iki gun daha..Erken gebelik testi mi ondan bakmadım ona mı baksam acaba çok meraktayım canım ya
Merhaba esra, dogal siklus olunca hic ilac kullanilmiyor mu?Benim de 5.gün transferi bugün 2.gunum sadece adet sancım var bide aşırı gaz doğal siklus ve dondurulmuş embriyo
Kaçıncı gün embriyosu canımBen erken gebelik testi yaptim ama foruma bakiyorum ona da pek guven yok diyorlar, bence bir kac gun daha sabret oyle test yap.. dusuncelerimiz ve duygularimiz cok etkiliyor bedenimizi.. negatifi gorunce insanin icinde kocaman bir bosluk oluyor sonrasi da uzuntu.. sabret canim az daha en azindan bir iki gun daha..
Besinci gun embriyosu, transferin altinci gunu canimKaçıncı gün embriyosu canım
Hayır canım bi tek crinone jel var bilmiyorum iyi mi yaptıkMerhaba esra, dogal siklus olunca hic ilac kullanilmiyor mu?
Insan surekli dusunuyor acaba sunu da mi deneseydik, iyi mi yaptik kotu mu yaptik.. tup bebek zaten basli basina deneme yanilma ile ilerliyor.. cok buyuk bir problem yoksa bence dogal olarak ilerlemesi daha iyi. Benim yasim genc olsaydi kesinlikle oyle denerdim canimHayır canım bi tek crinone jel var bilmiyorum iyi mi yaptık
Evet haklıısın canım sabır bakalım örgü yapmaya başladım kafam dağılsın diye❤ haberleşelim gelişmeleri yazalımBen erken gebelik testi yaptim ama foruma bakiyorum ona da pek guven yok diyorlar, bence bir kac gun daha sabret oyle test yap.. dusuncelerimiz ve duygularimiz cok etkiliyor bedenimizi.. negatifi gorunce insanin icinde kocaman bir bosluk oluyor sonrasi da uzuntu.. sabret canim az daha en azindan bir iki gun daha..