Bende pazartesi yada salı yapıcam kan testi canım idrar yaptım çok erken diyorlar olumsuzdu idrar testim canım sıkıldı 25 ocakta transferim oldu inşalllah kanda sonuç degişirBen salı günü test yapacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pazartesi yada salı yapıcam kan testi canım idrar yaptım çok erken diyorlar olumsuzdu idrar testim canım sıkıldı 25 ocakta transferim oldu inşalllah kanda sonuç degişirBen salı günü test yapacağım
yok benim olumsuz olacağını düşündüğüm için erken ögrenmek istemiyorumÇok halısın ama erken öğrenmekte güzel diyorum
Bende öyle düşünüyorumyok benim olumsuz olacağını düşündüğüm için erken ögrenmek istemiyorum
Burada takılıyorum işteBende öyle düşünüyorum
Erken degilmi bana 10 subatta gün verdilerBen salı günü test yapacağım
8 subat sali gunune gelmiyor 4 subat sali gunune geliyorda onun icin erken degilmi dedim benimde 5.gunu embriyosu bana 10 şubat dediler ondan sordum cnmHayır benim sekiz subat verdiler beşinci gün embriyosu zaten
Benim olumsuz çıktı canımKacinci günün? Benim 6. Günlük embriyo koydular 9. Günüm
Aynen yaa bende hiç kendimi koruyamıyorum 7.gün bugün 2.4 çıktı hcg, çok ağladım çoookkkkkSeni çok iyi anlıyorum bende hep acaba tuttu mu tutmadı mı diye düşünmekten alı koyamıyorum kendimi.ilk denemem ilk 3 gün evde dinlendim ama kendimi çok kolayabilen biri değilim.Elimde olmadan rafa uzanırken bile buluyorum kendimi.Tabi bu durumda hep beni olumsuza yönlendiriyor.Allah hakımızda hayırlısını nasip etsin.Kısmette var ise olur.
Senin ikinci gün embriyosu değil miydi canımBenim olumsuz çıktı canımçok üzgünüm seninki inşallah olur hayırslıyla
Benimki de olumsuz oldu hayırlısı bakalımBenim olumsuz çıktı canımçok üzgünüm seninki inşallah olur hayırslıyla
Canım bu kadar kasma benim için mutlu gündü çok şükür evimde ağır birsey kaldırmamak şartıyla çok yüksrge uzanmak şartıyla herseyı yaptım yemek ütü çamaşır bulasık önemli olan rahat olman stresten uzak durman hafif yürümek yatmaktan iyi gelecek bebeğine emin olMeraba kızlar bende bugün transfer oldumHic rahat degılim oturup kalkarken bile birsey olucak diye ödüm kopuyo birsey olmaz dediler ama iste insan yinede korkuyo. 15 i test tarihim zaman nasil gecicek bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()
Cnm benimde bugun 7.gunum bende ilk gunler senin gibiydim yuzustu yatmisim ortaligi ayaga kaldirmistim ya tutmadiysa dieMeraba kızlar bende bugün transfer oldumHic rahat degılim oturup kalkarken bile birsey olucak diye ödüm kopuyo birsey olmaz dediler ama iste insan yinede korkuyo. 15 i test tarihim zaman nasil gecicek bilmiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
![]()