afiyet olsun şahapa canım buarada meyve suyu olarak haberin olsun milupanın falan var vericeksen onlardan al ver
ya ben netteki tariflere göre bir kaç kere tatlı yapmıştım güzel olmamıştı o yüzden ordaki tarifleerle tutturamam malzeme ziyan olur diye anne tariflerine devam :)
Ben de brokoli çorbasını senden farklı yaptım incicim.
5-6 çiçek brokoli, 1 patates, 1 soğan, 1 havuç doğradım.Bunların hepsini pişinceye kadar kaynattım.piştikten sonra blenderdan geçirdim.
Normalde kendimize yaptığımızda, böyle haşladıktan sonra blenderdan geçirip, tekrar kaynatırken, un, yumurta sarısı ve 2 bardak süt karışımını da içine döker, 4-5 dk daha kaynatırdım.Ege'ye onu yapmadım.Şimdilik sadece blenderdan geçirilmiş olarak verdim.100 cc kadar yedi.Arkasından çok az emdi, uyudu.Kalkınca da meyva veririm.Akşama ne vereceğim diye düşünüyorum şimdi.Çorbadan var ama 2 kez üst üste vermek istemiyorum.
100cc içti miii maşallah maşallah darısı bizimkine bizimki çorbayı sevmiyor yaaa, tuz da koymayınca hatta tatlımsı tat verecek bişey eklemeyince asla yemiyooo, tuzlu da daha hiçvermedim 1 yaşına kadar yasak, ne yapcağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?