ah özlemcim bende kaşıkla veriyorum valla hemde ne zor oluyor bilmemmi 1 saat sürüyor yedirmek ondada babası ayrı ben ayrı maymunluk yapıyoz bizi bir kameraya çekse komedi filmi olarak yayınlar reytingte tavan yapar oderece yani :)))cicibebe bisküvisi için bennim bildiğim erken daha 6 ayda veriliyor diye biliyorum canım pirinç unundan mamaylada doyar bence
özlemcim bebelaca üye olmuştum ben ,hemen hemen hergün mesaj geliyor oradan..dünde gelen mesajı aynen yazayım sana belki işine yarar..
100ml su ile 1 tatlı kaşığı pirinç unu pişirilir..Ocaktan aldıktan sonra içine 3 ölçek bebelac2 katılır ve karıştırılır..Bebeğiniz muhallebisi hazırdır.
özlemcim cici bebede yumurta filan var dokunabilir.6 aydan önce verilmez diye biliyorum..onu dr danış istersen..
ben 30cc veriorum artık meyve suyunu, bizim havuç favorimiz ama bazen kakasında turuncu noktacıklar oluyo, sanırım hafif pütürler de geliyo suyunu sıkarken
biberonla veriom bi ondan bi mama, benmkim de memeyi fazla almıyor artık, geceyarısı 2-3kere gündüz de kısa kısa 6-7kere, çok canı sıkılıyo memede, bazen sağıyorum öyle biberonla sorun olmuyo, 6aylık olsalarda rahat rahat herşey versek aç mı kaldı derdimiz olmasa
arkadaslar aklıma bı fıkır geldı ama cok emın olamadım
kaan mamayı bıbaronla yemıyor kasıkla yıyor sutum de yokk
kasıklada mama yedırılır gıbı degıl işkence resmen
pırınc unundan mama yaptım ama su ile yanlız bu hıc faydalı olmazkı sadece doyar oyle degılmı
pırınc ununu suyla pısırsem sonrada bıbaron maması yapıp içine katsam nasıl olurr
hem doyar hem vıtamınlı olmazmı
aklima birsey takildi,pirinc ununa mama katilinca cok agir olmaz mi??
cicibebe biskuvisi veren varmi bebegine?
biz daha elma suyunu deniyoruz,sonraki hafta havuc ve armuta gecicez..
sonra da dr püreleri onerirse onlardan vermeyi düsünüyorum.
kizlar siz hic muz yedirdiniz mi bebeklere yedirdiyseniz nasil hazirladiniz ben hic vermedim de bir fikir danisayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?