- 7 Aralık 2015
- 27
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi hatunuderya
-
yaa çok güzel fikir ama yurtta kalıyom dalga geçerlerseKendini motive etmek için buzdolapina en çok beğendiğin fiziği güzel dediğin sanatçıyı yada mankeni resmini koy.her buzdolabı açmak istediginda gör fiziğina bak ve vazgeç.güzel kıyafetler a bak internetden zayiflesam giyecegim bana cok yakışır diye.boyle boyle zayiflarsin
bu da çok güzel fikir :))Bence olmak istediğin bedende mümkünse biraz da paraya kıyarak beğendiğin bir kıyafet alabilirsin onu dolabına asarsan her gördüğünde biraz daha heveslenirsin :) Ben öyle yapmayı planlıyorum :)
Neden dalga gecsinlarkiyaa çok güzel fikir ama yurtta kalıyom dalga geçerlerse
doğru haklısın ama gerçi buzdolabını pek kullanmıyorum yurtta telefonuma hatta cüzdanıma koysam fotoğrafı mesela tam marketten çikolata alıp parasını ödeyecekken onu görsem de çok işe yarar sanırım :)Neden dalga gecsinlarki
çok istediğim şeyler var benimde artık o yöntemi de yapabilirim bakalım gitsinler deBen cok guzel abiye aldim ama 36 beden aldim mahsus sif onu giymek icin su an kilo veriyorum abiyeyi aldigima 2 hafta oldu 5 kg vermisim.sende oyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?