• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak sonuna kadar -10 kilo (Kilo-öz-disiplin sorunum)

hatunuderya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
27
3
1
28
Selamm

Çocukluğundan beri tombik olan sürekli başlayan biten diyetlerle zayıflayıp kilo alan biriyim
Ocak sonuna kadar 10 kilo vermek istiyorum
ondan sonra da bi 7-8 kilom kalıyor onu zamana yayarak veririm ama bu 10 kilo işi lazım kızlar

Özdisiplin sorununa gelince eğer spor yapmam gerekirken çikolataya hayır diyemiyorsam,kilo vermek isteyip de bi şey yapmıyor ya da yapıp yarıda kesiyor ya da kilo verip geri alıyor ve yine mutsuz oluyorsam bu konudan
benim öz-disiplin sorunum vardır arkadaş.Bu artık kilo sorununu aşıyor bedenime ben değil bedenim bana hükmediyor resmen.Öyle olmamalı,ben hayır demeliyim o çikolatalara tatlılara ekmeklere.Yalan mı girlzzz?

1,65 vardır muhtemelen boyum 1,62 çıkmıştı bi ara ama bence 65 vardır :D
kilom da 65-68 arasıdır sanırım inanın bayadır tartılmıyorum tartılıp yazarım zaten

ocak sonuna kadar 58-60 olmam lazım 55 olsa süper de hadi ben gözümde büyütmeyeyim 58 hatta 60 yapayım bunu :D

o dar pantolonların içinde güzel bacak ve popom olsa fena mı yani
etek giysem ben de dar yüksek bel etekler giysemm

özgürce kıyafet seçebilsem
heh mesele bu!!!
özgürleşmek! özgür hissetmek! zaten okuduğum bi yazıda disiplin özgürlük demektir diyordu haklılar !
erkek arkadaşımın yanında benden zayıf bi kızla konuştuğumda ya da ne bileyim işte onun yanında göbekli dolma bacaklı şişko olmak istemiyorum

kendimi de beğenmek istiyorum
kendime hakim olmak istiyorum öz-disiplin açısından

hadi bakalım kızlar,destek motivasyon ne varsa bekliyorum :)

bunu yazdıktan sonra nutella ekmek yesem de yarın başlıyorum :(
suyumu da içtim yatıcam şimdi yarın yeni gün kızlar
gitsin kilolar
kalorilere hayır demeyi öğrenicem
öğrenmem lazım

Kendini motive etmek için buzdolapina en çok beğendiğin fiziği güzel dediğin sanatçıyı yada mankeni resmini koy.her buzdolabı açmak istediginda gör fiziğina bak ve vazgeç.güzel kıyafetler a bak internetden zayiflesam giyecegim bana cok yakışır diye.boyle boyle zayiflarsin

Bence olmak istediğin bedende mümkünse biraz da paraya kıyarak beğendiğin bir kıyafet alabilirsin onu dolabına asarsan her gördüğünde biraz daha heveslenirsin :) Ben öyle yapmayı planlıyorum :)

Kendini motive etmek için buzdolapina en çok beğendiğin fiziği güzel dediğin sanatçıyı yada mankeni resmini koy.her buzdolabı açmak istediginda gör fiziğina bak ve vazgeç.güzel kıyafetler a bak internetden zayiflesam giyecegim bana cok yakışır diye.boyle boyle zayiflarsin
yaa çok güzel fikir ama yurtta kalıyom dalga geçerlerse :(

kızlar ben diyet yapabilecek biri değilim galiba yani "diyet" başlığını beynime atınca yediğim sağlıklı şeylerden zevk almıyorum. kısa bi sürede yüksek kiloları hedef koyunca da olmuyor. kilo verince tekrar kilolu biri olmak istemiyorum o yüzden ben karar verdim... SAĞLIKLI BESLENME düzenine geçeceğim. hiç pizza yemicek miyim ya da başka bi şey tabiki yerim ama oturup da 4 dilim pizza yerine 1 dilim yerim. raw food düzenini uygulamaya çalışacağım yani çiğ beslenme. doğada olduğu gibi. önce bi vücudumdaki toksinlerden o zehirli yağlardan birikmiş şekerden arınmak için 30 gün raw food beslenmeye çalışacağım tabi öğrenci olduğum için %100 uygulayabilir miyim bilmem ama yine de çiğ beslenmeye dikkat ederim. yoğurt tüketirim mesela yoğurt içine meyveler vs. smoothie makinesi alacağım sabahları onu içerim ya da akşam çok acıkırsam falan.

yani benim sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerekiyor. diyet benim olayım değil ben kuralları sevmem baskıyı sevmem ama daha fazla kilolu biri olmak istemiyorum
hoplaya zıplaya bi gençlik istiyorum
merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum ya bu ne demek bu duruma geldim yani

sağlıklı beslenerek beslenme düzenimi değiştirerek ve bunu 1 aylık 2 aylık süre için yapmayarak devam edeceğim
o yüzden başlık değişiyor

Kuralları Yık Motive Ol olarak devam ediyorum/z

Bu düzene bi nedenden dolayı 2 hafta sonra daha rahat başlayacağım

Ben cok guzel abiye aldim ama 36 beden aldim mahsus sif onu giymek icin su an kilo veriyorum abiyeyi aldigima 2 hafta oldu 5 kg vermisim.sende oyle yapabilirsin

Her şeyden once öz güven olmasi lazim ben yaparim yapabilirim diye bilmen lazim.ben beceremiyorum ben yapamıyorum desen tebiji yapamazin kendi kendini kandirmis olursun yada bahane etmiş olursun.hırslı olman gerekiyor.kendina güvenen öz güveni tam kadinlar her zaman başarılı olurlar hayata

Heey yeni katıldım buraya benimle diyet arkadaşı olmak isteyen var mı? Hedefim 2 ayda 10 kg. Motivasyon sorunum olduğu için tek başıma yapamıyorum bundan dolayı arkadaşa ihtiyacım var :KK54:

Back
X