ocak şubat 2017 anneleri beraber bebislerimizi bekleyelim

eeee4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
1.123
1.826
83
36
Ocak şubat anne adaylari neler yasiyosunuz hamileliğinz nasıl geciyo

Ocak annesi olacağım Allah nasip ederse.şu an bebekte bagirsak tıkanması problemiyle uğraşıyoruz.onun dışında bir sorunumuz yok.

İyi çok şükur. Bende iki gundur afedersiniz ishal oldum karnim sancilaniyo korkuyorum ya bol su iciyorum.ishal olan var mı hiç kızlar .dua edin inşallah bisey olmaz bebegime çok korkuyorum erken doğum belirtisi filan diyo bazilari

Ben de ishalim ama yediklerimden sanmıştım, belki de bu dönemlerde görülen şeylerdir, bazen belime çok ani sancılar giriyor, doktor normal dedi, ağırlık merkezimiz değiştiği içinmiş, hayırlısı olsun hakkımızda, yuvarlana yuvarlana geçiyor günler çok şükür :)

Çalışma hayatı olunca zor geçiyor ama bir yandan da çok güzel geçiyor tekmeleri yorgunluğumu alıyor birde kucağımıza alsak :)

Aynen amiin sağlıkla kucagimiza alalım insallah kizlar

Ben de ishalim ama yediklerimden sanmıştım, belki de bu dönemlerde görülen şeylerdir, bazen belime çok ani sancılar giriyor, doktor normal dedi, ağırlık merkezimiz değiştiği içinmiş, hayırlısı olsun hakkımızda, yuvarlana yuvarlana geçiyor günler çok şükür :)
Canım ishal için ne dedi doktor ne yaptı ilaç verdi mi yada şunu ye bunu ye dikkat et gibi biseyler dedi mi

4 lu testi yaptirdinz mi kızlar. Benim riskli çıktı:-( ama bunda yanılma payı çok yüksek oluyomus doğru mu . Allahım inşallah sağlıkla bebislerimiz dünyaya gelsin.

Merhaba bayanlar bende Ocak 20 de doğum bekleniyordu fakat pazartesi sancim var ve akıntı gibi bi sıvı ara ara gelince doktora gittim meğer bebek doğum kanalına yerleşmiş dönmüş ara ara gelen de suyummus serum haplarla geçiştirmeye çalışıyoruz inş bekler kızım zamanı inş :(

Aminn cnm sivi derken nasıl biseydi.kopuklu bisey gibi mi

Bu arada hastanedeyim şimdi serum taktılar ishalden dolayi. Normalde adet tarihime gore 29+2 haftalık hamileyim ama ultrasonda 31+3 çıktı ve 1621 gr bebeğim maşallah.sizlerin nasıl kizlar

Canım çok gecmis olsun inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız yavrularimizi.birbirimize de hep dua edelim olur mu
Bende geçen ay cok kötü ishal oldum hayatımda böyle ishal olmamıştım yani doktoruma sordum ilaçla geçmez serum dedi ve serum taktırdım hemen geçti çok şükür. bence sizde doktora gidin ben bayılmıştım gece baya kötü olmuştum.

Bende geçen ay cok kötü ishal oldum hayatımda böyle ishal olmamıştım yani doktoruma sordum ilaçla geçmez serum dedi ve serum taktırdım hemen geçti çok şükür. bence sizde doktora gidin ben bayılmıştım gece baya kötü olmuştum.
Bende hastanedeyim serum taktılar cnm çok şükur daha iyiyim. Bu arada bebeğin kaç kilo

Merhaba bende şubat annesiyim inşallah,
Doktorum ocak 20 den sonra doğum gerceklesebilir dedi gün sayıyoruzz :anne:
Kızım da çok şükür gayet hareketli hamılelegım boyunca su anda 68 kiloyum 6 kilo aldım, buna rağmen aşırı sırt ağrılarımız var gece yatakta dönemiyoruz tek başına kalkamıyoruz
Bu sorunlara bile çok şükür rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin:KK200::KK200::nazar:

Back
X