Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul olsa olmazmımerhaba kızlar Rabbim kolay doğum versin hepinize.. aranızda düzce bolu vs de olan varmı yada sakarya da olabilir
canım doktor sormak için yazmıştım epey zaman olmuş. ama minimum alınması gereken bir alişveriş listesi gönnderebilirsen neden olmasın.İstanbul olsa olmazmı
Bebek içinmi hastane çıkışı içinmi istediğin listeyi tam söylersen yardımcı olurum canımcanım doktor sormak için yazmıştım epey zaman olmuş. ama minimum alınması gereken bir alişveriş listesi gönnderebilirsen neden olmasın.
tüm hepsi ilk bebeğim araba yatak vs de dahilBebek içinmi hastane çıkışı içinmi istediğin listeyi tam söylersen yardımcı olurum canım
Biz de hamileyken günlük burdaydik ama şimdi fırsat bile olmuyo bebisler 10 ay olma yolunda biz ise uykusuz gecelerin ertesi sabahına hortlamis vaziyette kalkıyoruztüm hepsi ilk bebeğim araba yatak vs de dahil
Kizlar merhaba konuya bayadir giremiyorum ozlemisim nerelerdesinizzz benm bebis 19 gun sonra hayirlisiyla 1 yasina gircek .rabbim cumlemizin evladini korusun insallah.bebeler ne yapiyooo
Seni de cok ozledim :) nasil goruscez ki girmiyosunuz burayaBeni özlemiş olamazsın sanırım sanki sürekli görüşüyoruz gibi bir hava var