- 22 Kasım 2014
- 276
- 290
- 63
- 44
maşallah canım allah gönlüne göre versin :)evet canım 8 ve5 yaşında iki oglum var,Annelik duygusu işte birtane daha istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım allah gönlüne göre versin :)evet canım 8 ve5 yaşında iki oglum var,Annelik duygusu işte birtane daha istiyorum
Canim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Teşekkürederim Allah hepimizi mutlu etsin ilk denemede olması mucize önce Allah sonra Recai papuçcu binlerce şükür Allah her isteyene versin
Âmin teşekkürCanim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
TebriklerKızlar duydunuzmu hamileyim
ÂminG Gizlimelekank canım hayırlısı ile devamını görelim inşallah Rabbim isteyen herkese versin muradına erdirsin yavrularimizin doğum haberini de burdan verelim aynı mutluluk içinde Allah sağlıklı sıhhatli ömürlü olandan nasip etsin
Sonunda oldu teşekkürlerG Gizlimelekank tebrik ederim. Güzel haberlerinu bekliyorduk zaten :)
Bende iki bitti 3.cü haftaya giricem. Yani 3 haftadir kanamayla ugrasiyorum. Son bir haftadirda devamli durmasak geliyor. Doktorlar eski kan diyor. Yeni olusmamis yani. Risk herzaman var diyorlar dikkat ediyorum. Egilip bükülmüyorum. Kirmizi kan gelirse daha tehlikeliymis. Belki sana bir faydasi olur diye yazdim.Kizlaaar Günaydın. . Benim gece kanamam olmuş tam da adet dönemim. Kanamasi olan oldumu aranuzdamuayene oldum bebek iyidurumda cok sşükür.
evet canm biri benm mart ayi transferlerinden ama ben hala regl olmadim bekliyorumMavi su ve mesa sanrm sizlerdnz ☺aklmda kaldgi sekildw yazdm☺naptnz kizlar marrta transferlenz olacakti sanrm?
hayirli olsun darisi basimiza insKızlar duydunuzmu hamileyim
boyle hamile arkadaslari duyunca ben cok heycanlaniyorum ya dua edin de hastalaniyim artikhayirli olsun darisi basimiza ins
Ben bu gün kontrole gittim gonalf te 5.gün haftaya Pztesi veya salı opum varMavi su ve mesa sanrm sizlerdnz ☺aklmda kaldgi sekildw yazdm☺naptnz kizlar marrta transferlenz olacakti sanrm?
Aminhayirli olsun darisi basimiza ins
hadi hayirlisi insBen bu gün kontrole gittim gonalf te 5.gün haftaya Pztesi veya salı opum var
Hadi inşallah güzel içi çekirdekli yumurtalar toplansınhadi hayirlisi ins
Bende bwkliorm hafta sonu olucam insallah hayirlisyla bizde anne oliruz cnmevet canm biri benm mart ayi transferlerinden ama ben hala regl olmadim bekliyorum