- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.213
- 158
Supersiinn, hep boyle ol. Inanmak basarmanin yarisidir.hayir ben inaniyorum rabbiminde izniyle tutunucak bebegim ben cok umitliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersiinn, hep boyle ol. Inanmak basarmanin yarisidir.hayir ben inaniyorum rabbiminde izniyle tutunucak bebegim ben cok umitliyim
olabilir canım. hastaneye gidecegin zamanins canm ya ins ben hic hamile kalmadim 7 yillik evliyim ve ilk denemem ins bellimi olur belki hastanede denk geliriz belkide geldik
karıncalanma bendede oluyo idrarim normal. Aşırı gaz var aniden adet ağrısı gibi agri giriyor. hafif bel ağrısı ve sarı akıntı var hep. bazen beyaz şeffaf oluyo. böyle canım. ben izinliyim ay sonuna kadar. yatıyorum evde hafif dolaşıyorim okadar. inşallah iyi sonuçlar alırız canımSongul bisey daha dicem, belirtilerin var mi?
Benim idrara cikma sıklıgim azaldi. Ama kasıklarımda surekli hareket var, huylandiriyor beni.. gece uyumakta zorlaniyorum, ayakta cok kalinca karincalanma,uyusma gibi oluyor.. beyaz akıntı devam ediyor.. bir de canim tatli cekiyor yaa minicik sey oysa.. tutmazsa diye cok korkuyorum, nazar degmesin/hayal kirikligi olmasin kendimi umitlendirmiyim diye kimseye soylemek de istemiyorum ama icimde de tutamiyorum
Agir bisey tasimiyorum, hizli adimlarla yurumuyorum artik, dikkat etmeye calisiyorum elimden geldigince..
Sende durumlar nasil?
İzmirde gidiyorum cnmSen suan hangi dr a gidiyorsun
Canm adapazarinda oturmuyo muydun senİzmirde gidiyorum cnm
Himm ayni seyler bende de var. Oo ne guzel izinlisin sen.. ben iki bucuk saat yol gidiyrm hergun, insallah bisey olmaz ;(olabilir canım. hastaneye gidecegin zaman
karıncalanma bendede oluyo idrarim normal. Aşırı gaz var aniden adet ağrısı gibi agri giriyor. hafif bel ağrısı ve sarı akıntı var hep. bazen beyaz şeffaf oluyo. böyle canım. ben izinliyim ay sonuna kadar. yatıyorum evde hafif dolaşıyorim okadar. inşallah iyi sonuçlar alırız canım
cnm birak bilsinler tupbebek oldugunu ne oluyo sanki bilince kasma bu kadarHimm ayni seyler bende de var. Oo ne guzel izinlisin sen.. ben iki bucuk saat yol gidiyrm hergun, insallah bisey olmaz ;(
Yetkilimle baristik gibi, gecen gun durun hemen sevinmeyin tutuncak mi bakalim hemen, yakin arkadasim oo hayirli olsun teyze oluyoruumm derken "sizin yaptiginiz dogmamis cocuga don bicmek" diye bizi bozan, moralimi altust eden yetkilim, aman Kimse duymasin derken bi kac kisinin icinde noldu onun tedavisi diye soran mudurume !!! tup bebek denemesi tutmus diyen yetkilim.."!!???
Boylelikle sanirim herkes duydu tup bebekle hamile oldugumu..
Bari insallah tutunurlar, herkese inat..
Geçen boyle diyen yetkilim , bugun de ayakta kalmani istemiyorum, sen otur ben alirim, hadi sen artik evine gitsene diye beni uyaran,anlasamadigin bi personel_bi sıkıntın var mi diye sorular onlar artik 1.5 kisi tatli gotur ona diye laf atmalar..
Şoklardayim
Yarin buyuk gun bizim icin..
Buarada ikiz olup, riskli gebelik diye heyet reporu alinabiliyormus, disebilir vs diye.. 4_5 ay alinabiliomus hatta. Onu arastiracagim ve oyle yapacagim. Hergun bu yollar cekilmez ve 15 dk da yurume mesafem var, 8 saat boyunca isyerindeyim.. insallah alabilirim,arastircam..
canım seni çok iyi anlıyorum. bende ilk tedavimde aynı üzüntüyü yasamistim. güvendiğim bir arkadaşıma söylemiştim oda ben zırt pirt yumurta kontrolüne gittiğimde Patton arkadaşıma sormuş neyi var diye Ida çocuk için uğraşıyo demiş ve neticede onlar öğrendi benimle ayrı konuşma yaptı seni anlıyoruz tabiki çocuk sahibi olacaksın v.s. konuşmalar beni çok üzdü ve ezmisti sonra yerimeben çıkarim korkusuna personel bakmalar falan ben çıldırdım tabiki hersey kesin olunca paylaşacakrın ama işte başkasından duyup böyle hareket etmeleri beni çok üzdü. nys zaten kalp atışı durdu. nys böyle tanı sen takma ama rapor alırsan iyi olur uzun yok seni ve bebişleri yorar. hersey yolunagirer sensörleri bozma cnm ben bu sefer kimseyi takmiyorum kimseden fayda yok işten güçten sen yavrularını kötü morel ver öptümHimm ayni seyler bende de var. Oo ne guzel izinlisin sen.. ben iki bucuk saat yol gidiyrm hergun, insallah bisey olmaz ;(
Yetkilimle baristik gibi, gecen gun durun hemen sevinmeyin tutuncak mi bakalim hemen, yakin arkadasim oo hayirli olsun teyze oluyoruumm derken "sizin yaptiginiz dogmamis cocuga don bicmek" diye bizi bozan, moralimi altust eden yetkilim, aman Kimse duymasin derken bi kac kisinin icinde noldu onun tedavisi diye soran mudurume !!! tup bebek denemesi tutmus diyen yetkilim.."!!???
Boylelikle sanirim herkes duydu tup bebekle hamile oldugumu..
Bari insallah tutunurlar, herkese inat..
Geçen boyle diyen yetkilim , bugun de ayakta kalmani istemiyorum, sen otur ben alirim, hadi sen artik evine gitsene diye beni uyaran,anlasamadigin bi personel_bi sıkıntın var mi diye sorular onlar artik 1.5 kisi tatli gotur ona diye laf atmalar..
Şoklardayim
Yarin buyuk gun bizim icin..
Buarada ikiz olup, riskli gebelik diye heyet reporu alinabiliyormus, disebilir vs diye.. 4_5 ay alinabiliomus hatta. Onu arastiracagim ve oyle yapacagim. Hergun bu yollar cekilmez ve 15 dk da yurume mesafem var, 8 saat boyunca isyerindeyim.. insallah alabilirim,arastircam..
Cnm bisi sorcam bu isaretleme histeroskopi ile mi oluo?cnm ben tedaviye ocak ayinda basladim ama opu dan sonra ohss oldugum icin transferim iptal olmustu faruk bey dinlenmemi bu surecte gercekten fazla hastalandigimi birdahaki aya adetinle baslariz demisti ama benm adetim baya gecikti ilacta kullandim yine olmadi arkasindan baska ilac verdi 1 hafta icinde anca regl oldum iste sali gunu isretleme sonrada transfer e cagirir heralde
Evet canım ama her histeroskopi yapan işaretleme yapar diye bişey yok. histeroskopi rahim içi yapisiklik tüp içi sıvı ve rahim miyim v.d. temizleme işlemi. Fakat embriyo konulacak bölgeyi işaretleme olayı farklı rahmin en ideal yerine çizgi atıyor ve bu çizik kök hücre yi çiziyor Rahmi tazelik kazandırıyor. ama doktorunuz dan bu işlemi biliyosa yaptırın derim. hee doktor yapmıyor.Cnm bisi sorcam bu isaretleme histeroskopi ile mi oluo?
Saol cnm cvp icin tesekkurederim☺bakalm bu ayki turmazsa bende histeroskopi isticem adana acibadem de dusunuorm yeni tedavimi hayrlisi olsun☺Evet canım ama her histeroskopi yapan işaretleme yapar diye bişey yok. histeroskopi rahim içi yapisiklik tüp içi sıvı ve rahim miyim v.d. temizleme işlemi. Fakat embriyo konulacak bölgeyi işaretleme olayı farklı rahmin en ideal yerine çizgi atıyor ve bu çizik kök hücre yi çiziyor Rahmi tazelik kazandırıyor. ama doktorunuz dan bu işlemi biliyosa yaptırın derim. hee doktor yapmıyor.
ha bu arada biz mavisu ile ayni merkeze gittigimiz için sorunu cvp ladim :)
suan hangi aşamadasin peki transfer oldun mu canım.. Acıbadem Hastanesi istanbul da iyi ama adanayi bilmiyorum nasıldır.Saol cnm cvp icin tesekkurederim☺bakalm bu ayki turmazsa bende histeroskopi isticem adana acibadem de dusunuorm yeni tedavimi hayrlisi olsun☺
Cnm benm subat basi transferm oldu opudan 3 gun sonra..rahim dinlensn diye bekledm 1 haftaya adet olup dondurulmuslar icin ilaca baslicam..ama bilenler var benm doktora hic guvenim olmadgndan ve mecburoyetimden dolayi gidicem kibrisa..olmiyacak biliorm o yuzden arastrdm ve adana acibademde baslicam hazirana denk geliyo oda.suan hangi aşamadasin peki transfer oldun mu canım.. Acıbadem Hastanesi istanbul da iyi ama adanayi bilmiyorum nasıldır.
yani sen kıbrıs ta tedavi gordun ve ordan dondurulmus transferi olacaksın doğru muCnm benm subat basi transferm oldu opudan 3 gun sonra..rahim dinlensn diye bekledm 1 haftaya adet olup dondurulmuslar icin ilaca baslicam..ama bilenler var benm doktora hic guvenim olmadgndan ve mecburoyetimden dolayi gidicem kibrisa..olmiyacak biliorm o yuzden arastrdm ve adana acibademde baslicam hazirana denk geliyo oda.
Evet cnm aynen oyle..2 tane embriyomz var orda birisi cok kaliteli digeri biraz daha az..yani sen kıbrıs ta tedavi gordun ve ordan dondurulmus transferi olacaksın doğru mu
aa çok güzel ne güzel bir Şansın daha var ve üstelik iğne siz ilaçsız hazır embriyo Şansın baya yüksek canım. hiç umudunu yitirme lütfen olacak insallah. inşallah birdaha o iğnelere ve ilaçlara gerek kalmaz kavuşursun yavruna. neden kıbrıs cnm maliyet v.s. dağa mi iyi ordaEvet cnm aynen oyle..2 tane embriyomz var orda birisi cok kaliteli digeri biraz daha az..
Insallah cnm.amin hepimize..bi hatadir oldu kibris hic sorma cok pismanmaa çok güzel ne güzel bir Şansın daha var ve üstelik iğne siz ilaçsız hazır embriyo Şansın baya yüksek canım. hiç umudunu yitirme lütfen olacak insallah. inşallah birdaha o iğnelere ve ilaçlara gerek kalmaz kavuşursun yavruna. neden kıbrıs cnm maliyet v.s. dağa mi iyi orda
anlıyorum.. sizin kıymetiniz yokmuş demek. ama su konuda rahat ol çünkü çok embriyo transferi şansı arttirmaz çünkü o 4 embriyo tutunmaya çalışıyo ve rahmin normal dengesini uygun değil yoksa çoğunluk insanlar 1 değil 4 doğururdu.. hiç mantıklı değil. Eğer kıstim varsa iyi bir doktora aldır ve mumkunse tek veya en fazla çift embriyo transferi isteyin.. kesinlikle 2 ve üstü olmasın.. rahim zaten 2 bebeği bile bi süre sonra kaldirmayip erken doğum yada kalp atışı duruyo yada çok iyi embriyo değilse hiç tutmuyor. cnm lütfen caresiz kaldık hepimiz ama kendinile zarar verecek şey isteme. 4 te biri tutsun diye dusunme 2 olsun tek tutsun yeterki senin rahmin onunla uyum saglasin kist Bike engel değil. iyi haberlerini bekliyorum.Insallah cnm.amin hepimize..bi hatadir oldu kibris hic sorma cok pismanmtransfer sayisi cok olsun diye gittik 3 tane transfr edilsn istedik sansm artsin diye fakat 4 tane transfer etti doktor 3 kaliteli bi az kaliteli..ama olmadi igne dozum 350 idi cok yuksek..yasim 28 cikolata kistm var ondan sans artsin istemistik.yoksa dha pahalliya geldi otel yol vs. Daha cok tuttu anliyacagin
ve sanirim amator bi doktora denk geldik
![]()
Haklisim cnm herseyi daha iyi daha guzel dusunebiliorm artik benm icin tecrube oldu simdiki aklim olsa bole bisi yaomazdm herhalde..cok haklisin soylediklerinde..insallah bi gun bizde anne oluruz saglikla kucagimiza aliriz bebegimizi..sizde problem neydi?anlıyorum.. sizin kıymetiniz yokmuş demek. ama su konuda rahat ol çünkü çok embriyo transferi şansı arttirmaz çünkü o 4 embriyo tutunmaya çalışıyo ve rahmin normal dengesini uygun değil yoksa çoğunluk insanlar 1 değil 4 doğururdu.. hiç mantıklı değil. Eğer kıstim varsa iyi bir doktora aldır ve mumkunse tek veya en fazla çift embriyo transferi isteyin.. kesinlikle 2 ve üstü olmasın.. rahim zaten 2 bebeği bile bi süre sonra kaldirmayip erken doğum yada kalp atışı duruyo yada çok iyi embriyo değilse hiç tutmuyor. cnm lütfen caresiz kaldık hepimiz ama kendinile zarar verecek şey isteme. 4 te biri tutsun diye dusunme 2 olsun tek tutsun yeterki senin rahmin onunla uyum saglasin kist Bike engel değil. iyi haberlerini bekliyorum.