- 16 Ekim 2014
- 809
- 375
- 48
- 34
Hadi hayırlı olsun arkadaşım gozunaydin cokk sevindimmkizlar simdi isaretlemeden ciktim cumartesi transferim varrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun arkadaşım gozunaydin cokk sevindimmkizlar simdi isaretlemeden ciktim cumartesi transferim varrrr
Ayyy süper canm çok sevindim allah tamamına erdirsinKızlar sonucum 1.271 Allaha Şükür. çift embriyo transferi olmuştum hayırlısı Allahtan..
herkese bu güzel duyguları yaşamasını diliyorum
hayirlisi olsun canm[/QUOTE
Teşekkür ederim canım sağol seninkide inşallah iyi sonuçlanır. Allahım bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah
gozun aydin canm darisi basimizaKızlar sonucum 1.271 Allaha Şükür. çift embriyo transferi olmuştum hayırlısı Allahtan..
saol canm allah razi olsunHadi hayırlı olsun arkadaşım gozunaydin cokk sevindimm![]()
Sağol canım inşallah senin ve burdaki rum arkadaşlarımın tamamını erdirsin rabbimAyyy süper canm çok sevindim allah tamamına erdirsin
Sağol canım inşallah seninde az kaldı güzel haberlerini duyunca inşallahgozun aydin canm darisi basimiza
Oh oh maşallah.. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Kendine dikkat et bundan sonra. İş falan yapma. Sal gitsin. Herkese aynı şeyi yazıyorumKızlar sonucum 1.271 Allaha Şükür. çift embriyo transferi olmuştum hayırlısı Allahtan..
Gün farkı olabilir canım. Sonuçta bir gün bile çok fark ediyor. İkiz olma durumu da arttırır sayıyı. Gebeliği yani tutunma, transferden çok kısa süre sonra başladıysa değer artar.Kızlar bu bthcg değeri yani herkeste farklı cikio benm 170 di ilk M mrymbeyaz34 un 1270 arada uçurum var neye göre farklılık gösteriyor acaba bilen var mi ?
Sağol canım sal gitsin çok iyiymiş.. şu transfer den sonra salmıştim zaten.. Bundan sonra da devam aynı şekilde ozaman.. senin minik büyüyor maşallah Allahım tamamını erdirsin cnm.Oh oh maşallah.. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Kendine dikkat et bundan sonra. İş falan yapma. Sal gitsin. Herkese aynı şeyi yazıyorum
canım benim de ilk denememde bukadar yüksek değildi ama söyle bi durum var. benim hem 5. gün embriyosu hem 2 adet transfer edildi hemde 12 gun sonra test yaptirdi lar bana... hani bunları göze almak lazım. benim 2. gün embriyosu transfer edildiginde yine 12 gü sonra yaptirdilar değer 300 lerde olmuştu.. ve tek tutmuştu.. ilerlemesine bağlı sanırım..Kızlar bu bthcg değeri yani herkeste farklı cikio benm 170 di ilk M mrymbeyaz34 un 1270 arada uçurum var neye göre farklılık gösteriyor acaba bilen var mi ?
Anladım canm saollcanım benim de ilk denememde bukadar yüksek değildi ama söyle bi durum var. benim hem 5. gün embriyosu hem 2 adet transfer edildi hemde 12 gun sonra test yaptirdi lar bana... hani bunları göze almak lazım. benim 2. gün embriyosu transfer edildiginde yine 12 gü sonra yaptirdilar değer 300 lerde olmuştu.. ve tek tutmuştu.. ilerlemesine bağlı sanırım..
Canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Bisey sorucam ama 2 adet embriyo transfer edildi demissin ya yaşa mi bagli iki adet embriyo transfer edilmesicanım benim de ilk denememde bukadar yüksek değildi ama söyle bi durum var. benim hem 5. gün embriyosu hem 2 adet transfer edildi hemde 12 gun sonra test yaptirdi lar bana... hani bunları göze almak lazım. benim 2. gün embriyosu transfer edildiginde yine 12 gü sonra yaptirdilar değer 300 lerde olmuştu.. ve tek tutmuştu.. ilerlemesine bağlı sanırım..
Himm anladim canimGittiğin merkeze embriyolarin durumuna yaşına göre degisio ben dr a söyledigimde olmaz bi tane demişti transfer günü embriyolog isterseniz çift transfer edelim dedi bende anlamadım
Gittigin yere ve yasina bagli canm. 35 yas altı yasaya göre 1. Ama tutmazsa ikincide 2 koyuyorlar. Bana oyle oldu. Hemen iki koyanda varmis ilkindeMerhaba kızlar bende 22 nisanda başlıyacağım histereskopi oldum. İlk defa tüp bebek yaptırıcam bu 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor. Ben ikiz olmasını çok isterim tabi Allahım nasip ederse evlat sahibi olmayı ama içimden öyle geçiyor. Simdi bunu öğrenince canım sıkıldı tek embriyo tutma ihtimali ikiz olma ihtimali nedir acaba??
Kızlar sonucum 1.271 Allaha Şükür. çift embriyo transferi olmuştum hayırlısı Allahtan..