ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Kızlar sonucum 1.271 Allaha Şükür. çift embriyo transferi olmuştum hayırlısı Allahtan..
herkese bu güzel duyguları yaşamasını diliyorum
Oh oh maşallah.. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Kendine dikkat et bundan sonra. İş falan yapma. Sal gitsin. Herkese aynı şeyi yazıyorum

Kızlar bu bthcg değeri yani herkeste farklı cikio benm 170 di ilk M mrymbeyaz34 un 1270 arada uçurum var neye göre farklılık gösteriyor acaba bilen var mi ?

Kızlar bu bthcg değeri yani herkeste farklı cikio benm 170 di ilk M mrymbeyaz34 un 1270 arada uçurum var neye göre farklılık gösteriyor acaba bilen var mi ?
Gün farkı olabilir canım. Sonuçta bir gün bile çok fark ediyor. İkiz olma durumu da arttırır sayıyı. Gebeliği yani tutunma, transferden çok kısa süre sonra başladıysa değer artar.

Oh oh maşallah.. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım. Kendine dikkat et bundan sonra. İş falan yapma. Sal gitsin. Herkese aynı şeyi yazıyorum
Sağol canım sal gitsin çok iyiymiş.. şu transfer den sonra salmıştim zaten.. Bundan sonra da devam aynı şekilde ozaman.. senin minik büyüyor maşallah Allahım tamamını erdirsin cnm.

canım benim de ilk denememde bukadar yüksek değildi ama söyle bi durum var. benim hem 5. gün embriyosu hem 2 adet transfer edildi hemde 12 gun sonra test yaptirdi lar bana... hani bunları göze almak lazım. benim 2. gün embriyosu transfer edildiginde yine 12 gü sonra yaptirdilar değer 300 lerde olmuştu.. ve tek tutmuştu.. ilerlemesine bağlı sanırım..

canım benim de ilk denememde bukadar yüksek değildi ama söyle bi durum var. benim hem 5. gün embriyosu hem 2 adet transfer edildi hemde 12 gun sonra test yaptirdi lar bana... hani bunları göze almak lazım. benim 2. gün embriyosu transfer edildiginde yine 12 gü sonra yaptirdilar değer 300 lerde olmuştu.. ve tek tutmuştu.. ilerlemesine bağlı sanırım..
Anladım canm saoll

Canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Bisey sorucam ama 2 adet embriyo transfer edildi demissin ya yaşa mi bagli iki adet embriyo transfer edilmesi

Gittiğin merkeze embriyolarin durumuna yaşına göre degisio ben dr a söyledigimde olmaz bi tane demişti transfer günü embriyolog isterseniz çift transfer edelim dedi bende anlamadım

K Kralice7 ben çarşamba günü 14.haftaya gireceğim bebekler önde gidiyorlar demişti doktor takvime göre 4gun farkediyor ondan biraz ümitliyim inşallah söyler meraktan halimi görseniz resmen şafak sayan. Askere döndüm :)

hahah anliyirm benim daha varr suan görünür ama gidemiyrm randevuyu bekliuoss.. bu gunler say say bitmedi be dionisya dionisya
Merhaba kızlar bende 22 nisanda başlıyacağım histereskopi oldum. İlk defa tüp bebek yaptırıcam bu 35 yaş altına tek embriyo transfer ediliyor. Ben ikiz olmasını çok isterim tabi Allahım nasip ederse evlat sahibi olmayı ama içimden öyle geçiyor. Simdi bunu öğrenince canım sıkıldı tek embriyo tutma ihtimali ikiz olma ihtimali nedir acaba??
Gittigin yere ve yasina bagli canm. 35 yas altı yasaya göre 1. Ama tutmazsa ikincide 2 koyuyorlar. Bana oyle oldu. Hemen iki koyanda varmis ilkinde
Kızlar sonucum 1.271 Allaha Şükür. çift embriyo transferi olmuştum hayırlısı Allahtan..
herkese bu güzel duyguları yaşamasını diliyorum

oyyy oy ikizlermi geliyo ne ☺☺

Kizlar 1nisan transferimi olmustum.
2 tane 5.gun embr. Transfer edildi

7.gun hcg 118
11.Gun hcg. 731
13.Gun hcg. 2560 Cikti.

Embriyologum acaba üçüz mu ki dedi. Icerde de bolunebiliomus ;(
3Se digeri igneyle alinabiliyormus. Digerlerine bisey olur diye de korkuyorum. Gerci olmaz dediler ama.. off cok canim sıkıldı.
Olsun diye dua ederken birini aldirmak.. belki digerleri de gidecek... :(
Birazdan merkezi arayacagim,ne yapilacaksa bian once baslamaliyim..
Var mi benim gibi olaniniz, nasil sizce?

Back
X