ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Çok faydası oluyo derken nasıl anliyosun faydasını ben ilk kullaniyom ilk tedavim ?
crinone iğneden vd fitil den daha etkili demişti doktor. hepsinde progestan hormonu var ama crinone iyi demişti ilk doktorum. buda iğneden fitile geçirdi. hayırlısi bakalım

Ben de iğne bir tane kullanmıştım. Transferden hemen önce. 1 ay açısı geçmedi. Yağlı ve kolay dağılmayan bir yapısı olduğu için acı verirmiş. Sonra crinone jel e devam ettik. İğneyi istemedim can yakıyor diye. Zaten jeli bırakalı 2 hafta oldu şükür

Kızlar yaa size bişey soracağım.. 3 saat önce progestan fitil uyguladım vajenden.. yarım saat sonra tuvalette pudra pembe akmis. 1 haftadır kullanıyorum hiç pudra pembe renk görmemiştim. çok korkuyorum sizde de oldu böyle bişey. biraz öncede baktım temiz bişey yoktu. benim bebeğim sanırım suan 5 haftalık falan daha ultrason da görmedim. korkuyorum :(

Benim 9. Gunu tranferin bendede bugun oldu bende cok korkuyorum. Doktor normal dedi ama sen hamile oldugunu biliyorsun .insallah onemli bisey degildir .doktorunla konus bence

Benim 9. Gunu tranferin bendede bugun oldu bende cok korkuyorum. Doktor normal dedi ama sen hamile oldugunu biliyorsun .insallah onemli bisey degildir .doktorunla konus bence
anladım canım sagol. Bu fitili hiç istemedim zaten. Crinone jel istedim yorum yapmadı ve progestan fitil dediler. uf ya kompleks li insanlar olunca sormak istemedim ama yine olursa mutlaka arayip bilgi alacam.

inşallah seninde bebeğin Saba tutunur canım uyu haberler bekliyorum

Kızlar yaa size bişey soracağım.. 3 saat önce progestan fitil uyguladım vajenden.. yarım saat sonra tuvalette pudra pembe akmis. 1 haftadır kullanıyorum hiç pudra pembe renk görmemiştim. çok korkuyorum sizde de oldu böyle bişey. biraz öncede baktım temiz bişey yoktu. benim bebeğim sanırım suan 5 haftalık falan daha ultrason da görmedim. korkuyorum :KK43:
Canım crinone sonradan peynirleme yapıyor bende de oldu hatta ilk zaman banyodayken öyle pudra rengi pelte gibi bana da olmuştu hatta korkmuştum bile embriyo mu bu diye cahillik :) birşey olmaz Allah in izniyle 10.haftada 3 gün üstüste ara ara kahverengi akıntı bile oldu bir telaş aradım çok normal korkma rahim genişleme yaptığı için dedi hala bugün bu saat her lavaboya gittigimde bile tedirgin olup bakıyorum bişey var mi diye ;) içgüdü sanırım veren Allah takdir onun cok ta pirpirikli olmamak lazım...
I

M mavi.su canım hayırlı olsun inşallah moralin bozulmasın iyi düşün iyi olsunumarım hayırlı ömürlü evlatlar alırsın kucagina kaç tane transfer olacak kaçıncı gün embriyo ananas ve kabak çekirdeği ye mutlaka kabız olmamak için de armut ve kayısı kurusu ihmal etme.suyu bol tuket hayırlısı olsun inşallah

Back
X