Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba, bende bugün doktora gittim. Bebişlerin iyiymiş Allah'a şükürCanım çok güzel hayırlı olsun Allah bebeğine güzel uykularını versin inşallah bende ten te ya da büyük cibinlik olan oyun parklarını seviyorum yegenimin ahşap beşiği gelecek ikiz olunca biri de öyle olsun dedik bizde önümüzdeki ay alacağız inşallah![]()
canım genelde transfer günü ortalama 15.günde yapılıyor ona göre hesap yapabilirsin :)Ya ben şuan bebişin nekadarlık olduğunu nerden bilcem son adet tarihimi hatırlamıyommm
Benım ikiz olduğu için 2 li test yapılmayacak. Kan Alıp DNA testi Yapıncak. O da 10. Haftadan sonra yapılacak sanırım.karında su alma amniyosentez , o diğer testlerde risk görülürse Yapılıyor.Slm arkadaşlar...2 li test hangi haftada yapılıyor. hangi şekilde yapiliyor.. karnından su alma falan okudum doğru mu.. herkese hayırlı evlatalr versin rabbim
Tşklercanım genelde transfer günü ortalama 15.günde yapılıyor ona göre hesap yapabilirsin :)
İdrar testi benim 13. Gün çıktı. Diğer günler negatif çıktı. Güvenme arkadaşım. Kanı bekle.Kizlar bugun 10. Gun ve dayanadim test yaptim evde. Ikinciyi cizgiyi silikte olsa gorunuyormu yoksa banami oyle geliyor.idrar testi icinde erkenmi bilemedim ama dayanadim![]()
ikiz lerde bu test yapilmiyor çünkü hangisinin sağlıklı olduğu anlasilmiyo.. sonuç yanlış cikiyomus.. dna yapıldığını bilmiyordum. inşallah hersey yolunda gider canımBenım ikiz olduğu için 2 li test yapılmayacak. Kan Alıp DNA testi Yapıncak. O da 10. Haftadan sonra yapılacak sanırım.karında su alma amniyosentez , o diğer testlerde risk görülürse Yapılıyor.
Ikılı.üçlü ve dörtlü tesr ıkızlerde yanıltıyormus , sadece bu dediğim test ve amniyonsentez yapıyorlarmış. Dediğin gibi herseyin hayırlısı canım.ikiz lerde bu test yapilmiyor çünkü hangisinin sağlıklı olduğu anlasilmiyo.. sonuç yanlış cikiyomus.. dna yapıldığını bilmiyordum. inşallah hersey yolunda gider canım
2 li test kaç haftalıkken yapılıyor arkadaşım ?ikiz lerde bu test yapilmiyor çünkü hangisinin sağlıklı olduğu anlasilmiyo.. sonuç yanlış cikiyomus.. dna yapıldığını bilmiyordum. inşallah hersey yolunda gider canım
2 li test kaç haftalıkken yapılıyor arkadaşım ?
Hmmm ok.canım 11-14 .hafta arasında yapılıyor.
bana gore çift çizgi. kanı bekle.hadi hayırlısıKizlar bugun 10. Gun ve dayanadim test yaptim evde. Ikinciyi cizgiyi silikte olsa gorunuyormu yoksa banami oyle geliyor.idrar testi icinde erkenmi bilemedim ama dayanadim![]()