ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Günde 3 olacaksa zaten arada 2 saat erken yapmaktan bişi olmaz. Ben son haftalar saatleri çok önemsemedim. Gece 1 yerine 12 yap. Sabah da 7 de yap yine

Canım çok güzel hayırlı olsun Allah bebeğine güzel uykularını versin inşallah bende ten te ya da büyük cibinlik olan oyun parklarını seviyorum yegenimin ahşap beşiği gelecek ikiz olunca biri de öyle olsun dedik bizde önümüzdeki ay alacağız inşallah ;)

Canım çok güzel hayırlı olsun Allah bebeğine güzel uykularını versin inşallah bende ten te ya da büyük cibinlik olan oyun parklarını seviyorum yegenimin ahşap beşiği gelecek ikiz olunca biri de öyle olsun dedik bizde önümüzdeki ay alacağız inşallah :KK66:
Canım merhaba, bende bugün doktora gittim. Bebişlerin iyiymiş Allah'a şükür:KK71: ama doktor rahim ağzını ölçtü 3,1 cm çıktı, sen önceden Serklaj oldun diye Hatırlıyorum. Bana boyu kısa gibi geldi. Senin ölçümler nasıl çıkmıştı?doktor da yorum yapmadı.

Ya ben şuan bebişin nekadarlık olduğunu nerden bilcem son adet tarihimi hatırlamıyommm

Slm arkadaşlar...2 li test hangi haftada yapılıyor. hangi şekilde yapiliyor.. karnından su alma falan okudum doğru mu.. herkese hayırlı evlatalr versin rabbim

Slm arkadaşlar...2 li test hangi haftada yapılıyor. hangi şekilde yapiliyor.. karnından su alma falan okudum doğru mu.. herkese hayırlı evlatalr versin rabbim
Benım ikiz olduğu için 2 li test yapılmayacak. Kan Alıp DNA testi Yapıncak. O da 10. Haftadan sonra yapılacak sanırım.karında su alma amniyosentez , o diğer testlerde risk görülürse Yapılıyor.

Kizlar bugun 10. Gun ve dayanadim test yaptim evde. Ikinciyi cizgiyi silikte olsa gorunuyormu yoksa banami oyle geliyor.idrar testi icinde erkenmi bilemedim ama dayanadim :(

Eklentiler

• 20150516_192142.webp
    20150516_192142.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 53
Benım ikiz olduğu için 2 li test yapılmayacak. Kan Alıp DNA testi Yapıncak. O da 10. Haftadan sonra yapılacak sanırım.karında su alma amniyosentez , o diğer testlerde risk görülürse Yapılıyor.
ikiz lerde bu test yapilmiyor çünkü hangisinin sağlıklı olduğu anlasilmiyo.. sonuç yanlış cikiyomus.. dna yapıldığını bilmiyordum. inşallah hersey yolunda gider canım

ikiz lerde bu test yapilmiyor çünkü hangisinin sağlıklı olduğu anlasilmiyo.. sonuç yanlış cikiyomus.. dna yapıldığını bilmiyordum. inşallah hersey yolunda gider canım
Ikılı.üçlü ve dörtlü tesr ıkızlerde yanıltıyormus , sadece bu dediğim test ve amniyonsentez yapıyorlarmış. Dediğin gibi herseyin hayırlısı canım.

Back
X