Ben ilk ogredgmde yikti beni pis doktor

bizim ilk esimde varikosel cikti bana doktor cok ii gebe kalablrsn hicbi sorun yok dedi yalnzca klomen vrdi..esim ameliyat oldu bende kullanmadm klomen..ameliyattan sonra 6 ay icinde olir dediler olmado tekrar doktora gttm ben.2 cm lik cikolata kisti var dedi..rahimde perde var dedi.ameliyat dedi anlatti sok oldum
...tup bebek dedim?ozamanda kadar cok sey var dedi adam beni ameliyat etmek icin elnden geleni yapti..dedim benm hic cocugum olmayacakmi?geveledi durdu..kist hakknda bilgim vardi ama perde neydi bilmiyordm..odadan agliya agliya ciktm..sonra hsg cekildm..cok ii bi profa gittm..perde icin adam guldu biz dedi ameliyatla bu hale getirirz zaten dedi ama kisti alalm dedi tup bebek sevmem ben dedi..yasli ve huysuz bi doktordu zaten..bizde ole dusundk ve dedik tup bebek ama beni cok yikti ilk gttgm doktor..resmen 10 yas yaslandm o an....v3 daha sonra ogrendkki esimin ameliyat olmasina gerek yokms..degerleri gayt iyiyms zaten..yani sorun tamamen benle alakali...tup bebek doktorum cikolata kistinin bi anlami yok sizinki psikolojik dedi mesela...ayy col konustm ama icimi doktum ne yapayim kime anlatyim;(sizden baska kimse anlamazki...