Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benmde 19unda basladi ama cumaya kaldm ben..dozla alakali sanrm..ben 29 yaşınadyım ilk denemem senle aynı gün başlamıştık değil mi* 19 unda:)
kotu dusunme insallah olmayacak oyle birsey350 benmkievet ya bana yüksek verdiler çok yumurtam gelişmiş ohss olmaktan korkuyorum![]()
Sanrm boy kilo bunlarla alakali☺bide benm kistim var belki ondndr..benm arkdasmada 450 vermislerdiben baştan beri 225 kullandım 8 gün. seninkide yüksekmiş.
Ben de 19unda basladim, sanirim cmt gunu opu yapilacak. 112 doz kullandim, e2 5800 cikti. Belki transferim ertelenebilir. Sende de yapilmismiydi cnm?Hmmm..5.45 gbi biseydi benm senin???
Cnm benm iki gun once 1538 cikti e2..normal dedi doktorum ama..kac olmali bilemiorm..e2 den dolayimi iptal olablr??Ben de 19unda basladim, sanirim cmt gunu opu yapilacak. 112 doz kullandim, e2 5800 cikti. Belki transferim ertelenebilir. Sende de yapilmismiydi cnm?
Bugun banada verdiler 300 ama asistanına kilomu sorduyumurta rezervine göre veriyorlarmış.
E2 degerim 4.gun 933 cikti, 8.gun 5800 cikti. Ohss durumuna karsi opu yapilir ancak transfer ertelenebilirmis..Cnm benm iki gun once 1538 cikti e2..normal dedi doktorum ama..kac olmali bilemiorm..e2 den dolayimi iptal olablr??
Canim benim de 17_23 yumurta varmis. Ohss olmamak adina her gittigimde kan veriyorum e2 icin. hem kan degeri hem ultrasona gore ilac dozunu belirliyorlarya bana neden bakmıyorlar. bende ohss den çok korkuyorum gelişen çok yumurtam varmış off bana bişey demediler![]()
anladım. bakalım yarın ne olacak?Canim benim de 17_23 yumurta varmis. Ohss olmamak adina her gittigimde kan veriyorum e2 icin. hem kan degeri hem ultrasona gore ilac dozunu belirliyorlar
Benim en son 10ay once 5.50_5.85 arasiymis. Fsh yumurta rezerviyle mi ilgilu? Ben amh saniyordumHmmm..5.45 gbi biseydi benm senin???
Hayirlisiyla atlatirsin insallah.,benim de yarin kotrolum var. Cmt gunu opu yapilir sanirim. Anesteziyle oluyormus zaten, hic bisey anlamazsin korkmana gerek yok canimanladım. bakalım yarın ne olacak?![]()