ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

tek
Aman bosversene tek olsun da kız erkek farketmez normalde burada hangi şehirde yaşıyorsun?
tek derken 1 tane mi istiyorsun hazir olmusken ikiz olsunda canim bana 3 tane transfer edildi sirf ikiz yapabilmek icin pahali olan klinige gittim yurt dışı

tek

tek derken 1 tane mi istiyorsun hazir olmusken ikiz olsunda canim bana 3 tane transfer edildi sirf ikiz yapabilmek icin pahali olan klinige gittim yurt dışı
Bana da iki koyuldu hani İnşallah olsun da gibisinden söyledim bende ikiz istiyorum :)

bende oyle bi etkide yok :-( ama dokyorum bana kesin tutar gozuyle baktigi icin umitliyim ama 1 saattir adet olacak gibi karnim ağriyor test gunun ne zaman benim 10 subat ama 8 subat dogum günüm oldugu icin 8 subatta yapacam :p:p:p
Benm 11 subat test gunum adet gbi agri olmasi iyi diolar bndede ara ara oluo hakkimizda hayrlisi olsun bn erken yapmam heralde ya belkide bekleyemem bilmiyorum :)

Cnm oncelikle hosgeldin..ben baya bi arastirmadan sonra kibrisa karar verdin..yalniz soyle bi durum var ben ozel klinikte yaptrmadm ozel hastanede. Olurmu olmaz mi bilemem o Allaha kalmis bisey..yalniz sadce suni soyleyebilirm..doktorumda embriyologumuzda 10 numara insanlar hem hem islerdin cok iyilerdi hemde insan olarak...benimle cok ilgilendiler ellerinden geleni yaptilar..surekli telefonla soru sordum benmle herdefasinda doktor konustu 15 gunluk surecte hic zorluk cekmedimm..bunun garantisini kimse veremez..ama ellerinden geleni yapmalari beni cok sevindirdi..
teşekkür ederim cevapladığın için. inşallah hakkımızda hayırlısı.

Benm 11 subat test gunum adet gbi agri olmasi iyi diolar bndede ara ara oluo hakkimizda hayrlisi olsun bn erken yapmam heralde ya belkide bekleyemem bilmiyorum :)
beklenmiyor bugun saglil ocagina gittim ilac yazdirmaya yaptirayim dedim ama son anda durdum kesin negatif cikacak moralim bozulmasin dedim

beklenmiyor bugun saglil ocagina gittim ilac yazdirmaya yaptirayim dedim ama son anda durdum kesin negatif cikacak moralim bozulmasin dedim
Bnce iyi dusun bn kendimi ilk gunden beri hamileymisim gibi dawraniyorum dua okuyorum karnima yani belkide cok sartlandiriyorum kendimi ama boyle iyi hssediorum ya:) bnce sende oyle dusun

Kizlar akintisi olan varmi?@mirabebis cnm sende varmi??
Bende bugün var yoğunlaştı.derman bir görünümlü iki yaptılar embriyo 2.kalite olduğu için kağıtta bir yazıyor..yaşım genç ama biz istiyoruz deyince koydular

Bende bugün var yoğunlaştı.derman bir görünümlü iki yaptılar embriyo 2.kalite olduğu için kağıtta bir yazıyor..yaşım genç ama biz istiyoruz deyince koydular
anladim canim benimde yasimdan dolayi Türkiyede 1 tane koyuyorlar ikiz olsun diye batuma gittim ama doktor rizeli tanıyoruz onu ailece orda 3 tane transfer ediyorlar benimkiler cok iyi 1.kalite dedi 3ude tutarsa birini sonlandiririz dedi 3 taneden biri tutar insallah

anladim canim benimde yasimdan dolayi Türkiyede 1 tane koyuyorlar ikiz olsun diye batuma gittim ama doktor rizeli tanıyoruz onu ailece orda 3 tane transfer ediyorlar benimkiler cok iyi 1.kalite dedi 3ude tutarsa birini sonlandiririz dedi 3 taneden biri tutar insallah
İnşallah canım ben çok ümitliyim hep varmış gibi ama olumlu olunca garip hissediyorum ilk günden bu yana.benden yana hiç problem olmadı ama Allah vesilemizi hayırlı kılar inşallah Rabbim emeklerimizi zayii etmesin.:KK43:

a
İnşallah canım ben çok ümitliyim hep varmış gibi ama olumlu olunca garip hissediyorum ilk günden bu yana.benden yana hiç problem olmadı ama Allah vesilemizi hayırlı kılar inşallah Rabbim emeklerimizi zayii etmesin.:KK43:
amin canim zaten brnde sorun yoktu esimin sayisi azdi doktorum srnin gibi hastalar grlince srviniyorum senin gibi olanlarin hepsinde ilk denemede tuttu dedi bende hamileyim gibj hissediyorum ama fazlada ümitlenmiyorum hayal kırıklığı olmasin

Back
X