- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Bende trabzonluyum ankara da centrum dıydunmuben rizede oturuyorum doktorum da rizeli ama hastanesi batumda ankarada cok iyi yerler var zaten tedavi hep ayni doktor da iyi olunca stres yapmiyorsun benim öyleydi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende trabzonluyum ankara da centrum dıydunmuben rizede oturuyorum doktorum da rizeli ama hastanesi batumda ankarada cok iyi yerler var zaten tedavi hep ayni doktor da iyi olunca stres yapmiyorsun benim öyleydi yani
duydum canim kuzenimin is ywrinde bi arkadasj var orda yaptirdi 1.5 ay once tuttu onunda hemde kizda yumurta olusmuyordu bu arada sorun srndemi esindemiBende trabzonluyum ankara da centrum dıydunmu
Centrum tüp bebek ankara düşünüyorum duydunmu hhiçben rizede oturuyorum doktorum da rizeli ama hastanesi batumda ankarada cok iyi yerler var zaten tedavi hep ayni doktor da iyi olunca stres yapmiyorsun benim öyleydi yani
Ne mutlu oldum varya eşimde sperm azlığıduydum canim kuzenimin is ywrinde bi arkadasj var orda yaptirdi 1.5 ay once tuttu onunda hemde kizda yumurta olusmuyordu bu arada sorun srndemi esindemi
yok bu benim ilk denemem.20yumurtalık toplandı 13u döllenmiş bundan bile korkuyorduk..benim eşimin sorunu tamamen ihmal lik.. inmemiş testisi varmış 10yasinda farkedilmis..tek testisi var.dr bu bir mucize dedi sağ testisi olmayıp dışarda sperm bulmamız dedi.bu bir ümit oldu :) iki üç ay eşim konuşmadı kimseyle yoksa memorial hastanesi nde Allaha kaldınız dediler.bunalıma girdi bosanalim bile dedi.özel merkezlere gıcık olduk..Bunlar bir ümit bizim icin..Allah inancımız sonsuz çok şükür bu bir vesile Allah verecek biliyoruz eşim çok mutlu çok şükür inşallah Rabbim korktugumuza uğratmaz hicbirimizi buraya mutlu haberlerimizi yazarızdionisya canim sana dondurulmuş embriyomu transfer edildi
Kime gitmiş acaba ilk Recai papuçcu bakıyor sonrasında Gürkan keleş var ona yönlendirmelerini isteyecemNe mutlu oldum varya eşimde sperm azlığı
Ne mutlu oldum varya eşimde sperm azlığı[/QUO
bizdede ayni sorun sperm azligi sende bi sorun yoksa icini ferah tut korkma olacagi varsa allah yazmissa bize olacak
Hiç korkma tek yumurta bile olsa buluyorlar spermi zaten öylede olmuşyok bu benim ilk denemem.20yumurtalık toplandı 13u döllenmiş bundan bile korkuyorduk..benim eşimin sorunu tamamen ihmal lik.. inmemiş testisi varmış 10yasinda farkedilmis..tek testisi var.dr bu bir mucize dedi sağ testisi olmayıp dışarda sperm bulmamız dedi.bu bir ümit oldu :) iki üç ay eşim konuşmadı kimseyle yoksa memorial hastanesi nde Allaha kaldınız dediler.bunalıma girdi bosanalim bile dedi.özel merkezlere gıcık olduk..Bunlar bir ümit bizim icin..Allah inancımız sonsuz çok şükür bu bir vesile Allah verecek biliyoruz eşim çok mutlu çok şükür inşallah Rabbim korktugumuza uğratmaz hicbirimizi buraya mutlu haberlerimizi yazarız
valla kime gittigini bilmiyorum bi soylerim kuzenime o kiza sorar yazarim sanaKime gitmiş acaba ilk Recai papuçcu bakıyor sonrasında Gürkan keleş var ona yönlendirmelerini isteyecem
Çok sevinirim kendi durumundanda haberdar etvalla kime gittigini bilmiyorum bi soylerim kuzenime o kiza sorar yazarim sana
tamam canimÇok sevinirim kendi durumundanda haberdar et
bizimde ilk deneme 20 yumurta toplandi spermler hareketsiz diye 6 tane dollende 1. kalite ama benim kasimda toplandi yumurtalarim e2 yuksek ciktigi icin donduruldu perşembe transfer oldum iste bu arada sen hangi ilaçları kullaniyorsunyok bu benim ilk denemem.20yumurtalık toplandı 13u döllenmiş bundan bile korkuyorduk..benim eşimin sorunu tamamen ihmal lik.. inmemiş testisi varmış 10yasinda farkedilmis..tek testisi var.dr bu bir mucize dedi sağ testisi olmayıp dışarda sperm bulmamız dedi.bu bir ümit oldu :) iki üç ay eşim konuşmadı kimseyle yoksa memorial hastanesi nde Allaha kaldınız dediler.bunalıma girdi bosanalim bile dedi.özel merkezlere gıcık olduk..Bunlar bir ümit bizim icin..Allah inancımız sonsuz çok şükür bu bir vesile Allah verecek biliyoruz eşim çok mutlu çok şükür inşallah Rabbim korktugumuza uğratmaz hicbirimizi buraya mutlu haberlerimizi yazarız
crinone ben iki defa kullaniyorum coraspin 100 kortizon ilaci prednol 16mg folic östrojen 3 defa bide ignem.varCrione jel 1kere östrojen ilacı 3kere ismini hatirlayamadigim :) folik asit ve benim tsh sorunum var tiroid ilacı levotiron sabah aç karnına canım sen?
bende tüp bebek tedavisine başlayacam ilk başta neler yapmalıyım yazan olursa sevinirArkadaşlar tup bebek tedavisine baslayanlar veya baslayacak olanlar.sorularimizi fikirlerimizi paylasalim diyorum??
adetin 2 yada 3. günü doktora igne tedavin basliyor uzun tedavi olursa farkli olur onuda doktor karar verecek uzun tedavi sıkıyor biraz benim uzundubende tüp bebek tedavisine başlayacam ilk başta neler yapmalıyım yazan olursa sevinir
bizi hormon dolu ilaçlar yüklüyecekler ne olacak bakalım yarın amh öğrencem bakalımadetin 2 yada 3. günü doktora igne tedavin basliyor uzun tedavi olursa farkli olur onuda doktor karar verecek uzun tedavi sıkıyor biraz benim uzundu![]()
tabiki helede o igneler varya felaket derecede atea basmasi sikinti insani deli ediyor simdide ostrojen kullaniyorum normalde gunde 1 kullanilir ama bu zamanda 3 defa kullaniyoruzbizi hormon dolu ilaçlar yüklüyecekler ne olacak bakalım yarın amh öğrencem bakalım
tabiki helede o igneler varya felaket derecede atea basmasi sikinti insani deli ediyor simdide ostrojen kullaniyorum normalde gunde 1 kullanilir ama bu zamanda 3 defa kullaniyoruz