- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benden gelmedi anneminde hiç hamileliklerinde olmamış bayan bu konuda anneye çeker derler yadaha dogrusu leke geldimi sizden kacinci gun geldi yerlesme kanamasi diyorlar ya onu merak ediyorum
Valla annem.40 inda kendiglnden hamile kaldi hatta ilk basta ikizdi.sonradan biri gelismedi..hani ben cekmemisimYok canım benden gelmedi anneminde hiç hamileliklerinde olmamış bayan bu konuda anneye çeker derler yasigara içen var mi kızlar?
![]()
Benmde arada aklima gelio ama hemen bebsileri dusunuorm...verdigm emekleri dusunuorumm...izinliyim evdeyken sorun yok ama ise baslarsam korkuyorum...cok icen var bide stres olirum ben is yerinde icmeyince![]()
Crione jel 1kere östrojen ilacı 3kere ismini hatirlayamadigim :) folik asit ve benim tsh sorunum var tiroid ilacı levotiron sabah aç karnına canım sen?
Kızlar Merhaba,
Bugün transferimin 14.günü.9.günü idrar testi yaptım çıkmadı,yarın doktor randevum var kan tahlili için heyecandan duramıyorum yerimde,dün akşam tansiyonum düştü.Ara ara düşüyor kasık ağrımda var ara ara gelip gidiyor.Sabah mide bulantılarım başladı mutfağa giremiyorum.Allahım diyorum sen aklımı koru beklemek nekadar zoryarın sabah ya bu rüya bitecek yada en güzel kısmına geçiyor olacağız,Rabbim isteyen bekleyen özlemini çeken herkese nasip eder inşallah..
Sigara içenler için de,biliyorum söylemesi çok zor ama nasıl bebek beklerken sabrediyorsanız sigara içinde öyle sabredin.Neolur içmeyin düşük erken doğum riski var.Bebeğinizi zehirlemeyin sigaranın yüzlerce zararı var bebeğe,sizlere.Bende aktif olarak içiyordum ancak 1 yıldır içmiyorum temizlenmesi gerek vücudun bebek gelene kadar..
Amh 0,46 biri yazsın lütfen çok mu kötüSakin olun kızlar inşallah hayırlısı olur Allah hepimize yardım etsin
Hibele canım hayırlısı olsun inşallah müjde li haberini bekliyoruz heyecan yaptım şimdigeçen ayın 12si falan di yaptırdım normal di .Ben biraz gerçekçi düşünüyorum eğer olacaksa kendimi taştan taşa calsam Rabbim nasip ettiyse eğer hiçbir şey olmaz zaten tedbir bizden takdir Allah tan.çok kasmiyorun diyorum ya olmasa üzülürüm ama herşey O'ndan..hibele bacı sonucu yaz mutlaka kaçta randevu ??
![]()
Mutlaka haber et canımTabiki orası öyle canımAma üzülmekten korkuyorum işte( Tsh gebe kalır kalmaz yükselişe geçiyo vücut ihtiyacı arttığı için benim hemen artacağı aklıma gelmedi hiç..Belkide kullandığım ilaçlardan,her nekadar doktor etkilemez dediyse de..Randevu aslında 10 gibi ama biz 7 de orda oluruz
![]()