ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Benm 11 subat test gunum adet gbi agri olmasi iyi diolar bndede ara ara oluo hakkimizda hayrlisi olsun bn erken yapmam heralde ya belkide bekleyemem bilmiyorum :)
normalde bende 11 subatta ogrenicektim ama kismet olmadi birdahaki aya kaldi ohss oldum dondurma islemi yapildi

normalde bende 11 subatta ogrenicektim ama kismet olmadi birdahaki aya kaldi ohss oldum dondurma islemi yapildi
Hayırlısı olsun inşallah catlamazsam iyi meraktan ne olacak diye :KK43: bu saatte niye uyandım ve uyuyamadim derseniz belim ağrıyor ve midemde acaip eksime var..

Ayy keşke bende öyle oturabilsrm.kızım uyursa anında yataktayım:-)gece kusu buaralar hayal benim için uyumak.bide ilaçları kullanmaya basladıktan sonra bi sersemledim neden acaba?

Ayy ne güzel olsun onun için değmez mi  :nazar: ne ilaci kullanıyorsun hayırdır canım ?bende uyuyamiyorum hiç sorma bak yine uyandım wcye gidip duruyorum geceleri bugün transfer yapıldıktan sonraki 5.günüm inşallah bende bebisler için uykusuz kalırım :) :rolleyes:

Ayy ne güzel olsun onun için değmez mi  :nazar: ne ilaci kullanıyorsun hayırdır canım ?bende uyuyamiyorum hiç sorma bak yine uyandım wcye gidip duruyorum geceleri bugün transfer yapıldıktan sonraki 5.günüm inşallah bende bebisler için uykusuz kalırım :) :rolleyes:
Değer tqbiiiki sarı sekerime.puregon kullanıyorum.yransferden aonra bende cok sık wc ye kalkardım.bugun 3. Günüm .bu tedavı daha bir sıradan geçiyor sanki:-)kızımda daha heycanlı her iğnenın saatini beklıuorsum bında bı baktım iğne saatı helmiş:-)

Ben çok yatmıyor ve takmamaya çalışıyor um :) çünkü olacağı varsa Allah verecek diyorum ben crinone kullanıyorum iğnenin yok benim

Kızlar ben kan verdim bahçeci klininde heyecanla bekliyoruz.Negatife kendimi hazırladım pozitif çıkarsa süpriz olucak..Dakikalar geçmiyor...:KK17::KK17::KK17::KK17:

Dün yaptım idrar negatif.Bugün kan testi için bekliyoruz canm.Muhetemelen negatif ama umut işte
hadi insaalah cnm pozitif olacak..kac dakka kaldi cikmasina ayy bizde burda heyecanlandk hemen haber ver..insallah iyi cevabn gelecek bize

Kızlar pozitif demeyi çok isterdim..Ama malesef negatif..Genetik tahlil yapılacak şimdi..Eğer genetikte bişey varsa hiç çocuk sahibi olamayabiliriz:((Allahım kötü birşey yazmamış olsun neolur:(((

Çok üzüldüm canın yaa.inşallah bişey çikmaz.
İnşallah çıkmaz tek duam o şu anda.Tutmamasına bile üzülmedim.Genetikte birşey çıkarsa işimiz daha zor:(((Ben tiroid kanseriyim atom tedavisi gördüm doktorlar geç kalma çocuk yap dediler ama biz öğrenciydik evlenemedik hemen;(((umarım bi sorun yoktur:(((

Back
X