ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Transferi 0 sayarsak 3. Gunum..normalde pazartesi baslamam lazm ama.yarin gidiyim diyorum..cunku evde yat yat skldm cok yatmakda ii deil diolar..sacma seyler kurabiliorum kafamda.zamanda gecmiyo..senin izin cok sanrm..ben okadar izin alamamki;(
valla ben o kadar ugrastim is yeri umrumda degil izin vermeseydi cikardim dogrusu bibu arada sana kac tane transfer ettiler

Bn jel kullanmiyorum ama progestan olabilir embriyo beyaz gbi gordum ya ekranda yada o an heyecandan yanls gormus olablirm :)
ekranda beyaz görünur bende gördüm ama ben transfer edilirken canli olarak baktjm embriyolara katatere alinirken kalrm ucu kadar biseydi ya minnacik progestanda yapabilir beyaz akintida yapar berbat bişey ben eczanede çalıştığım için biliyorum etkilerini

bu arı sütü+bal+polen karışımını aktardan alıcam heralde,ne kadar tüketmeliyim günde,ben şimdiden iğnelerle başlayım diyorum,opuya kadar ,bidahaki ayda yine devam ederim.siz ne dersiniz,iğnelerle sakıncası yok deniyor burda.

ekranda beyaz görünur bende gördüm ama ben transfer edilirken canli olarak baktjm embriyolara katatere alinirken kalrm ucu kadar biseydi ya minnacik progestanda yapabilir beyaz akintida yapar berbat bişey ben eczanede çalıştığım için biliyorum etkilerini
Ewt ya kucucuk cok tatli:) progestan 15 tane aliorum gunde felaket uyku hali sersemlik yapio we gazz tabiki ins bu yasadiklarimiza deger de rabbim mukafatlandirir

Aynen bnde ama super bi duygu :)
Embriyologumuz bizimkinn fotosunu cekmis yolladi cok tuaf bi his ya☺cicek gbi ayni☺bana transferde opu dan once dedilerki (heyecan yapiodum)bunlar cabuk gececek sen asil transferden sonrasi zamani geciremiyceksn cok zor demislerdi..ozaman anlamamistim simdi anliyorum...☺hepimiz hamiş kalsak ya hepmiz mutlu olsak keskee:anneadayı:

Embriyologumuz bizimkinn fotosunu cekmis yolladi cok tuaf bi his ya☺cicek gbi ayni☺bana transferde opu dan once dedilerki (heyecan yapiodum)bunlar cabuk gececek sen asil transferden sonrasi zamani geciremiyceksn cok zor demislerdi..ozaman anlamamistim simdi anliyorum...☺hepimiz hamiş kalsak ya hepmiz mutlu olsak keskee:anneadayı:
Aynen oyleymis asil su an gecmio zaman asil stres simdiymis ins ya rabbim yuzume baksinda hepimz istedgimize kawusalim :)

Kızlar iğneyi yaptıktan 15 dk sonrq bende bir uyku hali oluyor ayakta zor duruyorum:-(
Cnm sen ne diosn benm hayatmi degistrdi igneleronceden gece 2 den once uyumayan ben 15 gundr 9da uyuyorm☺☺cok normal yani☺igne sureci bende cabuk gecti o yusden uyuya uyuya☺

Ewt ya kucucuk cok tatli:) progestan 15 tane aliorum gunde felaket uyku hali sersemlik yapio we gazz tabiki ins bu yasadiklarimiza deger de rabbim mukafatlandirir
15 progestan mııı?? ben günde 2 tane alıyodum ilaçlı tedavi sırasında ve başım öyle dönüyodu ki bi gün eşim beni işten almak zorunda kalmıştı 15 düşünemiyorum ben ayın 9 unda başlayacak gibiyim tedaviye kaçasım geliyo bazen :KK53:

15 progestan mııı?? ben günde 2 tane alıyodum ilaçlı tedavi sırasında ve başım öyle dönüyodu ki bi gün eşim beni işten almak zorunda kalmıştı 15 düşünemiyorum ben ayın 9 unda başlayacak gibiyim tedaviye kaçasım geliyo bazen :KK53:
Dusun iste halimi aptal gbiyim sersem gbi ama 15'i de agizdan almiorum 12 fitil 3 agiz yoluyla o bile yetio hep uyumk istiorm gozlerm icinde donuyo yok yok kacma dur ins iyi olack hersey bebisler icin

Bnce yapmamalisin..benm doktrm 14. Gun cagrdi dusun 12 filan deil o gune kadr bekleyecegim cnku yanlslkla negatf cikar erkn die bu sefer uzulursun ki kacinci gunun ?
Ya transfer in 5.günü bugün pazar oldu bizim hemşire onceki perşembe günü toplama işlem i oldu o gunden itibaren bize 12 gun bekle gel dedi :KK17: verdiği kagittada 29 ocak tarihli 12 gun yazıyor:KK1:

Back
X