- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
üzülme canım ya bi dahakine inşallahKizlarrrr maalesef heycanli bekleyis üzüntü ile son buldu.negatif dedi doktorum.ne yapalım nasip degilmis hayirlisi olsun insaallah dedim.hayirlisi boyleymiss

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülme canım ya bi dahakine inşallahKizlarrrr maalesef heycanli bekleyis üzüntü ile son buldu.negatif dedi doktorum.ne yapalım nasip degilmis hayirlisi olsun insaallah dedim.hayirlisi boyleymiss
hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu arada haftaya cuma erken değilmi tek 28 de gidecemArkadaslar bende sizdenim artik. Haftaya cuma ultrasona gidiyoruz. Cok mutluyuz esimle agladik, simdi gezmeye gidiyoruz. Kan sonucunu ögrenmemiz baya sürdü ama Allaha sükür hayirli haberi aldik. Haber vereyim dedim. Allahim isteyenlerin sesini duysun, kimseyi evlatsiz birakmasin![]()
Kizlarrrr maalesef heycanli bekleyis üzüntü ile son buldu.negatif dedi doktorum.ne yapalım nasip degilmis hayirlisi olsun insaallah dedim.hayirlisi boyleymiss
Tebrikler canım allah tamamına Erdirsin. Darısı basimizaArkadaslar bende sizdenim artik. Haftaya cuma ultrasona gidiyoruz. Cok mutluyuz esimle agladik, simdi gezmeye gidiyoruz. Kan sonucunu ögrenmemiz baya sürdü ama Allaha sükür hayirli haberi aldik. Haber vereyim dedim. Allahim isteyenlerin sesini duysun, kimseyi evlatsiz birakmasin![]()
Kizlarrrr maalesef heycanli bekleyis üzüntü ile son buldu.negatif dedi doktorum.ne yapalım nasip degilmis hayirlisi olsun insaallah dedim.hayirlisi boyleymiss
Canim benimde transferimin 4. Gunu daha erken dudunme dicem ancak benimde aklimdan cikmiyor senle hemen hemen ayni zamanlarda ogrenecez sinuclarimizi..ins guzel olur hayirli olur senin kacinci denemen bu arada benim 2. Denemem de :)Bugün transferde 6. Günüm hiç bişey hissetmiyorum açaba tutmadı mı diye düşünmekten alakoyamiyorum kendimi tutanlar bilgi verebilir mi bişeyler hissetinizmi acaba..
Allah tamamina erditsn canm. HHayırlı olsn :)Arkadaslar bende sizdenim artik. Haftaya cuma ultrasona gidiyoruz. Cok mutluyuz esimle agladik, simdi gezmeye gidiyoruz. Kan sonucunu ögrenmemiz baya sürdü ama Allaha sükür hayirli haberi aldik. Haber veredilasiyorlahlahim isteyenlerin sesini duysun, kimseyi evlatsiz birakmasin![]()
bizim seninle gunumuz ayni olmus galiba canmhayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin bu arada haftaya cuma erken değilmi tek 28 de gidecem![]()
Dionisya bana da iki embriyo transferi yapildi.ben subatin 20 sinde tahlil vercem bende meraktan catliyorum.senin ne zaman belli oluyor ve kacinci denenen;?17 ocak sat -01 şubat transfer yapılan gün canım 14.gün olmuştu.be kaç embriyo koyuldu gençler bana iki embriyo koydular ikiz mi tek mi diye çatlıyorum :)
kızlar iki embriyoyu neye göre yapıyorlar bende ikiz istiyorum sağlıklı olsun da tek de olsa yeter acaba azosperml hastalarına iki tane korlar mıDionisya bana da iki embriyo transferi yapildi.ben subatin 20 sinde tahlil vercem bende meraktan catliyorum.senin ne zaman belli oluyor ve kacinci denenen;?
Dionisya bana da iki embriyo transferi yapildi.ben subatin 20 sinde tahlil vercem bende meraktan catliyorum.senin ne zaman belli oluyor ve kacinci denenen;?
İlk deneme benim canım koyulduktan 7 gun sonra öğrendim ben acele ettim bana uyma :) iki embriyo koydular pazar günü 14 çıktı salı 70 çıktı hcg testi yarın tekrar gidip kan testi yaptıracağım bakalım ne olacak
Canım hayırlısı olsun inşallah yaş durumunu göz önünde tutuyorlar ve embriyo kalitesini benim esimde aşırı oligospermi var bana 2 transfer yapıldı sordular embriyo ikinci kalite olduğu için ama transfer kağıdında tek görünüyor tek mi çift mi bilmiyorum ultrason da göreceğiz ama kan testi ne göre gebelik görünüyor dedilerkızlar iki embriyoyu neye göre yapıyorlar bende ikiz istiyorum sağlıklı olsun da tek de olsa yeter acaba azosperml hastalarına iki tane korlar mı