ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

walla klomen falan hic birsey denemedik klomen ne oluyo ilac tedavisi falan mi ben ilk histeroskopi ameliyati oldum 3 ay sonrada tup bebek iste hepsi bu
;)
Klomen minik haplar, yumurta gelistirici.. minik bir takviye.. ben cok faydasini gordum ,kesin hamile kalacaksin bu ay demisti dr um ama olmadi. Hsg falan da temizdi,tupler acikti,kist_miyom yok, kan degerlerim normale yakin ama olmadi maalesef. Esimde morfoloji bozuklugu varmis, ogrendigimizde de direkt tup bebege basladik zaten. Son 4 aydir ugrasiyoruz. Marta az kaldi,sonuna geldik sayilir ;) insallah olacak

Bende de iki tane var. Esim ikiz olsun cok istio. Benim icin farketmez. Eli asagi duzgun olsun yeter.

Aynen inşallah Rabbim hayırlısı ile devamını getirir inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli ömürlü olandan versin bende tek çift erkek kız farketmez Hepsi kabulumuz Rabbim neyi nasip ettiyse..

ins
:KK66:
Klomen minik haplar, yumurta gelistirici.. minik bir takviye.. ben cok faydasini gordum ,kesin hamile kalacaksin bu ay demisti dr um ama olmadi. Hsg falan da temizdi,tupler acikti,kist_miyom yok, kan degerlerim normale yakin ama olmadi maalesef. Esimde morfoloji bozuklugu varmis, ogrendigimizde de direkt tup bebege basladik zaten. Son 4 aydir ugrasiyoruz. Marta az kaldi,sonuna geldik sayilir :KK66: insallah olacak
beraberiz ozamn

Canım hayırlısı olsun inşallah yaş durumunu göz önünde tutuyorlar ve embriyo kalitesini benim esimde aşırı oligospermi var bana 2 transfer yapıldı sordular embriyo ikinci kalite olduğu için ama transfer kağıdında tek görünüyor tek mi çift mi bilmiyorum ultrason da göreceğiz ama kan testi ne göre gebelik görünüyor dediler
cnm gözün aydın biz e azospermliyiz acaba emb oluşursa 2 tane olur u diye merak ettim

Bugün transferde 6. Günüm hiç bişey hissetmiyorum açaba tutmadı mı diye düşünmekten alakoyamiyorum kendimi tutanlar bilgi verebilir mi bişeyler hissetinizmi acaba..
Cnm bnmde pek belirtim yoktu sadece 8. Gunden sora kasik agrilarim we adet agrim artti sanki hmn adet olcam gbi ozellikle sabh kalktigmda ki hala adet agrisi yasiorum we korkuorum ayni zamnda :( bide teste yakn goguslerm ck agrimaya basladi su an Zaten felakt durumdalar sna daha ck erkn belirtiye..tek diyecegim icini ferah tut hep hamileymissn gbi dawran :)

17 ocak sat -01 şubat transfer yapılan gün canım 14.gün olmuştu.. kime kaç embriyo koyuldu gençler bana iki embriyo koydular ikiz mi tek mi diye çatlıyorum :)
Bna tek koyuldu cnm cnku yalnz 1 tane dollendi ..kismet boyleymis tek olsn saglkli olsn bnmle olsn rabbime sukurler olsun :)

Kızlar transferim in 9.gunu az önce tansiyonu düştü sanırım ellerim ve bacaklarim titriyor. Neden acaba böyle olan varmi
Bende öyle olmuştum kaç kez fenalaştım sanırım ilaçların yan etkisi ilaçları bırakır bırakmaz normale döndüm

M mavi.su Sanirim ohss oldum. Gobegim hala sis, opu oncesi kiyafetlerime sigamiyorum hala.. vucut dinlensin,ignelerin yan etkisi vucuttan atilsin diye marta ertelendi.

M mavi.su Sanirim ohss oldum. Gobegim hala sis, opu oncesi kiyafetlerime sigamiyorum hala.. vucut dinlensin,ignelerin yan etkisi vucuttan atilsin diye marta ertelendi.
hmm anladim bende de ayni durum oldu ama ben iyilstim cok sukur doktorum bana dinlen bu ay martta baslariz dedi ohss cok kotu ben 10 gun hastanelerden cikamadim en son yattim da idrar sokturucuyle attim butun suyu cok sukur iyiyim

2,5 aylık evli çok yakın bir arkadaşımın 10 haftalık hamile olduğunu öğrendim. ve bir başka arkadaşımda 10 yıldır çocuğumun olmadığını 4.kez tüp bebek yaptırdığımı bile bile nasıl bir coşkuyla müjde verdi bana.nasıl bir imtihan bu.nasıl sabretmek lazım ben bilemiyorum

Back
X