ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

2,5 aylık evli çok yakın bir arkadaşımın 10 haftalık hamile olduğunu öğrendim. ve bir başka arkadaşımda 10 yıldır çocuğumun olmadığını 4.kez tüp bebek yaptırdığımı bile bile nasıl bir coşkuyla müjde verdi bana.nasıl bir imtihan bu.nasıl sabretmek lazım ben bilemiyorum
SEni okadar iyi anliormki...ben 2.5 senedr denerken ilk denemesnde bi defa iliskiye girerek hamile kalan cok yakn bi arkadasmda ayni sekilde bana haber verdi...cok sevndm onun adina asla yanls anlaslmasn ama dusundum neden diye?bi burukluk yasadm...ve hergun gelip bana birseyler anlatmasida cabasi....cok zor yasayan bilir sadce..

M mirabebis cnm nasilsn nasi hissediyosun kendini?biliomsn benm ufakta olsa bi umudum var..doktorum cok umutlandrdi beni....herkesin hcg salgisi baska oluomus arastrdm...gercekdende bi baktm 11.gunu 5 cikip hamile kalan var..ben cok erken baktrdm...bi ihtimal belki yukselmistr diorm.....sence?

SEni okadar iyi anliormki...ben 2.5 senedr denerken ilk denemesnde bi defa iliskiye girerek hamile kalan cok yakn bi arkadasmda ayni sekilde bana haber verdi...cok sevndm onun adina asla yanls anlaslmasn ama dusundum neden diye?bi burukluk yasadm...ve hergun gelip bana birseyler anlatmasida cabasi....cok zor yasayan bilir sadce..

kıskanmıyorum kesinlikle allah kime isterse ona verir ama dayanmak çok zor buna.evlat istemek ev istemek araba istemek yada ne bileyim başka bişey istemek gibi değil bambaşka bişey.hep derim zaten çok ağır bişeyle imtihan oluyoruz allah bide insanlarla imtihan ediyor.

kıskanmıyorum kesinlikle allah kime isterse ona verir ama dayanmak çok zor buna.evlat istemek ev istemek araba istemek yada ne bileyim başka bişey istemek gibi değil bambaşka bişey.hep derim zaten çok ağır bişeyle imtihan oluyoruz allah bide insanlarla imtihan ediyor.
Kesinlkle bu kiskanclik degil zaten..bambaska bisey diorm ya yasayan bilir....

bende çok iyi anlıyorum ancak yaşayan bilir birlikte çocuk sahibi olmaya karar v
benim 1 oğlum var ama 2. için 7 yıldır uğraşıyorum birlikte girdiğimiz bu yolda arkadaslarımın cocukları 4-5 -6 yaşlarında..kesinlikle kıskançlık değil sadece burukluk .. çok iyi anlıyorum sizleri :( ilk tüp bebek denemem bugun transferim var dua edin lütfen ... Rabbim hepimizin muradını versin insallah

2,5 aylık evli çok yakın bir arkadaşımın 10 haftalık hamile olduğunu öğrendim. ve bir başka arkadaşımda 10 yıldır çocuğumun olmadığını 4.kez tüp bebek yaptırdığımı bile bile nasıl bir coşkuyla müjde verdi bana.nasıl bir imtihan bu.nasıl sabretmek lazım ben bilemiyorum

bende çok iyi anlıyorum ancak yaşayan bilir birlikte çocuk sahibi olmaya karar v

benim 1 oğlum var ama 2. için 7 yıldır uğraşıyorum birlikte girdiğimiz bu yolda arkadaslarımın cocukları 4-5 -6 yaşlarında..kesinlikle kıskançlık değil sadece burukluk .. çok iyi anlıyorum sizleri :KK43: ilk tüp bebek denemem bugun transferim var dua edin lütfen ... Rabbim hepimizin muradını versin insallah

ayy canım rabbim isteyen herkese versin. allah yardımcın olsun seninde inşallah oğlunun bir kardeşi olur

Cnm 4 yillik ewliyim bn ewlendigmden beri etrafmda hamile kalmayn 1 tek kisi kalmadi her yeni ewlenenn ardindan hamileymis lafini duymak ( asla kiskanclik deil) bir kez daha yikiyo insani cok iyi bilirm artk konu acilinca derdim o da mi hamile? Artk tovbe tovbe isyana dusuyordum herkesn oluyoda bnm nie olmuyo herkes dogrdu buyuttu bn hala sap gbi nereye gtsem :( ama sukurler olsun ki rabbime sabir herseyn ilaci sabret sende o haber getirenlere inat daha da direncli ol we umutla bekle cnku rabbim birgun mutlaka bu duyguyu yasatack inan bna yasayan bri olark soyluorm..

kizlar ben 7 yildir istiyorum ama suana kadar hic tedavi gormedim sabrettim heray belki kalmisimdir kalmisimdir die die kendimi avuttum ama yok olmadi simdi tedaviye ilk kez basladim ve rabbime siginiyorum inaniyorum olucak ben 7 yildir kimlerin hamile oldugunu tek tek ilk bana haber verdiler uzuldum ama belli etmedim hamile olan kisiler hamileyken durumlarini benm yanimda anlatirken sanki kendimle inatlasir gibi onlarin konularina dahil oldum kacmadim hamile olduklarini duyunca beni aramalarina firsat vermeden ben aradim hayirli olsun dedim bigazimda dugum olussada uzuldum agladim esime kizdim nie adama kiziyosam ama gun geldi catti sira bizde hic uzulmeyin sakin ha herkesin evladini rabbim anasina babasina bagislasin bizede hayirli evlat eliayagi duzgun akli fikri yerinde evlatlar nasip etsin napalim buda bizim imtihanimiz ben inaniyorum gun gelicek bizde alicaz bebuslerimizi kucagimiza morel bozmak asla yok pozitif olalim ki sonuclarimiz pozitif ciksin allahin da izniyle

Cnm 4 yillik ewliyim bn ewlendigmden beri etrafmda hamile kalmayn 1 tek kisi kalmadi her yeni ewlenenn ardindan hamileymis lafini duymak ( asla kiskanclik deil) bir kez daha yikiyo insani cok iyi bilirm artk konu acilinca derdim o da mi hamile? Artk tovbe tovbe isyana dusuyordum herkesn oluyoda bnm nie olmuyo herkes dogrdu buyuttu bn hala sap gbi nereye gtsem :KK43: ama sukurler olsun ki rabbime sabir herseyn ilaci sabret sende o haber getirenlere inat daha da direncli ol we umutla bekle cnku rabbim birgun mutlaka bu duyguyu yasatack inan bna yasayan bri olark soyluorm..

inşallah canım millet 2.leri doğurdu valla topluma girmemeye çalışıyorum artık insanlardan kaçıyorum.millet hemen çoluğunu çocuğu anlatmaya başlıyo.çok zor gerçekten dayanması ama elden gelen bişey yok sabretmekten başka.

kizlar ben 7 yildir istiyorum ama suana kadar hic tedavi gormedim sabrettim heray belki kalmisimdir kalmisimdir die die kendimi avuttum ama yok olmadi simdi tedaviye ilk kez basladim ve rabbime siginiyorum inaniyorum olucak ben 7 yildir kimlerin hamile oldugunu tek tek ilk bana haber verdiler uzuldum ama belli etmedim hamile olan kisiler hamileyken durumlarini benm yanimda anlatirken sanki kendimle inatlasir gibi onlarin konularina dahil oldum kacmadim hamile olduklarini duyunca beni aramalarina firsat vermeden ben aradim hayirli olsun dedim bigazimda dugum olussada uzuldum agladim esime kizdim nie adama kiziyosam ama gun geldi catti sira bizde hic uzulmeyin sakin ha herkesin evladini rabbim anasina babasina bagislasin bizede hayirli evlat eliayagi duzgun akli fikri yerinde evlatlar nasip etsin napalim buda bizim imtihanimiz ben inaniyorum gun gelicek bizde alicaz bebuslerimizi kucagimiza morel bozmak asla yok pozitif olalim ki sonuclarimiz pozitif ciksin allahin da izniyle

ahh o her ay beklemeler adet gününü 1 gün geçse umutlanmalar hepsini hepimiz yaşıyoruz canım.ama insanız nihayetinde ve anne olmak için yaratılmışız.seninde gönlünün muradını versin canım rabbim.ilk tedavinde kucağına almayı nasip etsin inş.

ahh o her ay beklemeler adet gününü 1 gün geçse umutlanmalar hepsini hepimiz yaşıyoruz canım.ama insanız nihayetinde ve anne olmak için yaratılmışız.seninde gönlünün muradını versin canım rabbim.ilk tedavinde kucağına almayı nasip etsin inş.
amin cumlemize tum arzu edip isteyenlere rabbim nasip etsin ben inaniyorum ya olucak ins allahin izniyle icimde kucucuk olmicak umidim yok hee diyelim olmadi yine devam yine devam pes etmem artik

Çok iyi anlıyorum seni insan kiskaniyomu icleniyomu hani kötü düşünmekte istemiyorsun bir yandan aglayasin gelio susuyorsun SABİR ALLAHİM SABİR YA SABİR BU DERDİ CEKEN BUTUN ARKADASLARİMA SABİR VER...

Çok iyi anlıyorum seni insan kiskaniyomu icleniyomu hani kötü düşünmekte istemiyorsun bir yandan aglayasin gelio susuyorsun SABİR ALLAHİM SABİR YA SABİR BU DERDİ CEKEN BUTUN ARKADASLARİMA SABİR VER...

işyerindeyim ağlayamıyorum gözyaşlarım içime akıyor.ve içimdeki herbir yarayı yakıyor tuzlu gözyaşları. evde olsam hüngür hüngür ağlardım akıtmazdım içime. sonra normale dönerdim dönmek zorunda kalırdım.ve ben bu duyguyu bilmem kaçıncı kez yaşıyorum

Back
X