ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

Arkadaşlar bende dün başladım tedaviye eşimde genetik sıkıntı var birde morfoloji sıfır ondan dolayı eğer sağlıklı embriyo oluşursa transfer yapılacakmış :( hayırlısı

Arkadaşlar bende dün başladım tedaviye eşimde genetik sıkıntı var birde morfoloji sıfır ondan dolayı eğer sağlıklı embriyo oluşursa transfer yapılacakmış :KK43: hayırlısı

rahat ol canım bizdede genetik problem var pgt testi yapılmadan transferi uygun görmüyorlar ilk 2 denememde bu sebepten transfer yapılmadı.3.denememde 3 embriyodan 1 i genetik özellik taşımıyordu onu transfer ettiler oda düşünle sonuçlandı.4.denememe başladım bende bakalım hayırlısı hepimiz içinde

Benimde is yerinde birisi var Allah bagislasin 3 tane cocugu var benim durumumu bildigi halde 4 yillik evliyim kocam 4 uncuyu istiyo diyo, hamileligi cekmek istemiyom ama bebek istiyom diyo. Ilk sana soylicem, gorumceme filan soylemicem diyo sacma sapan konusuyo. Ya sabir diyorum. Allahim acaba boyle mi siniyor beni. Ben bu konusmalarina hic cvp vermiyorum duymamazliktan geliyorum. Insanlarin canini acitmak boylelerin hosuna gidiyor bundan cok cok eminim

Morfoloji ne demek canlar? Nasil belli oluyor genetik testinde falanmi

Cnmm ben de orda yaptircam :) dr. Israil aruhun hastasiyim. Pazartesi opum var
hayırlı olsun canım benim doktorum Hüseyin İvit .özele muayenesine gidiyorum ama işlemler irenbede oldu.. senin transferin hemen yapılacakmı ? ben 1 ay bekledim vucut dinlensin demişti

hayırlı olsun canım benim doktorum Hüseyin İvit .özele muayenesine gidiyorum ama işlemler irenbede oldu.. senin transferin hemen yapılacakmı ? ben 1 ay bekledim vucut dinlensin demişti

Ne icin dinlensin dedi cnm anlamadim. Gecen ay da miyaptirmistin

Benimde is yerinde birisi var Allah bagislasin 3 tane cocugu var benim durumumu bildigi halde 4 yillik evliyim kocam 4 uncuyu istiyo diyo, hamileligi cekmek istemiyom ama bebek istiyom diyo. Ilk sana soylicem, gorumceme filan soylemicem diyo sacma sapan konusuyo. Ya sabir diyorum. Allahim acaba boyle mi siniyor beni. Ben bu konusmalarina hic cvp vermiyorum duymamazliktan geliyorum. Insanlarin canini acitmak boylelerin hosuna gidiyor bundan cok cok eminim
Cnmmmm okadar iyi anliyormki senii anlatamam...ayni sey benm basmda var..gunun ger saati bebek resmleri ve kiyafetleri esyalari artik aklna ne geliosa bebekle alakali onlardan bahsediorz...ise gidince aklmdan cikiodu is stresi yogunlk bi sekilde dusunmuodm ama artk ise gtmekde iskence...cunku aklmdan cikmiyo..bizimde sinavmz bi demekki canm...

Back
X