ocak-şubat ayinda tup bebek deneyecekler hadi birbirimize destek olalim

selam cnm adetin 2. gün başladık tedaviye istersen ara kesinleşsin ona göre gidersin bende calışıyorum ve senin durumu çok iyi anlıyorum defalarca git gel sorun oluyor biliyorum ama o kadar maddi manevi yoruluyoruz bence hiç karanbole girme ne gerekiyorsa o zamanda orda bulun derim.. hayırlı olsun tedavin bu arada insallah pozitif alacazz :KK46:
Insallah canim.. ulasanadigim icin icim icimi yiyo zaten ;) myhtemelen kist varmi yokmu, rahim kalinligi ne durumda tedaviye baslanabilir mi ona bakacaklar.. cok sikinti olursa 100 mt ilerdeki subelerindeki kadin dogumcuya giderim. O da ayni soruna bakacak sonucta ;)

Kızlar yanıyorum acaip ateş basması var bende kış günü kısa kol gecelikle cam açık yatıyorum su an sapittim :KK53:

Ben ctsi günü adet olmuştum devlet üniversitesi nde yaptırdık o yüzden pazartesi geleceksin hafta sonu adet olursan demişlerdi hiç sorun olmadı

Hahahaha :KK53::KK53: bende ayniyim kombiyi kapattim kusa kolluyum eşim battaniyenin altinda
Büyüdüklerini gösteriyor herhalde çok şükür kızlar inanın hiç dusurmuyorun dilimden hep dua ediyorum ben dahil hepimize sağlık la sıhhatli ömürlü olandan versin Rabbim isteyen herkese versin muradına erdirsin inşallah...dileginizi tam tutun aman ha ağzınızdan aman çocuk olsun da ben önemli değilim falan sakin ha...yengem 7yil istedi benim canım sag olsa yeter dedi Allah korusun su an ms hastası..Allah şifa versin inşallah herkesin muradına erdirsin..

Ben ctsi günü adet olmuştum devlet üniversitesi nde yaptırdık o yüzden pazartesi geleceksin hafta sonu adet olursan demişlerdi hiç sorun olmadı
asil önemli olan jellede östrojen hap onlarida transferden sonra cok düzenli kullanmak lazım transferden once başlatıyorlar ilac etkisini tam olarak 1 haftada gösterdiği icin ama östrojen igne olsa transfer günü baslatirlar

Büyüdüklerini gösteriyor herhalde çok şükür kızlar inanın hiç dusurmuyorun dilimden hep dua ediyorum ben dahil hepimize sağlık la sıhhatli ömürlü olandan versin Rabbim isteyen herkese versin muradına erdirsin inşallah...dileginizi tam tutun aman ha ağzınızdan aman çocuk olsun da ben önemli değilim falan sakin ha...yengem 7yil istedi benim canım sag olsa yeter dedi Allah korusun su an ms hastası..Allah şifa versin inşallah herkesin muradına erdirsin..
AMIINN canim sağlıklı alalim kucaklarimiza evlatlarimizi allah isteyen herkese versin kimseyi evlatsız birakmasin

izmirinsani izmirinsani
Morfoloji = saglikli sperm sekli demek. Yani kisa kuyruklu,cift kuyruklu,buyuk başli,kisa govdeli vsvs olmayacak. Normal olcude olacak
Kruger e gore normal sekilli sperm en az %4 olmali.
Sayi ve harekete ilacla takviye yapiliyor ama morfolojiye care yok. Morfoloji dusuklugu yani teratoozospermi Normal yolla hamilelik oranini dusuruyor.
Ama spermin sayi ve hizi yuksekse tup bebekte IMSI yontemiyle şansiniz artiyor..

Canim tesekkurederim.

Bnde hic ates basmasi filan olmuyo ya aksine usuyorum battaniyenn altindan cikmiorum kisiden kisiye deisiomu acaba ? Kizlar hep dua ediorum rabbim olanlarinkini saglikla kucagina almayi nasip eylesin,olmayanlarinkinide ins tez vakitte saglkla hayrli haberler nasip eylesin rabbim kimseyi darda koymasin..

mrb günaydın kızlar transfer ile birlikte 4. günüm bugün zaman çabuk geçmiyor
aynen zaman geçmiyor benimde transferle birlikte 2. gün :) bende kaşıntı oldu doktorumu aradım trosyd kullan dedi ince tabaka sür dış kısma dedi.sizde böle bişey oldumu kızlar ?? sanırım jel ve fitilden oluyormus

Canım ben trosyd kullanmadım crinone jel bana çok etki etmedi şükür ama vajinal mantar yaptığı söyleniyor..birşey soracağım derman ve diğer hamiş arkadaşlar cinsel ilişki konusunda ne dedi doktor sana canım?

Back
X